.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Град
    Fairy town

Любим спомен като на песен

Тази темичка е за някой интимен и красив спомен в една връзка.В заглавието съм посочика "като на песен",защото имам предвид този момент не Ви ли е напомнял на някоя песен?Аз имах такъв.
    Бях с приятеля ми(той тогава още не беше,но имах силни чувства към него).Бяхме двамата в един парк,който е много романтичен.Седяхме на една пейка и заваля дъжд.Решихме да се преместим до неговото бившо училище,защото е много наблизо до нас.В този момент аз го изпитах необикновено близък,дори като ходихме липсваше този момент.Песента,с която свързвам момента,е на Nelly Furtado-All good things . Беше прекрасно,но всички хубави неща свършват.
    Е,това е!Ще се радвам,ако пишете!

Град
    Destanation unknown ((:
    Еми за момента няма да разказвам , но песните, които ВИНАГИ ще ми напомнят на него са Enrique Iglesias - Ring my bells и Elli Kokkinou - Thelo tosa na sou po ...

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    песните, които ВИНАГИ ще ми напомнят на него са Enrique Iglesias - Ring my bells
    По- скоро "Ring my balls" ?!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Raptile - Smack dat bitch.mp3

Ами човек не усеща мъка само когато се раздели с любимия.Когато се разделиш с скъп приятел също испитваш голяма тъга.Песента,която ми напомня за моята бивша най-добра приятелка е "проект монтана-в памет на вики" и една песен,на която незнам името,но в нея се пее "толкова години ти ми беше повече от брат,приятел най-добър...приятел най-признат". Момичето за което говоря не е починало,но вече не сме приятелки поради една или друга причина.На мен ми е много тежко,но ... Ценете не само гаджетата си,но и приятелите

Гамена-Мой приятелю
    Това е за миналата ми най-добра приятелка.Причината,която беше виновна да се разделим беше,че се преместихме в различни градове.Отнася се и за сегашната-във връзка,че не искам да се разделяме.

Сане-Няколко истини
    Това е за сегашния ми приятел,с койтоо нещата се провалят,а сме гаджета от 3 години...Лоша работа

Нели и Никс-Късно е за любов
    Това е за една отдавнашна любов,за която все още като се сетя ме боли...Гадното е,че аз бях виновна да се разделим *еми простото си е просто*

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Спомена не е красив, нито хубав. Roxette - Listen to your heart
    Напомня ми за края на една никаква любов, която аз съсипах и както се пее в песента - Listen to your heart before you tell him goodbye!

Друга песен е Първата последната, но не знам на коя от всички еднакви чалгарки е. Напомня ми за същото момче и един много хубав спомен.

Фамилия тоника - Приятели - Напомня ми за 6 страхотни момичета - най-добрете ми приятелки и за един незабравим спомен в гората.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Double G - I Taka Zapochna..... ((music) )

....

Cartel - Honestly(music)
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Ами човек не усеща мъка само когато се раздели с любимия.Когато се разделиш с скъп приятел също испитваш голяма тъга.Песента,която ми напомня за моята бивша най-добра приятелка е "проект монтана-в памет на вики" и една песен,на която незнам името,но в нея се пее "толкова години ти ми беше повече от брат,приятел най-добър...приятел най-признат". Момичето за което говоря не е починало,но вече не сме приятелки поради една или друга причина.На мен ми е много тежко,но ... Ценете не само гаджетата си,но и приятелите
    толкова години ти ми беше повече от брат,приятел най-добър...приятел най-признат

pesenta se kazva : Md Manassey feat bate pe6o - Sylzite.mp3

Град
    Бургас
    Fisoliny feat Black Slap - За Нея

Това остана като спомен от приятелката ми.
    Да мразиш, да обичаш, да плачиш и да се смееш, това значи просто, че живееш!

Град
    V MoQtA StAq
    Stevie B - If You Still Love Me като чуя тая песен и се сещам за бившия...
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Lil Wayne-Leather so soft..

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Град
    Nickelback- Photograph... на тя песен тайфата се разделихме, и всеки пое по различни градове, за да учи

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Don't You Forget About Me
    Говори ми тихо и никои няма да чуе ...
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Ceca Raznatovic - Zabraneni grad

Боли, защото ми беше първи. Но сега ми няма нищо. Нищо ми няма! Обичай ме!

Напомня ми на най - обичания човек на света ..
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    И аз за моменти няма да разказвам, но при мен песните са Bryan Adams - Please forgive me, Deep Purple - Soldier of fortune. Тези песни винаги ще ми напомнят за нея.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Double G - I Taka Zapochna :P
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    И .... The Veronicas - Leave Me Alone
    Искам само да ти кажа.Пртосто се махни от очите ми...Уморена съм от любов.И съм толкова объркана.Време е да си тръгваш.Защото сега вече знам,че ми е по -добре без теб...Остави ме сама..Не,няма да стане!Няма смисъл да ми звъниш.Защото не искам да чувам вече нищо.Ще потърся непознатото.Мислейки за хилядите начини,по които съм се променила.Остави ме сама.Имаше дни в който си мислих,че си единствения.Забавлявахме се ,но всичко това приключи,каква илюзия........Недей да прехвърляш винота,защото просто пиключих с това.лялял
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Offer Nissim feat. Maya - In your eyes

(music) Anthony Hamilton - Dear Life (music)

"Когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга."

Слави Трифонов - Жива рана ... тая песен вечно ще ме натъжава и ще ме връща назад

Град
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Слави Трифонов - Жива рана ... тая песен вечно ще ме натъжава и ще ме връща назад
    yo bro... не се натъжавай... тя не те заслужава...

Ми с бившото ми гадже имах много такива мигове,за това намразих любимите си песни... особенно като чуя Amazed няма как да не се разплача,за това не я и слешам
    А със моя Буболечо-Мечо не веднеж съм ви разказвала за прекресния и нереален почти момент в който тръгнахми и него и изобщо цялата ни връзка я свързвам с please forgive me сиг и нея ще намразя след време

Oasis - ''Wonderwall''
    It has been said that something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world.

Град
    in my world!
    ами нямам такива песни....но има 2 песни които винаги ме натъжават и в повечето пъти ме разплакват....тъй като една от най-близките ми приятелки замина за Канада...

Avril Lavigne - When You're Gone(общо взети на тази песен рева за почти всичко просто е...)
    Gamena-Moi priqtelio...
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си