Абе, пич! Кое му е нормалното да правят секс на 13? Ама айде те са момичета - на тази възраст, ако си момиче каквото прави приятелката, това правиш и ти. Било то от модерност или самочувствие (естествено без покритие). Склонен съм да приема, че понеже момичетата се развиват по-рано и по-рано имат нужда от секс. По-проблемното е, че има такива като теб - било то фешънчета със смешен външен вид, или други смешни хора със също толкова смешен външен, вътрешен и всякакъв друг вид. Моето мнение (с което не си длъжен да се съгласяваш, а не би и могъл поради вече изградения ти мироглед) е, че да си момче, респективно мъж и да правиш секс с момиче, по-малко от теб с 4-5 и повече години е първо неморално, понякога и незаконно, но и говори лошо за самия теб - 18 или 20 годишен с 13-14 годишна води до извода, че е комплексиран и неспособен на нормална връзка с наборка. Ама пък те наборките имат "високи" изисквания, на които не отговаря нашия пич. Ако пък разликата ви не е толкова голяма - тя е на 13-14 ти на 14-15... ами не ми се коментира, то това не е секс

По-скоро някакъв нудистки скеч, чиито хумор се основава на смешните движения и малките размери на...е ти си знаеш, няма нужда да ти припомням

Приятен ден на всички

Първоначално написано от
fashion4etyy

Първоначално написано от
BaBsYyY_SeXyYy
Не знам за кой път ще има такава тема в този форум, но според вас нормално ли е едно 13-14 годишно момиче да прави секс, па било то и с гаджето си. За мен това Не е никак нормално, но разбрах, че няколко от приятелките ми са го правили с гаджетата си - едното от които е девети клас, а другото - много по- голямо от нея. Едната дори без презерватив! Не знам.... мисля, че е не е никак нормално, и за пореден път се разочаровам от приятелките си!....
ДА норамлно е!
а такива кат теб най мразя остави да живеят както си искат