- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на 13-14
Аз съм на 14 и съм правила секс и не мисля,че е нещо анормално...Не знам защо го направих,но не съжалявам...Не се впрягайте толкова,скоро време ще почнат да правят секс и на 10,аз сред моите приятелки даже съм закъсняла със секса така,че зами си правете изводите..![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Поредната такава тема.... И ненормално да е, никой няма да спре да го прави, защото видиш ли на приятелката ми не й харесва. Стига сте се вкарвали в някакви филми. Да не е нормално, когато го правят от любопитство и не са наясно с предпазни средства и последици, но пък има и такива като мен, които не са го направили от любопитство и са били наясно в какво скачат. Важно е просто да не го тръбиш, аз за моя полов живот на никой не съм говорила. Чак на 16 започнах да си говоря свободно за това и пак не съм парадирала с нещо. Смешно е, че повечето го правят, за да се изфукат и виж ти те вече са големи и разбират. Курвенско може и да е само поведението на едно момиче, дори и да не води полов живот. Айде да не дълбаем там където няма да стигнем до нищо. Всеки си прави избора и да го коментирате няма им намали броя, просто ми се иска поне да имаха някаква представа от последствията ако не се пазят, та да не се пускат теми от сорта на "гълтам, бременна ли съм".
Да пазиш тайна е изкуство, което изисква много лъжи изречени по великолепен начин.
те днешните 13-14 годишни като се наконтят приличат на 20 годишнине е нормално,ама к'во да се праи нали тряа да не оставаш по назад...
да лятото като съм в бс трябва да се почипкаме в моретоПървоначално написано от nefchi_bs
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-Вървежен бе Калъф
Добре де .. Ако се чувстват готови наистина .. какъв е проблема ? Съгласна съм с BallFace .. всеки сам решава за себе си и ти не можеш нищо да направиш с поредната тема !
аз за това се правя на идиот и неим отговарям на тея теми, щото ги има навсякадеПървоначално написано от PreciousDiamond
иначе си много красиво момиче :P :P :P
Най-Вървежен бе Калъф
Хаха мерсиПървоначално написано от FaFcHy
![]()
Това са супер мега изпуснати деца.. нека се клецат, не пречат на никои.
В днешно време си е напълно нормално едно момиче да прави секс на 14 години ... Наистина не е много приемливо,но все пак (щем-нещем) си е нормалноОсвен това за всеки човек "нормалните" и "ненормалните" неща са различни
А и не виждам,какъв ви е проблема (в случая проблема на авторката),че има тийнове на по 14,които правят секс?!За вас щом е нещо ненормално - не го правете!!!Всеки си има прави на избор,всеки си има глава на раменете
Ако момичето знае всички рискове от секса (болести,нежелана бременност и т.н.) всичко си е ОКЕЙ!!!(Друг е въпроса,че има момичета,които нямат грам сексуална култура,но все пак ходят и се е*ът като съдрани)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Тука всички повтаряте: не е нормално, бля бля бляяя![]()
За днешното поколение и за днешните тийнове това е напълно нормално.
Пък и няма никакъв проблем, ако момичето и момчето се чувстват готови и имат сексуална култура. А тези които нямат..при тях също е нормално да правят секс, но е и опасно. А на тази възраст си е направо страшно ако сгафят нещо...
Осъзнайте се.. 21 век сме.. няма НЕнормални неща
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
извратена работа
http://www.jivotno.com/wild-angel
Първоначално написано от Jumbie483
Проблема е че не всички са в 21век и живеят в миналото![]()
saglasna sumПървоначално написано от PreciousDiamond
Изписаха се доста мнения относно сексът касаещ спомената възраст.Не може човек да се чувства готов на тази възраст за полов живот,защото може да си узрял физически,но не и психически....Тази възраст въобще не е подходяща за секс,тъй като липсва всякаква сексуална култура(макар,4е някои дечица твърдят,че са информирани за всичко) или пък трезво мислене.Колкото и за узрели,информирани и отворени да се чувствате дечица,все още наистина сте такива....изживейте си детството,животът е пред вас и тепърва ще изживявате вълнуващи моменти.
Не съм старомодна!!!!
+1Първоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Get what you can and never get back
За кФо ше се карате бе ?!Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
омг.. днешната младеж та днешната малдеж..като че ли преди 15-20 години не са се женили вече на по 14-15вас кво ви бъркаа като гледам в другите темии сички на по 13-14 са го праили, ама тукаа се праат на мн интерсни.. ма и авторката е зле сама казва, че има много такива теми ..ама си пуска още 1
![]()
трагични сте
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Ами уж всеки сам избира и в днешно време уж не съдим за човека по това..Само,че аз не го одобрявам лично-това е важна стъпка и 13-14 години ми се струват доста малко![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
I na men mi se struvat malko,NO:
Na 15 s1m i imam seriozna priqtelka (hodim ot 9 meseca). Pomislih si 4e moje da se stigne do sex i zeh da se pritesnqvam 4e nqmam sexualna kultura. Re6ih da pregledam v internet i popadnah na tozi sait. Bukvalno cqlata sekciq "sex" s1m q pro4el i znam kakvi sa riskovete ot sexa. Priqtelkata mi kaza 4e go iska i e gotova no smqtam da iz4akam pone o6te 1-2 meseca. Spored men 14-15 godi6ni mogat da sa gotovi ako naistina se obi4at i si vqrvat.
Ем ддз... секи си решава за себе си...така или иначе ние нищо неможем да направим...![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
абе много си е нормално,вие защото не сте на 14 за това ви се струва ненормално,но нас 14 годишните яко ни пере хормона
А не се карайте беПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
И без това достатъчно караници има тука
![]()
Е преди да стана на 16 съм била на 14 (: знам кво е (: А бе всеки сам си решава .. Имате си глави на раменете..дано не съжалявате послеПървоначално написано от js7tw
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Оффф мислех да не пиша дълги романи,но изглежда,че ще пиша.Първо на първо недей се оправдава,че си на 14 и много та пере хормона аз съм момче на почти 16 години и мене ме пере не си едиствената,но имам воля и имам акъл във главата.Второ недейте се оправдава,че сме били във 21 век и дрън дрън пълни глупости и че било нормално.НЕДЕЙТЕ СЕ ЗАБЛУЖАДАВА ХОРА как ще е нормало ве,като тя си няма грам понятие какво означава да обича,че и тръгнала да ми прави секс я малко да се осъзнае.Живота бил един и сега се живеело.А бе хора целия живот е пред вас бе има си време за всичко спокойно.И всичко това тръгва от възпитанието тя ако имаше добро възпитаиние щеше ли да гледа да прави секс на 13-14Първоначално написано от js7tw
Възпитанието е до 8 години както се казва после вари се мъчи пак няма да стане.Може да ме помислите за старомоден,но аз просто гледам на нещата такива каквито са.НЕДЕЙТЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВА!!!!
![]()
Get what you can and never get back