- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко пъти?
Може стига да го пискаш...и все пак... първия път е прекрасно... всичко след това е прекрасна лъжа която се повтаря...И все пак намираш нещо различно и отново се влюбваш... и по този начин ти самата се променяш... но за някой хора любовта е от ден за ден...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Неее, аз не говоря за това. Имам предвид, че хората с времето се променят. Ако преди 2 години си харесвал и си държал на определени качества, понастоящем вече държиш на много по-различни неща. Следователно, ако преди 2 години си обичал някого, след 2 години ако рязко са се изменили вижданията ти, разбиранията ти, и цениш повече други качества, ще обичаш друг човек. Но това не прави любовта ти по-силна или по-различна. Чувството е едно и също, но към различни хора.Първоначално написано от x3eme
Сега обичаш някого, защото е красив, забавен и те разбира. В следващия момент обаче освен това искаш да е сериозен, отговорен, независим и т.н.
Имам една приятелка, която имаше дългогодишна връзка с момче, която впоследствие приключи. Сега ми каза, че търсела Мъжа за нея, който освен, че ще й бъде добър 'любовник', ами ще бъде също и съпруг, и добър баща на децата им. Вече разбиранията й за света кореенно са се променили.Това имам предвид.
Иначе и аз преди си мислех, че има само една любов. И това ще е тази, която ще изпитвам към човека, с когото ще се сбръчкам, и ще дундуркам внуци. Да, ама не.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Според мен в живота си моежеш да оби4аш мн хора,но все пак има някой 4овек,който да оби4аш мн пове4е от останалите,все пак не можем да оби4аме вси4ките си любови еднакво силно,поне според мен
[b] Може би и повече от един път...Както каза Нереален,зависи си от човекът....
Сигурно човек може да има много любови. Все различни. Които да му дават различни неща и в които той да влага...различни мисли, емоции, очаквания. Именно защото, както казаха преди мен, хората се променят, влюбват се, разлюбват, търсят едно, после търсят друго...
Но ми се ще да вярвам, че все някога, в най-точния момент, срещаш най-точния човек и тази любов, която може да ти даде...всичко. В която ти можеш да дадеш абсолютно всичко. В която можеш да се променяш с някого до себе си, без това да ви отдалечава...напротив. Всеки ден да ви сближава. Сигурно в живота това е последната любов. Тази любов, която издържа до края. Или след която никоя друга любов не изглежда стойностна и...необходима. Но това можем да го кажем, чак когато сме изминали пътя си...![]()
И все пак всяка любов (която се е доказала като такава) е истинска и силна сама за себе си. И всяка любов трябва да се възприема като най-голямата любов (докато нещо не те опровергае).
Не знам, един път сигурно![]()
nicolepcd
Зависи си от човека, от това колко е влюбчив и т.н
Но определено е повече от веднъж![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Може би е повече от една... Гледайте "Дързост и красота"...![]()
еlsy![]()
Никога не съм изпитвал любов към някое момиче.Просто не съм такъв и не се привързвам така ..... а може и момичетата с които съм бил да не са били точните ....... незнам![]()
ИСТИНСКАТА любов,според мен идва само веднъж в живота ..
Суетата.Моят любим грях.
А един въпрос ... какво разбирате под " истинска любов "
Добре ... късате със някой ... от къде можете да знаете , че след 10 години няма пак да обичате някой по същия начин ... това е много сложна тема ... " Истинска любов " това е някаква метафора ... която няма нищо общо с реалноста ... Едно е обич ... едно е любов ...
ПО ТЕМАТА : ако обичаш 200 човека истински ... то ще си имал 200 " истински любови " ххх по реално звучи - 200 гаджета които си обичал ... това с " истинската любов " нещо не ми се вързва ... не знам защо![]()
![]()