.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: 2 години

Град
    Бургас

2 години

Здравейте.Искам да помоля за помощ.С моята приятелка сме от близо 2 години заедно 1 път ме разбра ,че съм и изневерил от тогава на моменти не ми вярва ,че я обичам. Как да и го докажа хора ?!? Моля ви помощ.

Град
    Destanation unknown ((:
    Еми нормално . Доверието се гради , но загубиш ли го веднъж - трудно се връща ..

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: 2 години

Цитирай Първоначално написано от iYiWhitePoweriYi
    Здравейте.Искам да помоля за помощ.С моята приятелка сме от близо 2 години заедно 1 път ме разбра ,че съм и изневерил от тогава на моменти не ми вярва ,че я обичам. Как да и го докажа хора ?!? Моля ви помощ.
    еми... какво да ти кажа сам си си виновен... ...доверието се гради с години, но се разваля само за секунди... според мен няма начин... винаги ще си го има съмнението...

Град
    Бургас
    Гадно ми е.Човекът който обичам да се страхува от мен

Град
    Destanation unknown ((:
    Човек , сам си си виновен ! Да беше помислил малко ...

Град
    Следващият път мисли с горната си глава, а не с долната

Град
    Бургас
    Да ,но то стана преди много време.Обещах ,че няма да се повтори и съм сигурен в това знам ,че не бих го направил отново.

Град
    Да ,но то стана преди много време.Обещах ,че няма да се повтори и съм сигурен в това знам ,че не бих го направил отново.
    Е то ти си сигурен, но тя не е... за това е малко гадно, но според мен ако и обръщаш повече внимание, и винаги се грижиш за нея... може би ще ти повярва...

Град
    Бургас
    Давам и всичко от което има нужда.Почети не се караме.Позволявам и всичко.Всичко е ОК , но не ми вярва супер трудно ми е

Град
    Давам и всичко от което има нужда.Почети не се караме.Позволявам и всичко.Всичко е ОК , но не ми вярва супер трудно ми е
    Ами...колкото и банално да звучи, казвай и че я обичаш, като я гледаш винаги в очите, правиш и малки подаръци, да речем цветя... 90 на 100 от момичетата харесват цветята... те имат своята символика "аз ще те закрилям, от всичко и от всеки" ... и така с времето... ще ти повярва отново.. просто не и давай поводи да мисли че изневеряваш

Град
    Бургас
    "Обичам те " и го казвам постоянно.Правя и подаръци.Казвам и мили думи всичко правя за нея вече почети втора година се опитвам да и обесня ,че няма да се повтори но...

Мерси все пак

Град
    "Обичам те " и го казвам постоянно.Правя и подаръци.Казвам и мили думи всичко правя за нея вече почети втора година се опитвам да и обесня ,че няма да се повтори но...

Мерси все пак
    Моля... и все пак си помисли за изневярата... и преди да прайш простотий представи си как половинката ти би се чувствала ... айде лека вечер

Супер фен Аватара на Barbie
    В момента може и да правиш всичко за нея, но веднъж нараниш ли някого по този начин...малко вероятно е всичко да е както преди. Някои неща не се поправят.

Да си мислил, преди да нараниш човека, когото обичаш.

Продължавай да й даваш всичко, на което си способен. Не й давай поводи да се съмнява в теб. Обгръщай я с любов. И се моли да е способна наистина да прости, да забрави и да повярва...в теб. Защото, вярвай ми, аз го намирам за почти невъзможно.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Vutov
    Шибани ревливи педали... кво си замрънкял бе?! Ти мъж ли си бе?! Кво си замрънкал като п***а...като не ти вярва бий и шута и кои от къде е! Кво толко е станало, набутал си го на друга и тая те изловила...е случват се и издънки, другия път по внимателно и гледай се не хвалиш на половината град че си го набутал на друга, за да не разбере твойта пичка...
    Смешни сте...
    Говориш така защото незнаеш какво е любов

A kato q obi4a6 togawa 6to si i izneweril a ?!
    ta po temata: nqma kakwo da naprawish prosto trqbwa ne da i kazwash 4e q obi4a6 a da i go dokazwash i da si wurnesh dowerieto i (koeto e mnogo trudno no ne i newuzmojno ;]] )A 6tom e ostanala s teb dori sled iznewqrata zna4i naistina durji na teb.. I nqkoi put sednete i pogoworete za towa koeto te pritesnqwa ;]]

Голям фен Аватара на beb4yy
    трудно ще върнеш доверието а може би никога повече

Даваш ли и поводи да се съмнява или тя просто ей така ти го натяква... Ако просто ти го натяква, за да те кара да се чувстваш виновен накрая ще те прогони от себе си. Не мога да ти кажа какво да направиш не знам каква и е позицията и какво я провокира, но ако наистина 2 години тичаш след нея и се извиняваш и повтаряш, че я обичаш, би трябвало да го е превъзмогнала...
    Да пазиш тайна е изкуство, което изисква много лъжи изречени по великолепен начин.

Ми...ако твърдиш наистина,че я обичаш...поне щеше да си признаеш за изневярата,а не да пишеш "хвана ме,че съм й изневерил".Ако не те беше хванала,щеше ли да се чувстваш добре?Помисли си и недей си набива филмите от мексиканските сериали...
    Ако все пак си се осъзнал...има и такъв вариянт.Поне й обясни нещата как стоят и не говори повече за това.Не си мисли,че за 1 седмица пак ще ти има доверие ... става бавно.Не очаквай бързи резултати.

Цитирай Първоначално написано от Bu7cher
    Ми...ако твърдиш наистина,че я обичаш...поне щеше да си признаеш за изневярата,а не да пишеш "хвана ме,че съм й изневерил".Ако не те беше хванала,щеше ли да се чувстваш добре?Помисли си и недей си набива филмите от мексиканските сериали...
    Ако все пак си се осъзнал...има и такъв вариянт.Поне й обясни нещата как стоят и не говори повече за това.Не си мисли,че за 1 седмица пак ще ти има доверие ... става бавно.Не очаквай бързи резултати.
    Да беше прочел и коментарите преди да бъдеш толкова рязък.
    Ето това е написал автора и съдейки по това са минали бая седмици, а не една!
    Да пазиш тайна е изкуство, което изисква много лъжи изречени по великолепен начин.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Преди колко време е станало това? Виж,момичето ти може да е с железни принципи просто..

Аз пък си мисля, че ако тя го обича, би му простила

Мега фен Аватара на Hilary_
    Човек който обича не изневерява!!!!!!!!!!! Не можеш да и докажеш... трябваше да мислиш преди това...?! Можеш само повече да не го правиш... и другия път мисли малко повече!!!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    "Каквото си пожънеш,това ще си сееш" хората са го казали.
    Доверието е нещо,което много трудно се гради и трябва да се пази.Ок сгрешил си всеки прави грешки,безгрешни хора няма,но не можеш да я накареш да ти се довери отново.Може да ти даде втори шанс,но доверието ще трябва да си го спечелиш с много усилия.Не става само с думи трябва и деиствия.Любовта се показва,а не казва.На думи мога и аз да ти кажа,че те обичам,ала ще повярваш ли?Докажи и че я обичаш и че втори път няма да направиш грешка и може и да ти се довери някога,но не и както в началото. Успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Еми нормално . Доверието се гради , но загубиш ли го веднъж - трудно се връща ..
    .

+123456789...

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    загубиш ли веднъж доверие почти невъзможно е да си го върнеш....като не си мислил навреме ся си носи последствията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си