Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
Е дай малко повечко инфо дее
Аз преди с мойта майка САМО се карах.. Почти нямахме разговор, който да не е спор и викане (в повечето случаи - крещене).. И аз непрекъснато си повтарях, че тая жена нещо ме мрази и че никога не и е до мен. Но вместо да се карам с нея, реших да и споделя нещо (от толкова каране, не съм и казвала нищо за мен) и така се посближихме. Аз тогава пък имах проблеми, та така...
Сега когато се скараме, аз изчезвам за малко в банята и после се връщам при нея с нова тема и усмивка. Колкото и да ми се сърди, това винаги ми помага Пробвай и ти така
при нас винаги си е така, само от самия факт че сме си двете и винаги всичко си казваме, всичко съм й споделяла ама напоследък тая жена... не знам какво й стана аз съм си същата, тя само гледа за какво да се хване и да се заяжда, не стига че полагам сп усилия да не съм като всички тийнове, прибирам се в нас на време, уча си за даскало ... сичко нормално... просто тя изведнъж нз какво й стана... почна да ме убижда за неща които изобщо не са истина и т.н. сменя ли темата... почва да вика още повече... странна работа