- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирки !
след някоя друга година ще си промените мнението. много обичам да правя френска на приятеля ми, даже може би повече отколкото той на мен.
не
Правя .. правя ... и гълтам... та това си е изкуство бре хора![]()
само който не знае как и не е опитвал не харесва![]()
Жени правете свирки. Какво толкова гнусно има? Все пак ние не се оплакваме да ви лижем долу![]()
:P :P :P
![]()
Правя свирки по собствено желание.Не е нужно да ме моли 2 часа и да ми сваля Млечния път, за да го направя.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Бе не е точно така точно при мен поне...аз съм пробвала,даже не ми вярваше гаджето,че правя за пръв път "била уникална бля-бля ",ама гадно е ...Първоначално написано от miminia
Да и ми харесва.
[size=7][b][u]fosse cos
сичките момичета каде написахте,че правите свирки.. да ми направите и на мен!
GoHard or GoHome ..
[quote="veny96"]На скоро пробвах за първи път и ми хареса!
ами честито на тебе и ДА и аз много харесвам да ми правят френска![]()
![]()
![]()
=)
Правя и ми харесва. Мисля, че това е съвсем нормално и че няма нищо гнусно : ) Осъзнайте се, когато държите на партньора си няма причина да го лишите от това удоволствие![]()
Това е неизбежна част от любовната игра...аз немога да си замисля да правя секс, без предварително да си правим френска, ми нужно ни е така първо да се възбудим достатъчно...Нз защо има някой дето отказват да правят...Кво е лошото, ако си поддържа хигиена...Даже нужно е за един качествен сексуален живот.Първоначално написано от Maliby
![]()
Да, а и ми харесва...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Да и е супер яко!![]()
![]()
Нов ник: Cassidy
[quote="Roland"]На всички ви харесва беее знаеме си ниеПървоначално написано от veny96
"Когато смартта ти позвани на вратата, ти се направи на луд и вдигни телефона."
Правя,много ми е зарибено ....
Набор 96 свирки? Много си проста заклевам се... Баси и лапетата, на 12-13 свирчици вечеПървоначално написано от veny96
![]()
![]()
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
извинявай обаче не съм на 12-13 "96" е просто число и няма нищо общо с годината ми на раждане "умнико"Първоначално написано от impassive7
^ Щом броиш и половинките, значи си още дечко...
Пиши на Кирилица!!!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Извинявам се за латиницата усетих се и не съм дечко, но както и да е.........Първоначално написано от MakeMeLaugh
И аз правя свирки ... друг е въпросът кой свири на тях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кефа цена няма!!!