- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на 13-14
Хахахах 9ти клас-секс ХАХАХАХА
![]()
Като гледам лапенцата 9 клас и как си играят, трудно ми е да си представя
Мъкаа, мъка има по тоя свят!!!
Замислете се защо 18 години е избрано като възраст за пълнолетиеА някъде-дори 21
![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Едни си играят,други не.Като гледам положението в моето училище (смея да твърдя,че е едно от елитните) наистина,факт е,че има хора,който определно на тази възраст не за готови за тази крачка,но има и много такива,който го правят и аз не виждам нищо лошо в това.Да,и аз съм девети клас, и аз правя секс, и смятам че е напълно нормално,всеки си избира сам.В крайна сметка аз си правя кефа и ен ме интересува какво мислят другите.Първоначално написано от mitternacht
Не съм прочел нито едно мнение само прочетох заглавието на тематалуди сте хораааа и момичеетаа
Та ако мислите че нещо ще се промени много се лъжете само дето ще хабим трайноста на клавиатурата и ще мислим на празно .. Сега е модерно да си на сухо
и да си дете
![]()
...sbyrkana ralta,no az podkrepqm vsichko razlichno zashtoto obicham da otchitam ,,promqnata v promenlivoto..,,...ako edno momiche se pochuvtva gotova da se ebe i na 13-14 shto da ne..na men togava ne mi se ebeshe,ama tva che az ne sym izpitvala takia chuvtva togava ne znachi che sichki sa kato men.....pravete si seks kogato vi se pravi momicheta!![]()
...sbyrkana ralta,no az podkrepqm vsichko razlichno zashtoto obicham da otchitam ,,promqnata v promenlivoto..,,...ako edno momiche se pochuvtva gotova da se ebe i na 13-14 shto da ne..na men togava ne mi se ebeshe,ama tva che az ne sym izpitvala takia chuvtva togava ne znachi che sichki sa kato men.....pravete si seks kogato vi se pravi momicheta!![]()
Първоначално написано от leoparda93sl
щях да кажа същото...благодря
![]()
Aaa pisna mi veche ot tiq malki pikli deto oshte ne sa se razvili kato horata,ideq si nqmat kakvo e sex,da ne govorim za liubov,a trygnali da mi kazvat,che na 14 e normalno...Aloo ti ot 14 pochnesh da mislish dali ne si bremenna ili dali ne si hvanala neshto,da ne govorim kolko shte gi minesh dokato stanesh na 20 primerno...Kyde ti zaminava detstvoto...I men me "pereshe hormona" edno vreme,no zashtoto ne znaeh kakvo e..I zashtoto kolkoto i da e norm e nqkoi da ti kazal da pravish t akiva neshta,kogato si dostatychno zrql za tazi vajna krachka...Nqma da se iznenadam da procheta skoro i tema "emi az sum 10 i strashno mn mi se pravi sex..." ..Ubii te gi tiq malki kurvetini deto na 14 izglejdat kato na 20... Az se radvam,che mi davat 15godinki![]()
![]()
Първоначално написано от SoFarSoG00d
vij kvo shti kaja! Tva che ti na 13 si bila edno piklivo lape deto neznae kak da si izbarshe gaza , neznachi che vsichki sa kato tebe. Az lichno se chuvstvam gotov i smqtam d probvam. Horata sa razlichni ! Vseki go pravi kogato se chuvstva gotov!!!!
Уоу колко сме големи,по скоро смятам,че ти си едно глупаво и неразвито детенце за да се палиш на разни постове,не се гледа какъв си бил ,а какъв си сега,когато на моята възраст имаш и постигнеш това,което аз имам говори.....засега си пикльо на,на който и пишката не му се вижда хахахаххаПървоначално написано от metalcheto
![]()
![]()
![]()
![]()
Не,на тези години трябва да си изживявате детството,а не да се првите на големи,защото станете ли големи,ще съжалявате и то много ...
Reality is wrong,dreams are for real.
+1Първоначално написано от Armani_P
П.П. Гледайте филмите Kidulthood и Adulthood много са поучителни за тинейджърите![]()
Get what you can and never get back
а пък ти виж какво аз ще ти кажа - това, че се чувстваш готов, не значи че си...сигурен съм, че дори не знаеш колко дупки има в женското тяло и в коя по-точно тряа да го пъхаш... лигльоПървоначално написано от metalcheto
Разбира се, че е нормално. Както е нормално да започнеш на 17 примерно. Всичко е индивидуално.Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
Друг е въпросът, че най-вероятно приятелките ти се надуват и лъжат.
Апф,невъзможно е да си на 13-14 и да имаш гадже,което да не иска да те бодне(говоря за момичетата),той да е подходящ за теб и т.н.И многознайковците да ми спестят даването на примери 13 годишна с 19 годишен,13 годишна с 16 годишен,които вече са правили секс и много се "лофкали".Никой не може да ме убеди,че големите батковци не винаги търсят 13-14 годишна,за да топнат чушката,а момичетата им дават къде,защото са малки и влюбени,къде,че искат да пораснат бързо,къде сефтето им е било в следствие на ударна доза алкохол.По единия въпрос приключих.Сега другия.Приятелките ти вече го правили с гаджетата си.Абе,я се осъзнай!Повечето на 13-14 са толкова прости същества,че няма накъде.Мислят си,че като приказват с колко са се изчукали за 1 нощ и на кого са правили фелацио в тоалетните в училище са супер оборотни и рейтинга им ще се вдигне,неосъзнавайки,че вместо популярност си създават имидж на леснодостъпна и гнусна курва.Приятелките ти може и да са го правили(написах по-горе в следствие на какви фактори),НО е вероятно и да си измислят,( както каза HONDA )за да са по-известни,по-зрели да изглеждат и всякакви такива глупости,чийто детски акъл може да измисли.
Момченце твойто ''чувствам се готов'' = ''яко ме тресе хормона и вече ми е текнала бялата течност'' .... сеш се разликата?Първоначално написано от metalcheto
![]()
сега ще ти кажа и аз съм от тези 14 годиншни но това не ме прави курва всеки си решава кога къде и с кого и милион теми да има тук никой неможе да спре хората живеем в 21 век в свободна държава....Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
Обичам Андриан
.ь
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
Първоначално написано от shokoto91
![]()
Гледаите си живота....нали няма вие да търпите последствията![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
на същото мнение съм!!Първоначално написано от Biskfitka
Обичам Андриан
За мен не е нормално .. но кво ти пука .. да си трошат главите .. те си решават!![]()
![]()
![]()
Swett .. bonbon4i!
аз се ебах на 15..просто бях готова и обичах човека до себе си имах му доверие..! това прави ли ме курва?![]()
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
Има вече хиляди такива теми...![]()
За 2536734 - НЕ е нормално...
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah