- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ами,ако съм...?
Здравейте!И аз ще си излея мъката във форума.Правих секс с приятеля ми.Използвахме презерватив и той се изпразни не в мен..Възможно ли е ,дори ако презерватива да се е скъсал (малка е тази вероятност), да съм "глътнала балона"?.Причината да си мисля така е,защото ми закъснява...или може би това се дължи на секса?Ще се радвам на вашите мнения! :P
Мда .. то вече и през ръка, крак, ухо, око можеш да забременееш !
нали не е попадала сперма във влагалището ти...значи си прави изводите
а относно закъснението на цикъла ти е много относително
може да е от климата,от притеснение....от много неща
не си направила гаф бъди спокойна
Щом е капнало на ръката,е попаднало във вената ти...не си ли чувала,че се забременява венозно по дяволите?!
Просто като се притесня и не мога да разсъждавам доста трезво![]()
паниката замъглява съзнанието така че се опитай да се успокоиш и като видиш факторите ще разбереш че не си направила нищо и няма смисъл да се притесняваш
Първоначално написано от fairytale
Едва ли ти има нещо , а и да се е скъсал презерватива то си личи като се скъса . Спокойно ще ти дойде утре
Случва се човек като се параноира и да не може да мисли трезво, ама поне се опитай. Прочети си пак темата и после помисли възможно ли е да си бременна.![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
дори и темата да е ебавка пак даваш мнение..наистина си мн тъпПървоначално написано от x3eme
![]()
^^абе ходи се скрий някаде бе келеш малумен
писна ми във всяка тема да се опитваш да ми накривиш
мислиш се за интересен да ама не си
айде ше те остая да се изложиш и тук господин РАЗБИРАЧО
П.С-извинявам се исках да кажа-госпожице
гн РАЗБИРАЧО тук си ти! малУмен келеш също си ти..научи се да пишеш после давай мнения.глупакПървоначално написано от x3eme
ти кво се обаждашПървоначално написано от merediana
x3eme е най големия спамер и глупак
Ти не знаеш ли вица за студента по медицина който си харесал колежката и я поканил на вечеря всичко хубаво и става време за секс,събилчат се и той да се покаже колко е интелигентен я пита "ти как искаш да е секса,анален,вагинален или орален" ,а момичето отръща "в твоя случай венозно"Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
.Не,че вица е много весел ама момиче стегни се малко само от малко покапала по тебе сперма не се забременява освен ако не си една огромна вагина.
Йога и мъдрост
Бременна си неги слушаи те неразбират.....
Където и да капне сперма си бременна да знаиш често явление при 13-14 годишни.................![]()
1во има едно наречено "Важна тема: .: Обща сексуална култура " и после
"Важна тема: Да обогатим сексуалната си култура" обръщаите повече внимание на думичките Важна тема !![]()
All under heaven........
varho rakata![]()
![]()
![]()
![]()
Interesno
![]()
Първоначално написано от ubuntu
Недей така бе......ебаси детето дет ще излезе....
![]()
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Кажи й да не ти бърка в носа вече ;р Опасно е : )Първоначално написано от ubuntu
Sasho1988
Варна..
А баш, всички сме станали по този венозен начин.... Мале колко са пъргави тия сперматозоиди.Първоначално написано от aka6a_vamp
Да пазиш тайна е изкуство, което изисква много лъжи изречени по великолепен начин.
pitai maika si,tq taka e zabremenqla i v sledstvie se e rodilo umstveno-izostanalo su6testvo-TI! savetvam te da napravi6 abort!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ами спри да се притесняваш и ще ти дойде! Не си бременна, обаче май нищо относно секс не знаеш, че и за такова нещо питаш...