.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 166 от общо 166
    Град
    Skenderland
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    абе аре па вие.Те почнаха на по 13,14 да раждат вие обсъждате някъв секс тука.
    Брат,абе,то така,ама има и още с акъл в главата си!Нека не даваме лош пример Току виж някой го взел на сериозно!Те някои 12-13 годишни... (нищо лично към никой,и такива ги има!)
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    голяма работа
    +1 секи си решава за себе си вас кво ви грее?А и не всичко са тооолкова безотговорни,колкото ги представяте.
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Re: Секс на 13-14

Абе, пич! Кое му е нормалното да правят секс на 13? Ама айде те са момичета - на тази възраст, ако си момиче каквото прави приятелката, това правиш и ти. Било то от модерност или самочувствие (естествено без покритие). Склонен съм да приема, че понеже момичетата се развиват по-рано и по-рано имат нужда от секс. По-проблемното е, че има такива като теб - било то фешънчета със смешен външен вид, или други смешни хора със също толкова смешен външен, вътрешен и всякакъв друг вид. Моето мнение (с което не си длъжен да се съгласяваш, а не би и могъл поради вече изградения ти мироглед) е, че да си момче, респективно мъж и да правиш секс с момиче, по-малко от теб с 4-5 и повече години е първо неморално, понякога и незаконно, но и говори лошо за самия теб - 18 или 20 годишен с 13-14 годишна води до извода, че е комплексиран и неспособен на нормална връзка с наборка. Ама пък те наборките имат "високи" изисквания, на които не отговаря нашия пич. Ако пък разликата ви не е толкова голяма - тя е на 13-14 ти на 14-15... ами не ми се коментира, то това не е секс По-скоро някакъв нудистки скеч, чиито хумор се основава на смешните движения и малките размери на...е ти си знаеш, няма нужда да ти припомням Приятен ден на всички
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    Цитирай Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
    Не знам за кой път ще има такава тема в този форум, но според вас нормално ли е едно 13-14 годишно момиче да прави секс, па било то и с гаджето си. За мен това Не е никак нормално, но разбрах, че няколко от приятелките ми са го правили с гаджетата си - едното от които е девети клас, а другото - много по- голямо от нея. Едната дори без презерватив! Не знам.... мисля, че е не е никак нормално, и за пореден път се разочаровам от приятелките си!....
    ДА норамлно е!
    а такива кат теб най мразя остави да живеят както си искат

Град
    Skenderland

Re: Секс на 13-14

Цитирай Първоначално написано от ADHOC
    Абе, пич! Кое му е нормалното да правят секс на 13? Ама айде те са момичета - на тази възраст, ако си момиче каквото прави приятелката, това правиш и ти. Било то от модерност или самочувствие (естествено без покритие). Склонен съм да приема, че понеже момичетата се развиват по-рано и по-рано имат нужда от секс. По-проблемното е, че има такива като теб - било то фешънчета със смешен външен вид, или други смешни хора със също толкова смешен външен, вътрешен и всякакъв друг вид. Моето мнение (с което не си длъжен да се съгласяваш, а не би и могъл поради вече изградения ти мироглед) е, че да си момче, респективно мъж и да правиш секс с момиче, по-малко от теб с 4-5 и повече години е първо неморално, понякога и незаконно, но и говори лошо за самия теб - 18 или 20 годишен с 13-14 годишна води до извода, че е комплексиран и неспособен на нормална връзка с наборка. Ама пък те наборките имат "високи" изисквания, на които не отговаря нашия пич. Ако пък разликата ви не е толкова голяма - тя е на 13-14 ти на 14-15... ами не ми се коментира, то това не е секс По-скоро някакъв нудистки скеч, чиито хумор се основава на смешните движения и малките размери на...е ти си знаеш, няма нужда да ти припомням Приятен ден на всички
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    Цитирай Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
    Не знам за кой път ще има такава тема в този форум, но според вас нормално ли е едно 13-14 годишно момиче да прави секс, па било то и с гаджето си. За мен това Не е никак нормално, но разбрах, че няколко от приятелките ми са го правили с гаджетата си - едното от които е девети клас, а другото - много по- голямо от нея. Едната дори без презерватив! Не знам.... мисля, че е не е никак нормално, и за пореден път се разочаровам от приятелките си!....
    ДА норамлно е!
    а такива кат теб най мразя остави да живеят както си искат
    Пич,разбиваш!Подкрепям напълно!

с 2 букви... Н Е !

Под 15 години дете да води полов живот, е напълно абсурдно !!!
    Това с бройката си е другата крайност на девствен ... отново поредната глупост. Както и Великия Алберт Айнщайн каза, само вселената и човешката глупост са безкрайни, а за първото не е много сигурно.
    Аз лично не понасям такива момчета/момичета ... надути, с огромно самочувствието и т.н. Само такива хора се кефят, че всяка вечер правят секс с различен партньор.
    Просто... трябва да си устроен като градинска лейка, за да си мислиш, че това те прави интересен в очите на другите... : X

Цитирай Първоначално написано от cherry_lady
    Цитирай Първоначално написано от D0ll
    Не е нормално..ама тяхно си решение,те ще си носят последствията

тук си много права, но ако въпростният човек е подготвен защ0 нее хем че и да съм на тази възраст не бих :X .. хеем че тфа да прайш секс дори и на 15 пак е ллудост .. не знамм тия хора са лудии .. и то без предпазнии мерки както прочитам по нагорее .. аве да те си носят последствията
    Лудост за мен е на 12,13,14.Тогава самият организъм не е готов за подобни действия. 15-16 според мен е перфектната възраст.Стига да ползваш предпазни средства и да обичаш човека до себе си няма нищо лошо да си доставяте взаимно удоволствие.

Град
    В сърцата на хората.
    "Секс на 13-14"

Праветего на 10... супер че е...

немога да разбера вас кво ви барка че някои си бил правил секс на 14 .. негов си проблем тои ще си носи последствията ако има такива. колкото и да е ненормално неможеш да отидеш и да му кажеш няма да правиш секс . макар че има някои келеши на по 14 години незнаятт каде трябва си мушнат чушката ..
    Теййй шййй ... хяхх

НОРМАЛНО ЛИ?! ест, че не е нормално обаче някои момичета просто го правят уж да се издигнат в очите на хората чак е смешно. По принцип трябва да го направиш когато си готов и когато искаш не може никой да те накара на сила.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    НЕ Е НОРМАЛНО !!!

Цитирай Първоначално написано от Mastta
    НЕ Е НОРМАЛНО !!!
    +1

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    нормално.. ненормАлно... всеки сам си прецинява да ли е подготвен.... пък днешната младеж са такива................ и нищо няма да се промени.
    +1
    FuCk th3 deamoN

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    И да коментираме нещо ще се промени ли?

Град
    Skenderland
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    И да коментираме нещо ще се промени ли?
    Само от коментари няма да се промени,но ако се разговаря с познатите и роднините на тази възраст има голям шанс за промяна,не мислите ли?Но не 2-ма,3-ма да говорят,на другите да не им пука,щото рано или късно и те ще се притесняват за това.

Град
    Sофiiя City xD
    ми тфа с говоренето е добра идея ама аз на 12 не познаам хич а на 13 само братовчедка ми която е твърдо решена да праи секс чак на 19-20
    така че от мене голяма позла няма

Град
    Skenderland
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    ми тфа с говоренето е добра идея ама аз на 12 не познаам хич а на 13 само братовчедка ми която е твърдо решена да праи секс чак на 19-20
    така че от мене голяма позла няма
    Не става въпрос само за теб и това не беше отнесено само към теб!Та...реално погледнато може да се направи нещо,стига да има желание!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си