.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

има ли ми нещо?

дойде ми в понеделник,а днес сме четвъртък. Отначало всичко нормално, даже ми подрани с един ден- течеше си обилно както е всеки месец и вчера усетих да намаляява.. нямалаяява и днес спря ??? Миналия път като ми дойде беше доста обилно, а след това не съм правила скс ако има някакво значение за проблема... Случвало ли ви се е някога подобно нещо и от какво може да е?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Притесняваш се, че мензиса ти е продължиш ЦЕЛИ ЧЕТИРИ ДНИ?!

И никога преди не ти е било толкова време ?!

Ми кво да ти кажа, случва се...

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Всичко е нормално.
    Sasho1988

Варна..

Град
    Destanation unknown ((:
    Недостиг на сиво вещество мисля, че е точната диагноза .

Нищо ти няма, нали ти е дошло. Какво повече можеш да искаш, рекламни билборди на пътя за училище с надпис "и този месец не си забременяла?"

Град
    Wonderland
    Да,случвало ми се е ,всеки път е различно.

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Недостиг на сиво вещество мисля, че е точната диагноза .
    И аз така мисля
    Да пазиш тайна е изкуство, което изисква много лъжи изречени по великолепен начин.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    nakarai mama ili kaka da ti obqsni za menzisa,za6toto qvno hi4 ne si na TI s nego

от каде пък преценихте вие умници че страдам от недостиг на сиво вещество?? човек да не попита нещо в тоя форум.. просто попринцип ми продължава доста по-дълго и е по-обилно и не ми се е случвало да си прави такива паузи по средата..

Голям фен
    Нещо не ти разбирам проблемите. Абсолютно нормално е първите 1-2 дена да тече повече, а после да почне да намалява. Май си нямаш друга работа... Блазе ти.
    Don't worry, be happy!

Re: има ли ми нещо?

Цитирай Първоначално написано от Sharpay
    дойде ми в понеделник,а днес сме четвъртък. Отначало всичко нормално, даже ми подрани с един ден- течеше си обилно както е всеки месец и вчера усетих да намаляява.. нямалаяява и днес спря ??? Миналия път като ми дойде беше доста обилно, а след това не съм правила скс ако има някакво значение за проблема... Случвало ли ви се е някога подобно нещо и от какво може да е?

С няколко думи:
    Незнае какво е мензис, а секс ще ми прави.

ОМГ ...
    Значи, в първите 4 години, цикъла не е като по часовник!
    Може да подрани, може да закъснее. Може да бъде 10 дена, следващия път да е 4. Може всеки път да е 4 дни, а изведнъж да не спре до 8я ... МОЖЕ!
    Това зависи от стреса, от климата, от времето навън, от това дали си боледувала наскоро и какви лекакрства си пила!
    Всичко ясно?
    Щом не си правила секс от последната ти менструация насам, значи не си бременна, значи просто е нещо странично!
    Ако беше правила секс, можеше да е цветна бременност, макар че пак много ме съмнява... Но не си бременна и ти няма нищо. И на мен един месец ми е 5 дена, друг 8 ма не се оплаквам а се радвам, че ми е дошло!

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Цитирай Първоначално написано от blackfate
    ОМГ ...
    Може да подрани, може да закъснее. Може да бъде 10 дена, следващия път да е 4. Може всеки път да е 4 дни, а изведнъж да не спре до 8я ... МОЖЕ!
    Това зависи от стреса, от климата, от времето навън, от това дали си боледувала наскоро и какви лекакрства си пила!
    Всичко ясно?
    Щом не си правила секс от последната ти менструация насам, значи не си бременна, значи просто е нещо странично!
    Ако беше правила секс, можеше да е цветна бременност, макар че пак много ме съмнява... Но не си бременна и ти няма нищо. И на мен един месец ми е 5 дена, друг 8 ма не се оплаквам а се радвам, че ми е дошло!
    +1 И според мен се е стресирала че може да е бременна.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

според мен е нормално
    не се шашкай за глупости

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Цитирай Първоначално написано от NeSumJenaTi
    според мен е нормално
    не се шашкай за глупости
    мхм

Цитирай Първоначално написано от blackfate
    ОМГ ...
    Всичко ясно?

+1
    LuDaaAaAaaAa KuChKaAaAaaa

ama mn ste mi 4udni kato zadavate takiva vuprosi tuka doktori nema ima samo maloletni 4atari i otgovora im e ili vsi4ku e vujmojno ili otidi na ginekolog

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от pendela
    Нищо ти няма, нали ти е дошло. Какво повече можеш да искаш, рекламни билборди на пътя за училище с надпис "и този месец не си забременяла?"

Нищо ти няма (: случва се непрекъснато да се променя цикъла-продължителността,цвета(ос вен ако не стане син ) и т.н. Не се тревожи
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си