Цитирай Първоначално написано от x3eme
Цитирай Първоначално написано от what3ver
Когато обичаш ти не си един и същ човек. Защото хората с времето се променят. Разбиранията им, мислите им, нагласите им. Всичко. Да, можеш да обичаш двама по един и същи начин, но това не ги прави еднакви, защото и ти не си такава каквато си била първия път, когато си обичала първото си момче. В една и съща река не можеш да стъпиш два пъти.
съглесен съм със теб
когато човек обича и е влюбен всичко (е почти) в него се променя
възгледите му,преценката....в името на любовта какво ли не правим
Неее, аз не говоря за това. Имам предвид, че хората с времето се променят. Ако преди 2 години си харесвал и си държал на определени качества, понастоящем вече държиш на много по-различни неща. Следователно, ако преди 2 години си обичал някого, след 2 години ако рязко са се изменили вижданията ти, разбиранията ти, и цениш повече други качества, ще обичаш друг човек. Но това не прави любовта ти по-силна или по-различна. Чувството е едно и също, но към различни хора.
Сега обичаш някого, защото е красив, забавен и те разбира. В следващия момент обаче освен това искаш да е сериозен, отговорен, независим и т.н.
Имам една приятелка, която имаше дългогодишна връзка с момче, която впоследствие приключи. Сега ми каза, че търсела Мъжа за нея, който освен, че ще й бъде добър 'любовник', ами ще бъде също и съпруг, и добър баща на децата им. Вече разбиранията й за света кореенно са се променили. Това имам предвид.
Иначе и аз преди си мислех, че има само една любов. И това ще е тази, която ще изпитвам към човека, с когото ще се сбръчкам, и ще дундуркам внуци. Да, ама не.