- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Св. Валентин VS Трифон Зарезан
Тей като мн теми за тоя Св. Валентин,напрайх и една анкетка да видим кой какво ще празнува.
Аз-Трифон Зарезан![]()
Am I invisible because you ignore me?
зависи дали имам приятелка или не,дали съм обвързан
тази година (и не само тази)съм сам и ще празнувам трифон зарезан
но ако бях обвързан определено щях да празнувам свети валентин![]()
Трифон зарезан ще празнувам аз![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Бе още е мноо рано да се каже и вие сте почнали тези теми от коледа още. Засега съм за Трифон.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
не празнувам
Аз съм българка и независимо от това,че имам приятел ще си празнувам Трифон Зарезан.Обичта не се доказва само на 14 февруари,той трябва да си доказва любовта 365 дни от годината.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Само така!Първоначално написано от kobrichka
![]()
Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първоначално написано от kobrichka
Може би Трифон зарезан. Влюбена съм, но не мисля, че един ден ще е по - специален за човека, който обичам. Опитвам се всеки ден да е по -специален и той да се чувства щастлив и обичан. А какво по - хубаво от това, ако и аз се чувствам обичана и щастлива с любовта му![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Айдеее даваите Зарезанциии...
Ако човек е с приятелка много ясно че ще празнува Свети Валентин дори и да не го харесва много много като празник...все пак ще я уважи...Но тези без гаджета нищо не им пречи да се почерпят...даже и малко повече...
Или да удавят любовната мъка...?!
Та каквото и да е... важното е да е в добра компания!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И какво успорвано дербиии,дами и господа,невиждано до сега!Трифон се засилва,а Валентин тръпне в очакване и...........
По темата:ден като всеки друг...много пара вдигате
Никое
nicolepcd
Първоначално написано от aka6a_vamp
... иииии накрая дами и господа какво да видим, Трифон с двуседмицно главоболие прекалил с вкарването на чаши в устата, а Валентин разбит напълно, та той е в пълна депресия от поразяващия го удар на срещуположния пол.
наистина епичноо,дами и господа!Това дерби ще остане в историята!Първоначално написано от SoAfraid
Тая година ще празнувам Св. Валентин, но иначе разбира се, че Трифон Зарезан!![]()
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
Аз по принцип празнувам Валентин Зарязан... и за това си предпочитам Трифон Зарезан-български празник.Но не бих отказала на 14 февруари да празнувам нещо по-романтично.
![]()
Ще се опитам и двата празника да празнувам![]()
;]
аз ще празнувам и двете ....![]()
![]()
Наii-dоbriiя наchiiн dа sэ оttьрrwэsh оtt iizкуshэнiiэtty э dа мyy sэ оttdаdэsh [[sunn*]]
Както казах в друга такава тема ще празнувам Трифон Нарезан .....
аз и двете![]()
I can't stop myself from loving you <3
за сега не сам влюбенатака че Трифон Зарезан
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Св. Валентин
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night