- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е...?!?!
Та така нормално ли е според вас,човек при мисълта за някой да се възбужда до неузнаваемост и от приказването по тел или скайп,а дори не са се виждали на живо...?
Аз мисля,че е...но искам и вие да кажете мнението си![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Първоначално написано от ubuntu
Аз малко си мислех,че прекалявам с фантазиите ,но не съм единственна....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
мм нормално е, въображението понякога прекалява![]()
Да,докато не го видиш,и разбереш,че не е същия като във фантазиите![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
не виждам нищо ненормално![]()
Е аз говоря за снимки и видео чат...,но не сме се запознавали ,все едно ни делят много километри...Първоначално написано от Armani_P
Снимките могат да заблуждават,и все пак нека не съм песимист,нормално е разбира се.Разстоянието разпалва връзката,или я прекратява,зависи от хората![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
Да.едно момиче от един сайт.не и знам и името но си пишем и ме възбужда ама незнай![]()
![]()
Първоначално написано от Armani_P
Миии на мен ми се е случвалоНа мои приятели също им се е случвало на няколко пъти .... Така,че явно е нормално
![]()
ti pa otkade znae6 dan si sa vyzbujdal ot mom4eПървоначално написано от x3eme
![]()
"NO SEX! SEX IS BAD!"
Къде пък в темата пише,че трябва да отговарят само тези,които са се възбуждали от момче в скайп?!Като гледам след заглавието няма надпис (само за момичета) ...Първоначално написано от drugar_komunist
Normalno e![]()
.....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Може би е така при момичетата,защото има една позната която ми разправя за нейна приятелка която е девствена но и разправяла че почти всяка вечер и се намокряло пусито като си лафела по скъпето с някакво момче...на 17г.е а е било срам да се съблече пред момче...на мен странно ми се вижда...хем и се иска пак не и стиска според мен...
Първоначално написано от A_Loving_Girl
Sy6tite sa kato v fantaziite i na snimkite!Първоначално написано от A_Loving_Girl
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm