- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кога според вас?
сигурно има и други такива теми но сега е много важно за мен да разбера колко време след като сте тръгнали с гаджето е нормално да го направите(моми4ето е девствено а мом4ето не е,на 16 години са и 2-та)
I can't stop myself from loving you <3
С желание всичко се постига :} Всичко е до желание.![]()
без значение е
стига момичето да се чуства достатъчно готова
Когато момичето е сигурна в момчето и се чувства готова...Тогава е най-приятно и за двамата...!!!
И внимателно нали...?!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами може да изчака поне месец да си легне с него поне докато го поопознае малко пък и да тества дали работата не е за едното е**неИначе колкото си прецени!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
nqma opredeleno vr idva si samo
При всяка е различно.
Ние бяхме на седмият месец когато го направихме за първи път
И 100 % бях готова![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Все тая решил ли е някои да те прецака ако ще и 10 години да му отнеме ще го направи ....
All under heaven........
ами вие си решавате бе кви са тия въпроси ако ти кажа изчукай се днес ще го направиш лиимате си глави на раменете бе хора.ако чувстваш че го искаш го направи, ако той напира а ти искаш само за да не го разочароваш по добре недей.Вие си решавате!!!!!!!!!
според мен около 6 месеца, защото ти ходиш с момченце, а не с мъж и трябва време, за да се влюби наистина и да си даде сметка за чувствата сипоне според мен, но ако ти сигурна в него, а се колебаеш само заради хорското мнение, да не ти прави впечатление
Все пак ако не се хвалите, никой няма да разбере, че го правите
![]()
Ако и двамата сте девствени , когато и двамата се почувствате готови!
2 часа, 2 минути и 2 секунди преди да станете гаджета. Ако сбъркаш може и нещо друго да се сбърка!
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Ми различно...Аз го направих преди да тръгна с приятеля си(естествено с него )стана ей така изведнъж и после тръгнахме...
Ся ше си кажете ква е тая ама аз не ви го разказах както трябва![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Когато се почувствате сигурни и готови естествено!!!![]()
Зависи от хората, годините,дали сте девствени...
Абе от много неща зависи не може да се определи сега някъв точен период![]()
Аз съм на 16 и ходя с момче,с което се запознах на 14Една връзка(особено в тая възраст) спокойно може да се крепи и без секс за някъв период от време. Да не кажа и,че така си много по-сигурен в човека до теб
и няма да има колебания от рода на ''дали ще ме зареже след като го правим'' ...
И аз съм на мнение, че трябва да го направят когато момичето се почувства готова и има доверие на приятеля си и разбира се имат чувства един към друг.
Ou....4-5 meseca pone.No spored men vsichko se svejda do jelanieto.Lichno az nqma da priburzvam.Bih predpochela da se uverq v momcheto predi da go napravq.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Нямате проблем и след 2рия ден да почнете.Стига това да искате,нямате пречки ... аз бих изчакал![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
ами не знам,в смисъл не може някой да ти даде отговор на този въпрос,има различни хора ,с различно мислене и това е строго индивидуално.