- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирки !
Само ебане в путето е скучно и бързо омръзва поне на мене де .Ако няма разноо бразие от всички удовоствия в секса то просто нее секст туи нещо.
ТРябва да има от всичко свирки , лизане по няколко пози да се сменят , я момичето обича анален това е още едно допълнително разнообразие което увелича желанието за сеск с даденото момиче.
Бил съм с момичета които нито духат нито обичат да ги лижат , обичат 2 пози накръст и това е или отдолу или отгоре и тва им е секса .Ще го правиш 3-4 пъти с такава и щи омръзне ще искаш нещо повече .
Момиче с което няма ограничения и обича всичко да прави кадето и да е , еитова е удовоствие, което трудно би зарязал.
А за момичетета които казват че недухат , ами това си е ваш проблем , някаде бях чел че е по хигиенично да духаш от колкото да си смучиш пръста .АКо обичате или харесвате някои момче много и искате да му покажете по някакъв начин че държите на него и го искате това е начина да му направите една хубава свирка) .Няма момче което да от каже има момчета само които го искат и момичета които неим дават щото ги било гнус .
Първоначално написано от adrenal1n
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
да ви кажа и аз преди си мислих така - отвратително, гадно, гнусно... обаче както казват повечето момичета тук, като виждам как се гърчи от кеф и удоволствие и колко доволен и възбуден остава след тфа моя, наистина ми доставя удоволствие да го правя, първия път не ми хареса, но сега дори сама в любовната игра предявявам желание да му направя, вече не мисля, че е гнусно, дори обратното. но това е само за моя пр, иначе на непознат или на човек към когото нямам чувства не бих правила свирка.![]()
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
НЕ!
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Да!
Първоначално написано от renchence
Aз не съм правила но да ... ако имам по дълга връзка може ...
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
''АКо обичате или харесвате някои момче много и искате да му покажете по някакъв начин че държите на него и го искате това е начина да му направите една хубава свирка ) .Няма момче което да от каже има момчета само които го искат и момичета които неим дават щото ги било гнус ''Първоначално написано от beretta92sd
не е вярно аз моето момче си го обичам мн но тои дори не ме е молил за свирка ясно е че иска но аз съм казвала че няма да му направя не защото ме е гнус просто не искам и това фъфсем не е начина да му покажа че го обичам или че държа на него като му направа една свирка !!!
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
Да![]()
ЕеЕ нека се намери 1 да каже,че не прави !Аз не правя,не защото не ми се духа,а защото според мен мъжете не заслужават !(ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ)
^ Хахах защо реши така?
А на теб правят ли ти шпакли? Или ти си по-висша?
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
и аз така :PПървоначално написано от LovelyGirl
Съгалсна съм с теб и аз правяПървоначално написано от SoFarSoG00d
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Да,но не на всеки срещнат,а само на приятеля ми и то,ако сме заедно от дълго време.
Не ме познаваш,не ти и трябва…[!][!][!]
az ne prawq shtot sam momche ama spored men momichetata trqbwa da si prawqt shto da ne![]()
![]()
Колко буквари са нужни, за да се образова малко форумът ?
Леле, Белядонни, какво направихте виеТука се "свири" на поразия
Добре, че е така, за да има щастливи мъже, момчета и тук таме пикльовци
Доста е възбуждащо да видиш реална снимка в профила на момиче и след това на няколко пръста разстояние виждаш - Да, правя го!
По темата: Съгласен съм, че почти всички го правят в една от двете разновидностибило то "свирка" или "шпакла"(ммм колко обичам нежната кожа между краката на момиче :P )
Винаги бъди себе си,дори и когато не трябва!
да на приятеля ми.. чак на мен ми става готино като го видяя колко му е кеф![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от SoFarSoG00d
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
pravq samo na priqtelq si samo s nego mi dostavq udovolstvie da go pravq
slu4valo se dori kogato sum v cikul i ne mi se pravi seks samo da mu napravq svirka da svir6i i do tam bez produljenie![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
pravq samo na priqtelq si samo s nego mi dostavq udovolstvie da go pravq
slu4valo se dori kogato sum v cikul i ne mi se pravi seks samo da mu napravq svirka da svir6i i do tam bez produljenie
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
+1Първоначално написано от RoseDawn
samo kurvite praat seks az ne sym takaa be ei bydi malko po kulturen i mani taq tema 4e mi idva da ida v toaletnata i da povyrna zaradi TEB!!!
----------------
Now playing: Lindsay Lohan - Drama Queen
via FoxyTunes
Еми да.Кой не прави.Само искам да подчертая,че не обичам много да правя и гледам да го претупам.
и аз такаПървоначално написано от intotheblue
![]()
Лошо нема
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..