- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Виагра за жени?
Здравейте дами,
искам да ви попитам използвали ли сте виагра за жени, ако сте каква и как действа?
Мисля, че имам нужда.
има ли? Хахахх не вярвам да има ние жените нямаме проблеми като вас![]()
аз съм момиче и мисля че имам нужда от повече желание за секс. Проблема ми е не заради партньора, а заради самата мен... комлексирана съм много...
ако знаете за нещо подобно кажете...
ами отпусни се деот какво се притесняваш
да се разриеш напълно пред партньора си ли
заедно сме от 3 години, не се притиснявам от него. проблема си е в мен... Правя секс от 2 години и половина (само с него) и никога не съм изпитвала вагинален оргазъм...
НЕзнам какво ми има... моя приятелка също сподели че никога не е изпитвала вагинален оргазъм... а тя определено няма проблем със самочувствието....
проблема не е във самочуствието
защо мислиш че хапче което стимулира сексуалното желание ще ти помогне да изпиташ оргазъм
Значи виаграта не е афродизиак ( нещо, което ти създава желание за секс ) - виаграта разширява кръвоносните съдове в областта на пениса и помага да се получи ерекция. И следователно - няма виагра за жени. А на теб като ти чета проблема нямаш нужда от виагра, а от нов мъж. Да не гововим, че може и цял живот да не изпиташ такъв оргазъм. Оргазмите идват с опит, а опитва идва с различни партньори. Може и да не ти се хареса, но е така
ами незнам, заради това ви питам вас...
аз гледах в нета за женски виагри, пишеше че повишават желанието за секс и сексуалното удовлетворение... и за по-лесно достигане до оргазъм.
Не вярвам мн мн на такива статиики затова съм тук и търся някои с опит да ми каже... благодаря ти мн за мнението, но на мен за съжаление "отпусни се и ще ти е супер" не ми помага![]()
Първоначално написано от WaKo
Възможно е да си прав, но пък имам една фр която го е правила с 2 3 момчета пък страшно много обича секса и даже може да се каже че не може без секс...а аз мога, дори не ми пука... проблема е че трябва да ми пука.
Ами нали и аз това ти казвам - че не ти пука, защото не ти е правилен човека и нещо не те кефи. И аз имах една приятелка така - викаше мога без секс, свирки не я кефеха да прави и после като си хареса един пич и гледай как и секс и се доправи и почна да си духа... Махай се с тия тригодишни връзки и си поживей на воля да разбереш какво ти харесваПървоначално написано от some_on3
Вагиналния оргазъм или женската еякулация както много бързо и лесно така и много трудно ... за да го постигнеш трябва да откриеш най-приятния за теб ъгъл на проникване и така яко лашкане , но и това даже не може да бъде гаранция, че ще свършиш .... необходимо е добре да познаваш тялото си, че да го направиш , понякога е необходима намесата на пръсти , не на член за постигането му , това че не си го "изпитала" не е фатално ... жени са ми споделяли че го усещат като някакво напрежение и незнаят как да се освободят от него и ако не се освободят им остава якото известно време , а след като са свършили това напрежение просто си отминава и такаПървоначално написано от some_on3
![]()
Аз не изпитвам никакво напрежение... дори 1,2 месеца да не правя секс няма да ми се доправи просто така ( а една моя фр както си седим и тя ми казва "мали как ми се прави секс.."
Когато се възбудя ми е хубаво, минута след като свърша (клиторно) спира всичко, сякаш не съм правила нищо...и се чувствам тъпо, а доколкото знам другите казват че след секс са облекчени... и се чувстват сякаш летят... НЕРАЗБИРАМ... а за смяна на партньора не искам и да става дума... не искам друг!
Проблема е партньора ти, който не може да те предразположи и ти се чувстваш комплексиранаПървоначално написано от some_on3
Чувал съм за подобен проблем и едва ли ще го решиш както ти казват да си смениш партниора.....Вината нетрябва да се прехвърля изцяло нито в теб, нито в партниора ти.Нз как мога да помогна и нз дали някои може, но
"Когато се възбудя ми е хубаво" след като се възбудиш и като започнете да правите секс си говорете... казваи на приятеля си кое ти харесва (това което прави в различните пози) , казваи му дали да е бързо- бавно, дълбоко или не и виж дали има резолтат.. И се отпусни немисли за това немисли изобщо за този оргазъм просто се наслаждаваи на мига....
Защото като при цикъла 1 ден да ти закъснее и почваш да се притесняваш да мислиш за него защо неидва и неидва и оп докато се усетиш минали са 5-6дена и си викаш ся съм бременна и накрая ти идва ама тои поне идва когато неси бременна ама оргазма неидва когато мислиш само за него .......Нядявам се да съм помогнал![]()
All under heaven........
Пробвай Lady Agra от един секс шоп на Cupidon или директно от сайта можеш да си я поръчаш на :http://www.sexshop.bg/![]()
Испанска муха ? .. или нещо такова беше ;д
Не съм чула, че съществува, ама и не мисля, че жените се нуждаем от него. Прочетох мненията на some_on3
в темата и не мисля, че всичко опира до приятеля й. Ако той прави всичко възможно, а тя мисли за комплекси и оргазми, е нормално да се получи така. Сексът е удоволствие и отговорност. Просто забрави за всичко и се отдай на момента. По време на секс кажи на приятеля си кое ти харесва и кое не. Дали да промени темпото или не. И след време ще се получи. Не мисля, че е нужно толкова да прибързваш да зарежеш гаджето си, само заради такава причина. Предполага се, че изпитваш удоволствие, дори и да не изпиташ вагинален оргазъм.
На мен "виагра за жени" ми звучи като "малка черна рокля за мъже" .
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Мисля,че по-скоро имаш нужда от по-кадърен сексуален партньор...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
По-добре не си прави "експерименти" ми пробвай нещо по-различно и говори с него за това. Не е хубаво да се взимат хапчета за щяло и нещяло.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Разнообразете си секса, начини има колкото щеш.
Партньора все виновен.....немалък % от жените НЕ МОГАТ НИКОГА да изпитат вагинален оргазъм, при още по-голям % просто не е лесна работа.
темата е стара .
Hostis Honori Invidia