- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирки !
правя![]()
You can't just leave me. . .
нзз на мен страшно много ми влияе момчето с което съм... имала съм приятел който просто гледах да избегна тази часто... съм имала и такива които само като им видех удоволствието в очите и ми ставаше страшно хубаво и дори ме възбуждаше![]()
![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
С мъж ми редовно се борим кой на кого. Какво да се прави - и двамата намираме по-голямо удоволствие в задоволяването на другия.. И, да, това е начин да покажеш любовта си, защото, когато обичаш някого, поставяш него над себе си. Аз може и да не свърша, не ми пречи. Но, ако той не свърши..... Уф, нямам търпение да приключи с практиката и да си дойде.
da
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
+1 .. Ако е човек който обичам и познавам защо не .. но ако е първият срещнат с който ходим от 1-2 седмици .. не ..Първоначално написано от renchence
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
И аз преди смятах свирката за нещо,което не трябва да се прави.Но откъде да знаеш,че не харесваш нещо,като никога досега не си го опитал.
Опитваш и разбираш какво ще ти е мнението.Как може да изразявате мнение за нещо,което не сте правили.
Аз не намирам нищо гнусно в свирката-нито мирише,нито има някакъв по-различен(отвратителен) вкус,няма косми
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от baby_inloff
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
^^На кое точно се смееш?
Виждам, че не пише за "олизването" на момичетата отдолу. Трябвало е в анкетата и това да сложите, защото някои от нас ще се почустват игнорирани.. Но както и да е, винаги като съм с момиче, дори и да не стигнем по-навътре в нещата гледам да стигна до подножието с език.
![]()
Правя само на приятеля мии!
браво на Вас
travmiriaN лапа за без пари
<N>
да и ми харесва
Поне добри ли сте като ги правите тея свирки?Първоначално написано от Neftochimic
Да, на приятеля ми.
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
+Първоначално написано от RoseDawn
Мен също!Първоначално написано от sunity06
![]()
Трябва се яде ананас , сериозно ! Приятелката ми казва , че била сладкаПървоначално написано от Nitroglycerin
![]()
+1Първоначално написано от D0ll