- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на 13-14
Не знам за кой път ще има такава тема в този форум, но според вас нормално ли е едно 13-14 годишно момиче да прави секс, па било то и с гаджето си. За мен това Не е никак нормално, но разбрах, че няколко от приятелките ми са го правили с гаджетата си - едното от които е девети клас, а другото - много по- голямо от нея. Едната дори без презерватив! Не знам.... мисля, че е не е никак нормално, и за пореден път се разочаровам от приятелките си!....
Не е нормално..ама тяхно си решение,те ще си носят последствията![]()
Am I invisible because you ignore me?
Какво целиш с тая тема на всички ни е писнало от такива. Не НЕ Е НОРМАЛНО! И спрете с такива шибани теми размътвате мозъците на всички.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
в днешно време е напълно нормално
учудващо но факт!
какви неща правят на по 13,14 години не е истина просто,един секс не може да ме учуди вече.не знам точно защо го правят като са толкоз невежи по тая тема.....не всички но мноооого голям процент от хората на тази възраст си нямат понятия от секса.
на теория може и да имат но на практика не,а за практиката им е малко раничко нооооо...те избират
нормално.. ненормАлно... всеки сам си прецинява да ли е подготвен.... пък днешната младеж са такива................ и нищо няма да се промени.![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
По-скоро на мен ми върви като на извратено някакси
абе те малките дет си мислят , 4е са големи да му мислят
за мен са си деца още и не им е дошло времето за секс ама те си преценяват всеки си има глава да си мисли с нея
НЕ НЕ Е !!!
ДА норамлно е!Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
а такива кат теб най мразя остави да живеят както си искат
Как съвсем нормално си е! Ти ако не си започнала на 11 със свирките то ти не си момиче.А вече на 14 си стара мома.
Гупости как ще е нормално тва,че е почнала да тече кръв от вагината ти не значи,че трябва да почне да се чукаш за да я спреш (а може и просто да са те сритали в бъбреците).
Йога и мъдрост
Не е нормално!Някои момиче може би още нямат месечен цикъл,а вече са пробвали секс.Но всеки си избира пътя.Просто сега ще им се възхищават,но след време ще ги запомнят като ку*ки .
ами да ти кажа честно и аз съм на 15,но.........щом са сметнали,че са готови и найстина го искат какъв точно ти е проблема..не им се меси те са решили,че моментът им вече е настъпил,а щом е така няма значение дали са на 15 или 16 всичко е въпрос до личен избор и до това дали са готови.. незнам ти на колко си,но и ти ще го сториш дали сега или след време![]()
Наii-dоbriiя наchiiн dа sэ оttьрrwэsh оtt iizкуshэнiiэtty э dа мyy sэ оttdаdэsh [[sunn*]]
Не съм старомодна,но смятам,че това не е нормална възраст за започеане на полов живот.Необходимоста от секс трябва да е осъзната,едва ли на 13-14 си наясно с всичко свързано със секса и едва ли ще бъдеш следващите една две години.Това за мене е ненормално.Няма перфектна възраст за секс,но все пак....13 мисля,че е доста рано...това не е ли 6-7 клас.....Дори не смятам,че човек на тази възраст е способен на реазумни решения....въобще на нещо разумно и всичко е в резултат на хормонииии.
Добре,хубаво... Не е нормално естествено.
ама...толкова ли беше наложително да направиш поредната тема? ... Не можеш ли да се сетиш в какво ще се превърне![]()
окк бе хора .. не мога да ви разбера аз вас на 15 съм но както казваше един от отговорилите по тази тема има много малък % от днешната т.нар. "младеж",която найстина е наясно с тези неща макар и да са на 15-16г. всичко е въпрос до нагласа..а дали знаеш всичко за секса или не си е вече въпрос до интересуване ... аз например се разрових из нета говорих с майка си и с още хора и съм наясно по тая тема...но както и да е след като са го решили няма как да ги спрете каквото и да става .............................![]()
![]()
Наii-dоbriiя наchiiн dа sэ оttьрrwэsh оtt iizкуshэнiiэtty э dа мyy sэ оttdаdэsh [[sunn*]]
О, боже! Всички тръгнали да четат морал.. И кво кат си на 13 или 14? Когато си искат момичетата ще си правят секс. Свиквайте вече е така. Децата порастват по-бързо. И какво значи тва - "после те ще си съжеляват". И за какво по-точно ще съжеляват? Че са го направили на 14, а не на 15-16. Въобще какво значение има? Или прочетох някакъв комент от сорта на "те са ку*ви". И защо да са тикива. Можеби защото не са пазят като някой от вас чак за сватбата. Стегнете се, от кога станахте такива моралисти?![]()
Разбира се, че е нормално ..
Щом на момчето чурчето му става
значи е готово да го пъхне в пещеричката![]()
Еееее , ся времето е другоПървоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
Ся тия дет са на 13-14 имат по 2 деца ... ти за секс говориш
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
DA JIVEE SEXA :P a na kolko si nema zna4enie vajno e da se 4ustva6 gotov![]()
![]()
p.s a na teq deto govorqt za snimkata mipone nesum kato vas s animacioni kartinki
e to sigorno kato se pokajete 6te vi svur6i magiqta u foruma xaxaxa
![]()
Абе днешните тийнове на 13-14 вече си правят секс най-спокойно. Еми аз съм си от малко по-старомодните и мисля, че е малко рано, обаче щом те така са си решили и като няма кой да ги спира - прав им път. Само да внимават много, щото както им бушуват хормоните, така ще им забушува и бебето, ама айде да не съм лош пророк за по-малките.
Успех... тва е....
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Добре дошъл в България!
Плус т'фа к'фо се учудвате , напълно нормално си е!
за съжаление повечето момичета .... тези хубавките още преди да влязат в гимназията правят секс .... не мисля че е нормално,младите вече нямат никаква морална система![]()
![]()
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..