- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Един въпрос ?
Здравейте хора има 1 въпросче приятеля ми свърва за 30-40 мин. това добре или лошо е ,че свърша мн бързо ?![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Извинявай ама не мисля,че 30-40 минути са "много бързо".Според мен е напълно нормално.Как може да питаш нас дали е нормално.Важно е на вас да ви е готино - ти да свършваш да получаваш наслада той също.Или ти просто се фукаш,чче свършва за 30-40минути не разбрах какво точно искаш да разбереш от нас?
не свърша никак бързо даже
нормално си е като имаш напредвит колко хора свърват за по малко от 10 минути
ако на теб не ти стига това време за да се почустваш задоволена е друг въпроса
напротив стига миПървоначално написано от x3eme
и даже иска още след вс следващ път :P
^^еми тогава кво повече искашщом и двамата сте задоволени значи няма проблем
Ти на 30-40 минути "Много Бързо" ли му викаш![]()
![]()
![]()
А колко искаш за 5 часа![]()
Изобщо не смятам , че 30-40 мин са мн. бързо и съм напълно съгласна със SiSsKkAa - важно е и двамата да изпитате удоволствие от акта без значение колко време е .
ае и на мен ми се иска да сме заедно 5 4аса в 1 легло но няма ме времеПървоначално написано от sugarbaby_
![]()
Да и мисля,че тази тема е излишна.Сигурно ако за 40 минути не успяваше да свърши щеше да питаш "Нормално ли е да не свършва за ЦЕЛИ 40 минути"
^^стига па и ти че на мен ми се е случвало![]()
според мен няма определено време примерно да кажа "моя свършва за 40минути" понякога може да свърши за 10 минути понякога за час.Мисля че зависи от доста неща
Oптималната продължителност на един полов акт
Често в компания мъжете се хвалят, че могат да продължат половия акт в рамките на 30 до 60- минути без почивка. Тук бързото настъпване на еякуляцията се разглежда като признак на слабост. Всъщност положението е точно обратното. Колкото е по-силен мъжът, колкото по-здраво е състоянието на половата му система, колкото е по-млад, толкова по-бързо настъпва еякуляцията. В природата нещата стоят по следния начин: индивидите, които не могат да приключат бързо своя полов акт, се превръщат в лесна плячка за хищниците. Изследванията показват, че при нормалния мъж половият акт продължава 2-3 минути. За това може да се съди и по количеството на движенията: в промеждутъка от 20 до 270 фрикции продължителността на акта се счита за напълно нормален.
И спрете да говорите глупости и да си лягате с хронометрите
и при мен е същотоПървоначално написано от varnen4e
![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
и менПървоначално написано от depressedgirl
после се чувстваш протъркан
40 минути е повече от идеално! Ти какво искаш от човека?
Ихииии 40 минути било супер бързо![]()
![]()
Аз още не съм го правил но имам чувството,че няма и 10 минути да издържа
![]()
Get what you can and never get back
Не знам за тия 40мин. Някой хора за 120-150мин. са го направили 3 пъти. Други само веднъж се клатят