.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 166
    Ами това се случва, защото да се чукаш на 13 години е новата мода. Ставаш известна, батковците идват при теб, какво от това, че доскоро са си играли с куклите.
    Sha_ля..ля!
    It's summer.time!

Не ми пука.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от tedsSs
    О, боже! Всички тръгнали да четат морал.. И кво кат си на 13 или 14? Когато си искат момичетата ще си правят секс. Свиквайте вече е така. Децата порастват по-бързо. И какво значи тва - "после те ще си съжеляват". И за какво по-точно ще съжеляват? Че са го направили на 14, а не на 15-16. Въобще какво значение има? Или прочетох някакъв комент от сорта на "те са ку*ви". И защо да са тикива. Можеби защото не са пазят като някой от вас чак за сватбата. Стегнете се, от кога станахте такива моралисти?

\/ \/ \/ \/

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    И да коментираме нещо ще се промени ли?
    НЕ
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

и за мен НЕ е нормално! и това, което най-много ме дразни е Факта, че на тази възраст без никакво понятие за секса , са ми тръгнали да се шибат наляво и надясно и то САМО от ГЪЗАРИЯ!!!
    П.П и да не говорим,че и организма им още не се е доразвил!

Лично за мен не е нормално...в последствие или ще го сметне за грешка...или не знам и аз...хаха.Тя ако на 13 се помпа...на 16 ще участва в оргий примерно.

И според мен НЕ е нормално , но живеем в такива времена и нищо не би ме учудило. Като бях на 13-14 най-малко за секс съм си мислела - даже изобщо не съм мислела за секс

ми на 13-14 не е мн нормално нз..но въпрос на личен избор..аз съм на 15 и си мисля че преди 16 не е мн хубаво смисъл тва са си мои разбирания макар че имам желание и човек с който да го направя :] ма не се чувствам мн мн готова та той сиг ше тряа да почака :d

mi i spored mene ne normalno.. i az imam edna fr kadeto go beshe napravila na 14 i to bez prezervativ .. no tq taka si e precenila inache kategorichno sam protiv
    I'm the one Love me ...

И според мен НЕ е нормално , но живеем в такива времена и нищо не би ме учудило. Като бях на 13-14 най-малко за секс съм си мислела - даже изобщо не съм мислела за секс

Аз само за това си мисля даже сънувах,че получавам огразъм
    2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!

За мен секса на тази възраст не е нещо нормално, но всеки решава сам за себе си.

Someone somewhere is made for you !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не е нормално! Но въпросните си имат глави на раменете, надявам се имат и мозък, така че да осъзнаят последствията от действията си /дори и късно/.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Град
    България
    Normalno e w edna nenormalna dyrjava kato Bylgariq!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

:)

еми то попринцип не е нормално.Аз на почти 14 години го направих първия път нооо не мисля че е нормално.Просто стана така,че бяхме наистина много пияни и кво толкова просто секс.Аз не мисля че е нежто толкова важно на колко години си почнал да правиш секс...

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: Секс на 13-14

Цитирай Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
    Не знам за кой път ще има такава тема в този форум, но според вас нормално ли е едно 13-14 годишно момиче да прави секс, па било то и с гаджето си. За мен това Не е никак нормално, но разбрах, че няколко от приятелките ми са го правили с гаджетата си - едното от които е девети клас, а другото - много по- голямо от нея. Едната дори без презерватив! Не знам.... мисля, че е не е никак нормално, и за пореден път се разочаровам от приятелките си!....

К'во се впрягаш - като им се е б е, да се е б ъ т ! Ако ще и на 10 години да са...

Ти го направи, когато се почувстваш узрял/а. !
    ~ EviL DeViL ~

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    абе деба все едно не забелязвате,че границата в годините пада на всичко-било то секс или пък алкохола,цигарите наркотиците,преди кога ще видиш в болница примерно 13 годишно келеме напило се на мамут или пък ще чуеш момиче на същата възраст бременна ли съм защото с моя приятел така и така...

Ами аз съм на 13 години и да ви кажа честно вие изкарахте всички 13,14 че са загоряли до незнам каква степен!Въобще не е така!Аз предпочитам да си изживея детството ще дойде време и за това!Какъв е смисъла да изпреварваме нещата?

Всеки сам си преценява кога е готов за това и кога да го направи,но за мен не е нормално.
    And I don't care about you if you don't care about me !!!

http://www.jivotno.com/wildchild

Аз скоро ще навърша 14...

НЕ Е НОРМАЛНО..
    А колкото до това кога е нормално...
    ми 17,18..
    Ам това е само
    мое мнениее..

Изобщо въпроса не подлежи на дискусия, но това тия 13-14 годишните просто не го осъзнават

Град
    Hate City Sofia.
    мене к'во трябва да ми пука за другите, важното е аз да съм готова, било то на 10 годишна възраст,вие па сте много ограничени, особено тая авторката, направо до сватбата да се пази.
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Повечето хора, които познавам, са го правили на по 14-15, но им няма нищо.Хора като хора...

Цитирай Първоначално написано от mirmark
    Изобщо въпроса не подлежи на дискусия, но това тия 13-14 годишните просто не го осъзнават
    Това, че на тази възраст ти не си осъзнавал/а нещата... Хе, индивидуалност, хора! Общи знаменатели-купища. И няма да се научите, че хората са различни откъм всико! Направо ми писна... Не е нормално, да се прави секс на тази възраст, а аз точно на тази възраст го направих за пръв път. Иии? Знам какви са рисковете, осъзнавам също, че не съм постъпила никак правилно. Но също така сама за себе си знам, че не би било справедливо да бъда приобщена към "малолетните курвички". Моля ви - всеки за себе си! Едно "Браво" за момичетата с принципи и едно... нищо за тези, които са просто с предръзсъдъци. Нима не знаете много добре, че е ужасно глупаво да съдите останалите по такъв... направо молоумен начин!

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Град
    Саламанка,Испания
    И какво,след като си направила на тези години и съжаляваш,защо продължаваш да подкрепяш това ?
    Reality is wrong,dreams are for real.

Тъпо е да се прави секс на 13 години , още по-тъпо е да се мислиш че е необходимото добро за да просперираш между "приятели и приятелки" които макар и да не са го правили те навиват да пробваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си