- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на 13-14
Първоначално написано от merediana
На колко си в момента, ако не е тайна? И защо смяташ, че принципите ти са били правилни?Първоначално написано от krisscha
Не съществуват еднозначни понятия нормално и ненормално. Всичко е въпрос на избор и на гледна точка. Друг е въпросът, че при доста хора сексът на 15, както и всичките им останали действия, са не избор, а носене по течението.
Don't worry, be happy!
така е хората ако искат ше се еб*т, ако не искат - няма. Нали не си прецаквате вие живота, нали не сте такива? Кво сте им набрали толко....Първоначално написано от yambolia
Това изказване си е чиста СЛОБОДИЯ.Първоначално написано от Lacroix
На 15 съм. И го направих преди няколко месеца. Не смятам, че принципите ми са правилни, но въпреки това не съжалявам, че го направих. Не знам как да ви го обясня, а и със сигурност не съм длъжна да го правя, но все пак ще опитам да защитя крайно неясната си позиция, да... Като цяло, и аз съм против едно момиче да прави секс преди да навърши поне 16 години. Колкото по-късно, толкова по-добре - когато си по-зрял си и горе-долу наясно с всички рискове, които крие половият акт... А аз не бях. Бързо осъзнах, че това, което знаех до този момент е крайно недостатъчно. Защо съм го направила тогава? За да изглеждам по-готина в нечии очи, или пък защото съм от момичетата, които от съвсем малки са свикнали да се забиват с яки батковци по един или друг начин...? Не, не съм от тези, а и трудно бих се самоопределила с нещо конкретно. Просто тъпа? Хах, вероятно! Незряла, неопитна, заблудена - със сигурност, и може би такава и ще си остана още доста години. Няма конкретна причина, поради която съм решила, че искам да правя секс. Просто така се случи и аз нямах желание да кажа "не" на гаджето си. А и това "не" нямаше да бъде отговор на въпрос като този - "Искаш ли да го направим?", а на ето такъв - "А ти мислиш ли да стигаме до края?" - несигурен и такъв, който определено не целеше на всяка цена да ме наебеТака го почувствах и реших, че съм готова, а и знаех, че така или иначе от първия път нищо няма да се получи (нямам предвид, че няма възможност да забременея и т. н. ;D). Имала съм възможности да го направя и по-рано, но тогава си чувствах твърде несигурна и уплашена и просто реших, че няма смисъл.
И ок - съдете ме затова, че съм избъразала и прочие... И аз самата се осъждам затова, но не съжалявам - хубаво ми е, пазя се и харесвам секса! Просто... не гледайте на всички 14-15-годишни келеши еднакво, защото определено сме коренно различни, а някои са преживели и научили доста повече от своите каки и батковци и особено от каките, на които сефтето им е било на 16-17, но за сметка на това пък бурно си наваксват пропуснатото, и то с различни хора.
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Нормално или не,всеки си решава!И стига с тея теми дали било нормално или не?Всички вече знаем че момичетата рано се отварят,така че няма смисъл от 10 такива теми,нищо няма да се промени!
отново и отново тъпчете тази тема.престанете да слагате всички под общ знаменател.не всички са келеши и курви...всяко правило си има изключения!както и да е...оправяйте се!!!![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Айде сега ние ще ги съдимене се знае нашите щерки , кога ще си легнат с някой и ще бъдат повод за тема в някой форум
12 - 13 - 14 се тая .... нормално е за тях .. Ние като сме били на тая възраст и за нас е било нормално .. Но явно не е имало кой
![]()
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Да,но когато някой ден имате деца едва ли ще мислите така,а ще треперите кога ще се изтряскат.Чуждите хора не ви засягат...ами ще дойде време да ви засягат,когато могат да тряскат дъщерите ви или да прилъстяват синовете ви!Първоначално написано от Lacroix
За мен е абсолютно ненормално,от гледна точка на това,че едва ли всеки на тази възраст знае дори елементарното за секса и последствията от него!Едва ли се оценява какво трябва да бъде чувството за отговорност в тази възраст!Другата страна-в тази възраст започва пубертета,тялото абсолютно не е подготвено за сношение,независимо дали има цикъл или може да се изпразва!Мислете логично!Аз съм твърдо против секса на тази възраст!И какво значи да се чувстваш готов?Да ти се допишка и да сбъркаш инстинктите дали да се изпикаеш или да се тряснеш?!Готов може да се чувства човек,който малко или много мисли като възрастен и е преминал периода на разгонването в младостта!Когато знае какво иска,знае какви могат да са последствията и е достатъчно отговорен,за да поеме риска!
Помислете колко теми има "на 12-15 съм,гаджето ми свърши върху срамните ми части,може ли да съм бременна?"!Глупости!!!Осъзна йте се!
Бе тва за децата има времеПървоначално написано от SkendY_F
Кой, когато-тогава! Да виждала съм мн такива теми, пълно е. Но не става въпрос само за тях. Мисля, че когато наистина човек смята че е готов, и знае какво прави- да го прави.Каква ви е работата кой с кой и кога спи?И какво значи това, че си против секса на тази възраст?
Мисля,че достатъчно ясно изразих защо съм против!Постът ми не е само за бъдещите деца.Погледни по-добре.До колко е готова една,така да се изразя,12 годишна пикла за секс?Ще разбере грешката си,но когато стане малко по-зряла и когато има малко повече умствен багаж!
нито съм от тея, нито ги и подкрепям, но ми е кофти хората да ги съдят така...1 грешка и кво? и не е за 12 годишни а за13-14![]()
![]()
Виж,аз също не съм от тях.А това за 12 годишните-не говоря само за тях.Не приемай думите ми директно!Аз не ги съдя за грешките им,не казвам,че не трябва човек да греши.По този начин се учи.Важното е да осъзнаеш грешката си и да се поучиш от нея!Аз просто изразих мнение.Не подкрепям това.Всеки си избира сам.Не съм аз тази,която си бие главата в стената "защо го направих тогава".Ще направя и всичко от себе си и моите деца да не допуснат тази грешка.Това е.Просто лично мение!Първоначално написано от Lacroix
Не е нормално,но забележете,има толкова мнооооооооого случаи вече,че просто на никой не би трябвало да му прави впечатлениеОт друга страна това си е личен избор и има много момичета и момчета,които малко или много са надраснали възрастта си.Това си е до човек!
There's stil traces of me in your vains
Аз си мисля че нещата стоят различно при всеки. Всеки човек трябва реално да се замисли дали е готов за да направи дадена крачка. Има някои деца които още от тази възраст са в състояние да мислят реално за нещата които вършат, също така има и 23-4 годишни които все още нямат никакви симптоми, че мислят. Според мен възрастта не е гаранция че човек се е научил да мисли.
Никак не е нормално на тази възраст да правят секс,но нито можем да ги спрем,нито да ги разубедим !!
Абе според мен не е нормално, но какво да се прави.
Първоначално написано от merediana
To infinity and beyond.
жалкото е, че в повечето случаи го правят от чиста гъзария и изобщо не се замислят за последиците!!!Важното е че трябва са ходат да се похвалят на тоя и на оня, че са праили секс и така ще ги помислят за големи!!!
ЖАЛКА ИСТОРИЯ!!!
давай мада фака
чукайте се колкот можете
ше ви еа и лапетата
Comatose
I'll never wake up without an overdose of You
I don't wanna live, I dont wanna breathe
'Les I feel you next to me
You take the pain I feel
и само с упреци и обиди ли ще вкарате малко ум и информация за секса на нас (13 годишните пикли, дето нищо не разбират и не знаят)
![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Моят съвет към всички момичета е да не бързат със секса а да изчакат наистина човека когото обичат и се уверят че и тои изпитва същото..тогава ще сте доволни!!! В никакъв случай не е похвално да правиш секс на 13 14 години..но в краина сметка всеки сам си решава..