.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 166

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от SkendY_F
    Цитирай Първоначално написано от Lacroix
    Цитирай Първоначално написано от yambolia
    Който иска да прави , всеки си има право на избор.
    така е хората ако искат ше се еб*т, ако не искат - няма. Нали не си прецаквате вие живота, нали не сте такива? Кво сте им набрали толко....
    Да,но когато някой ден имате деца едва ли ще мислите така,а ще треперите кога ще се изтряскат.Чуждите хора не ви засягат...ами ще дойде време да ви засягат,когато могат да тряскат дъщерите ви или да прилъстяват синовете ви!
    За мен е абсолютно ненормално,от гледна точка на това,че едва ли всеки на тази възраст знае дори елементарното за секса и последствията от него!Едва ли се оценява какво трябва да бъде чувството за отговорност в тази възраст!Другата страна-в тази възраст започва пубертета,тялото абсолютно не е подготвено за сношение,независимо дали има цикъл или може да се изпразва!Мислете логично!Аз съм твърдо против секса на тази възраст!И какво значи да се чувстваш готов?Да ти се допишка и да сбъркаш инстинктите дали да се изпикаеш или да се тряснеш?!Готов може да се чувства човек,който малко или много мисли като възрастен и е преминал периода на разгонването в младостта!Когато знае какво иска,знае какви могат да са последствията и е достатъчно отговорен,за да поеме риска!
    Помислете колко теми има "на 12-15 съм,гаджето ми свърши върху срамните ми части,може ли да съм бременна?"!Глупости!!!Осъзна йте се!
    Напълно подкрепям \/
    Get what you can and never get back

СМЯТАМ, ЧЕ ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК СИ ИМА ВРЕМЕ!!! НЕ СЪДЯ НИКОЙ, ЗАЩОТО НА МЕН ПЪРВИЯТ МИ ПЪТ БЕШЕ МЕСЕЦ ПРЕДИ ДА НАВЪРША 14 ГОДИНИ, БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО И НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ СЪМ СЪЖАЛЯВАЛА ЗА ТОВА ЧЕ СЪМ ИЗБЪРЗАЛА!!! СЕГА ИСКАМ ДА ПОДЧЕРТАЯ,ЧЕ НЕ СЪМ ЗАБРЕМЕНЯВАЛА, АБОРТИРАЛА, И НАЙ-ВАЖНОТО НЕ СЪМ ЦИГАНКА...СЕГА СЪМ НА 20 ГОДИНИ И НЯМАМ НИКАКВИ ПРИТЕСНЕНИЯ ПО ТЕМАТА. ПРЕДИ ОКОЛО 3 ГОДИНИ ВСИЧКИТЕ МИ ПРИЯТЕЛКИ УМИРАХА ОТ СТРАХ, ЗАЩОТО ТЕ ПЪРВА ИМ ПРЕСТОЕШЕ, НА МЕН ВЕЧЕ МИ БЕШЕ МИНАЛО И ИМАХ ПРЕКРАСЕН СЕКСУАЛЕН ЖИВОТ, ЗНАЕХ КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗВАМ И КАКВО ДА ИСКАМ ОТ МЪЖЕТЕ!!!
    SEX is like NOKIA-connecting people,like Nike-just do it,like PEPSI-ask for more,like SAMSUNG-everyone is invitet, and like me - too good to be true!!!

Това си е техен избор. Ти си поредната, която се възмущава от това, но не можеш да промениш. И наистина има прекалено много такива теми, в които се казва едно и също и от тази просто няма смисъл : ))
    Stay up all night with the stars *

ЕВАЛА!
    Относно темата -и да пишем и да обсъждаме нещата няма да се променят такава е ,,модата'',а и в крайна сметка всеки си има тяло и си го използва според възможностите и акъла,а вече липсата на акъл при някои е отделен въпрос
    What is the different between the genius and stupidity?Genius has limits!

на 14 съм и не съм правила секс :P :P

Град
    Skenderland
    Цитирай Първоначално написано от xXlloveXx
    Евала,моето момиче!Заслужаваш да те почерпя!
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Град
    Саламанка,Испания
    Цитирай Първоначално написано от maiana
    СМЯТАМ, ЧЕ ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК СИ ИМА ВРЕМЕ!!! НЕ СЪДЯ НИКОЙ, ЗАЩОТО НА МЕН ПЪРВИЯТ МИ ПЪТ БЕШЕ МЕСЕЦ ПРЕДИ ДА НАВЪРША 14 ГОДИНИ, БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО И НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ СЪМ СЪЖАЛЯВАЛА ЗА ТОВА ЧЕ СЪМ ИЗБЪРЗАЛА!!! СЕГА ИСКАМ ДА ПОДЧЕРТАЯ,ЧЕ НЕ СЪМ ЗАБРЕМЕНЯВАЛА, АБОРТИРАЛА, И НАЙ-ВАЖНОТО НЕ СЪМ ЦИГАНКА...СЕГА СЪМ НА 20 ГОДИНИ И НЯМАМ НИКАКВИ ПРИТЕСНЕНИЯ ПО ТЕМАТА. ПРЕДИ ОКОЛО 3 ГОДИНИ ВСИЧКИТЕ МИ ПРИЯТЕЛКИ УМИРАХА ОТ СТРАХ, ЗАЩОТО ТЕ ПЪРВА ИМ ПРЕСТОЕШЕ, НА МЕН ВЕЧЕ МИ БЕШЕ МИНАЛО И ИМАХ ПРЕКРАСЕН СЕКСУАЛЕН ЖИВОТ, ЗНАЕХ КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗВАМ И КАКВО ДА ИСКАМ ОТ МЪЖЕТЕ!!!
    Искам да те видя след 10 години,когато си на 30,на какво мислиш че ще приличаш.За къде сте се разбързали да пораствате,толкова ли искате да сте големи,бъдете деца,не е хубаво да си възрастен,и без това животът е кратък,защо го скъсявате повече...
    Reality is wrong,dreams are for real.

Ам явно за тях е нормално,но за мен не е

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Цитирай Първоначално написано от xXlloveXx
    И азз

По темата - не е нормално,но все пак живота си е техен и да правят каквото искат.То какви 13-14 те вече от 11 почват.Скоро четох една тема..едно дете му се ч*кало Вече си мисля,че Кен и Барби имат вредно влияние

вече почвам да си мисля "бе тия момичета като пишат че са на по 14 и не са правили секс, да не би да лъжат"... което според мен е далеч от най-норамлното нещо, което трябва да ти дойде на ум, когато някое момиче на такава възраст го каже... изобщо, защо се стига до това да се хвалят с това, че не са го правили, разбирате ли за ко иди риеч?!

Град
    Саламанка,Испания
    Цитирай Първоначално написано от Il_cavaliere_del_male
    вече почвам да си мисля "бе тия момичета като пишат че са на по 14 и не са правили секс, да не би да лъжат"... което според мен е далеч от най-норамлното нещо, което трябва да ти дойде на ум, когато някое момиче на такава възраст го каже... изобщо, защо се стига до това да се хвалят с това, че не са го правили, разбирате ли за ко иди риеч?!
    Разбираме,приятелю,ама ... какво да се направи,сбъркана нация,ще си ядем попарата след време.
    Reality is wrong,dreams are for real.

zavisi ot mnogo ne6ta...
    ima hora koito se razvivat po byrzo ima i takiva koito ako 6te i da sa na 25 godini si ostavat sopoli
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Град
    Чаfдар Етрополе
    да не ти пука те след време ще ходят с крастосани крака за да не им паднат червата

Бля бля бля,само празни и говорени хиляди пъти приказки,загуба на време.Всеки си знае,да се спасява!

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от D0ll
    Не е нормално..ама тяхно си решение,те ще си носят последствията
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Така.. домързя ме да чета 10 страници..

Ако се повторя с някой да ме извинява...

Да Е** мамави глупава защо толкова бързате да пораснете.. има време... вместо да мислиш за секс изкараи си куклите да си поиграеш пфф.. още от децката градина земете се плющете....

Едит: Само ми е интересно ако почнеш да водиш редовен полов живот на 11 ли там колкото бяха... на 25 филийката ти ще е като трилитров буркан без дъно..... късмет!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    И според мен на 13 е рано да съзреш полово,но в днешно време всеки на тази възраст го практикува(поне според това което аз чета и чувам).
    Ако едно момиче пеави секс на 13 и когато вече стане на 18-19 не съжелява,то значи няма проблем да се прави секс на такава възраст.
    Но до колкото съм запозната много момичета съжеляват след време за прибързаните решения.

Всеки за себе си, според мен не е нормално, но всеки си носи последиците.

Aз съм на 13 и секса на 13 годишна възраст е направо откачена работа,а да не говорим за цигария/алкохол и най-гадното наркотиците
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Цитирай Първоначално написано от miss_ludataa
    Aз съм на 13 и секса на 13 годишна възраст е направо откачена работа,а да не говорим за цигария/алкохол и най-гадното наркотиците
    Мда добър съвет...

ne e normalno na teoriq... dokato na praktika e suvsem drugo...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Аз съм на 14 и не мисля че сега ми е времето. Няма за къде да се бърза. Дори да си сигурен в партньора си не трябва да се пребързва. За всичко си има време
    ..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.

Цитирай Първоначално написано от D0ll
    Не е нормално..ама тяхно си решение,те ще си носят последствията

тук си много права, но ако въпростният човек е подготвен защ0 нее хем че и да съм на тази възраст не бих :X .. хеем че тфа да прайш секс дори и на 15 пак е ллудост .. не знамм тия хора са лудии .. и то без предпазнии мерки както прочитам по нагорее .. аве да те си носят последствията
    Като нежен дъжд валеше твоят глас.
    Като цветен сън живота бе за нас.
    Като лятото горещо беше любовта
    и във нощта откривахме нежността.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    абе аре па вие.Те почнаха на по 13,14 да раждат вие обсъждате някъв секс тука.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си