- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирки !
ти като ти е за 1 път кво очакваш приятелят ти да ти каже бее горе доло добре си pxaxaxax ми много ясно че така ще каже .. и аз така съм казвалПървоначално написано от LadyGold
казва се с цел да не се засегне момичето или да не я откажеш от този вид задоволяване
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
мм не съм правила и не мисля някога да правя.. тва е най-долното нещо за едно момиче според мен ..![]()
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
Първоначално написано от erotix
Е,на това "УВАЖЕНИЕ" към момичетата какви ни карате да се чувстваме? Искате това,искате онова и после - А`е махай се..........Връщате се после и казвате - Кога пак ще го правим??? ееееега ти ********![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ Това, че теб някой те е прекарал, не значи, че всички сме такива.. хах
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от D0ll
Те кучетата, дето прекалено лаят - не хапят.
Имаш типично глупаво женско мислене стил Космополитън с предното си иказване - жените са всичко, а мъжете винаги лошите.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Нито е гнусно, нито е гадно, а още по-малко отвратително... Колкото до тези дето само го отричат има два варианта или са пълни с предрасъдъци( все едно живеят в едни стари времена където като цяло приказките за сеска са били табу - изкуствено създадено), или просто не си признават, че го правят за да не ги помислят за еди си какви... Както и да е... според мен е нещо напълно нормално и неизменна част от сексуалният живот на една двойка, още повече на мен ми е кеф като на него му е кеф, какво лошо има в това?
П.С оралната любов е позната още в древни времена и е била едно от любимите неща на доста крале, има исторически данни и т.н... тоест това изкуствено отричане е абсолютно безмислено, но всеки с мнението си...
Ами да, обичам щом знам, че доставям удоволствие на любимия човек.![]()