.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Град
    Fairy town

Нормално ли е...?

Според вас нормално ли е приятелят/приятелката ви да носи в портфейла/протмонето си снимки на бивши гаджета. Дори да са скрити,това за мен не е хубаво,защото се започва нова връзка с нов човек.А може би му/й навяват спомени от доброто старо време?

Мега фен Аватара на mynichka
    За мен не е нормално
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    V MoQtA StAq
    Еми ... не е нормално, ама и аз нося макар, че отдавна чувствата към него се изпариха (за което безкрайно се радвам)
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Мисля че няма лошо все пак човек има доста спомени с тези "бивши" и малко или много това са хора,които уважаваш и обичаш макар и вече не с тази обич.Това не значи че този човек не те обича или че мисли за тях постоянно,просто това са приятни спомени от миналото няма лошо
    Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
    Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
    Когато спреш да му се пречкаш!

Според мен не е нормално,но това е лично мое мнение.Аз съм предопредила моя приятел,че не ми е приятно да общува с момичета,които аз не познавам или още по-малко да ходи на кафе с тях.Той от своя страна поиска аз също да не излизам с момчета,които той не познава и се разбрахме.Сега връзката ни върви добре,просто защото си имаме доверие.Но ако намеря снимка в джоба му (защото той не носи портфейл ще му вдигна страшен скандал и може да сложа край на връзката ни.А ако ти каже нещо тъпо ъип "тя ми е братовчедка бе мило спокойно" не му вярвай.Аз също го изпилзвам много често

безкрайно тъпо
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

За мен пък си е напълно нормално.Все пак с всеки човек,който си излизал някога и сте прекарвали доста време заедно,си имал доста случки-спомените остават за винаги.Така че няма лошо...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Не !
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    The Land Of The Doomed
    Не е нормално ..

Цитирай Първоначално написано от bebchence
    Мисля че няма лошо все пак човек има доста спомени с тези "бивши" и малко или много това са хора,които уважаваш и обичаш макар и вече не с тази обич.Това не значи че този човек не те обича или че мисли за тях постоянно,просто това са приятни спомени от миналото няма лошо
    +1

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Не държа снимки на бивши гаджета в портмонето си,макар да имам такива в една специална папка в компютъра си и не го смятам за нещо нередно,а просто спомен от "едно време" и това в никакъв случай не значи, че някой ден ще ги търся да се събираме.Така че според мен нямаш основание за тревоги-това са снимки все пак
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

И аз мисля , че не е нормално..

Цитирай Първоначално написано от TheBlackRose
    За мен пък си е напълно нормално.Все пак с всеки човек,който си излизал някога и сте прекарвали доста време заедно,си имал доста случки-спомените остават за винаги.Така че няма лошо...

Съгласна съм,че е добре да имаш спомен от бившите,но си дръж снимките във вас.Не в портфейла или в телефона.Не всички расъждават като теб.Ако обичаш някого ще се съобразяваш с чувстата му,а да държиш снимки на бившите си в теб не е нито любов,нито уважение към човека до теб !

Голям фен
    Нормално?!

Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Съгласна съм,че е добре да имаш спомен от бившите,но си дръж снимките във вас.Не в портфейла или в телефона.Не всички расъждават като теб.Ако обичаш някого ще се съобразяваш с чувстата му,а да държиш снимки на бившите си в теб не е нито любов,нито уважение към човека до теб !
    Но това са само снимки!Аз откакто познавам едно момче си имам негова снимка,били сме и гаджета,но сега сме наистина много дорби приятели.Нищо няма да ми попречи да си я дръжа близо до мен...особено като съм далеч от него.Пък и не на всички им пука за това,че държиш снимка на бившо гадже...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    хмм не

Но това са само снимки!Аз откакто познавам едно момче си имам негова снимка,били сме и гаджета,но сега сме наистина много дорби приятели.Нищо няма да ми попречи да си я дръжа близо до мен...особено като съм далеч от него.Пък и не на всички им пука за това,че държиш снимка на бившо гадже... [/quote]

Може би не на всички,но помисли,че има хора на които им пука страшно много.Според мен е много тъпо да имаш приятел,който уш обичаш,а да носиш снимка на бившия си постоянно в теб.Еми ако толкова искаш да си спомняш за него какво правиш със сегашния ти.Връщай се при бившия и няма нужда от снимки.Ще си го виждаш постоянно и то face to face

Е,аз съм си инат и си държа на своето-може би моя случай си е такъв,но аз чувствам бившия смао като приятел и сегашния ми знае това.Даже двамата се разбират...добре,отлично даже.Милото ми приема нашата връзка с Дамян иии не се страхува от него.Просто с Дамян съм имала наистина много спомени и то повече приятелски отколкото любовни,така че...Какво пречи,ако имаш приятел от другия пол да си носиш неговата снимка?!Ако сте наистина самоприятели...?

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Имам на компа няколко...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    За мен не е нормално
    est

Град
    Велико Търново
    нито е нормално,нито ми харесва,дори напротив,щях да го убия за такова нещо
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Естествено,че не е нормално!!!

Макар,че в моето има снимка на един бивш,но я държа само,защото е сниман с братчето си,а него много си го обичам

Град
    Paradise
    Не, на мен би ми било обидно. Може да си пази снимки в някоя сбутана папка на компа, ама не и в портмонето. Това вече мяза на нещо повече от спомени. Значи, че има нужда да се взира в бившите си често, което не е добър знак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си