- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Св. Валентин VS Трифон Зарезан
Трифон Зарезан е чисто български празник,а Св.Валентин е откраднат,така да се каже.Плюс това нямам половинка,с която да споделя така нареченият празник на влюбените.Пък и не мисля,че трябва да показваш на някого,че си влюбен само на един ден в годината.Аз съм за Трифон,разбира се![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ай стига с тея теми вече! Колко се написаха ???? Толкова ли не разбрахте ???![]()
![]()
![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
тази година и 2те да се надяваме...))
хах, Трифон и на 1ви по стар стил, моля
Не че нещо му има на Св. Валентин... обаче нещо не ми допада. За това - по стара българска трдицияТрифон Зарезан
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Тази година ще си празнувам Трифон Зарезан,защото ще съм самичкаВъпреки,че на 13.02 с още една приятелка,ще ходим да черпим за рождените дни (аз съм на 12.02,тя на 09.02) и ако едно момче присъства,може и да има с кого да го празнувам
![]()
+ Trifon Zarezan e bylgarski praznik i 6te praznuvam nego daje i da imam priqtelka do togawa!!!!!!Първоначално написано от kobrichka
Първоначално написано от ScionOfStorm
Трифон форЕвърррррррррррр Мамка му тъкмо отказвам алкохола......![]()
![]()
Мисля, че Трифон Зарезан![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Трифон Зарезан много ясно![]()
I know I should stop believing ... !
Трифон Зарезан =D>
Бала съм го... Май нищо няма да празнувам![]()
Не съм в настроение да пиам..Няма да празнувам нищо![]()
![]()
Where is my reason to live?
еМи РД-то Ми и Св.Валентин :P
p0nQk0gA tRqBvA dA p0zV0li6 nA sUrCeTy SI dA tE v0dI d0rI aK0 zNae6 4e ImA mEsTa KuDeTy Ne tRqBvA dA bUdE6..
аз съм си натурален българин и си поддържам наще традициитва св.валентин да си го празнуват американците
![]()
Охх, отново комерсиален празник...Ние с приятелки сме решили да се съберем една групичка свободни електрони и да отидем на по пица и червено/бяло винце, та да си отпразнуваме едно хубаво и да поклюкарстваме като типични женски![]()
Да обичаш малко- няма смисъл. Да обичаш много- няма кого.
Трифон Зарезан МНОО ЯСНО
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
А между другото Трифон Зарезан/Свети Валентин кога е![]()
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Като наближи Св. Валентин, започва да ми се повръща от "романтика" - навсякъде има какви ли не лигави простотии, сърца, плюшки, картички... Празникът е супер комерсиален, а и не е православен - празнуваме чужди празници, а не е правилно. Пък и защо трябва да се обичаме точно в един конкретен ден? Защо на 14ти февруари навсякъде трябва да обикалят двойки с цветя и хванати за ръце? Един мъж може да подари цвете на момичето си и който и да е друг ден и ще е много по-сладко ако е без повод. Едно момиче може да направи изненада на гаджето си (вечеря, секси бельо и романтична атмосфера и т. н.) също без повод. Какво романтично има в задължението на 14ти февруари да кажеш на гаджето си колко много го обичаш и да му подариш клиширан подарък?
Трифон зарезан естествено
1-во на Свети Валентин винаги съм си сама..
ии 2-ро това си е български празник
Но тая годинамай ще се размина и с двете![]()