.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

съвети главно от момчета,но и момичета може да пишат ;]

Здравейте на всички.Знам,че Св.Валентин е истъркана тема вече,но ви моля за съвет,защото просто незнам какво да му подаря.кажете момчета,вие на какво бихте се зарадвали.Той тренира футбол и не е много романтична натура,което ме затруднява допълнително.
    ПП.Очаквам вашите съвети и негативни коментари.Благодаря предварително

Ако имаш финансовата възможност, вземи една фланелка на любимия отбор.Щом е футболяга ще се зарадва

Подари му нещо,което да му напомня за теб...разделете си например сързе "love you" или се снимайте и поръчай да извадят снимката в по-голям формат,подбери рамка,съчетай ги и му подари снимката

Dii

Град
    столицата
    Подари му оригинална топка adidas,екип на любимия отбор,шапка,шал,портмоне,гр ивна,часовник,ръкавици и обувки. (всичко на отбора де)
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    морската столица
    Ами и аз тренирам футбол и не си падам по тия романтики..Начи бих се зарадвал на джиджибиджи..само че по това време не е препоръчително за тия раобите,защото сега е подготвителната част от сезона и се бяга и няма да може да бяга..ами кажи ни млако повече за него..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Вариянта за топката и аз го обмислях,но някак си не ми се връзва Св.валентин с футбол.Предпочитам да е нещо,което да му напомня за мен,но не размка за снимка и вътре наша снимка или сърце,което когато го натиснеш по коремчето казва "обичам те" Искам нещо по-нестрандартно,а в същото време оригинално и да му хареса.След свети валентин е рождения му ден,та тогава мога да му подаря топка btw Вариянт да му пусна вече ми го предложиха...ходим само от един месец,не ми се иска

Цитирай Първоначално написано от term0t0
    Ами и аз тренирам футбол и не си падам по тия романтики..Начи бих се зарадвал на джиджибиджи..само че по това време не е препоръчително за тия раобите,защото сега е подготвителната част от сезона и се бяга и няма да може да бяга..ами кажи ни млако повече за него..
    Задай конкретен въпрос и ще ти отговоря.просто не мога да се сетя какво по-точно да кажа

Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Вариянта за топката и аз го обмислях,но някак си не ми се връзва Св.валентин с футбол.Предпочитам да е нещо,което да му напомня за мен,но не размка за снимка и вътре наша снимка или сърце,което когато го натиснеш по коремчето казва "обичам те" Искам нещо по-нестрандартно,а в същото време оригинално и да му хареса.След свети валентин е рождения му ден,та тогава мога да му подаря топка btw Вариянт да му пусна вече ми го предложиха...ходим само от един месец,не ми се иска
    сърцето не при натискайки да казва обичам те,ича такива кулиета,които се разделят на две и примерно на едното пише "lov" на другото "e you"

Dii

Град
    морската столица
    Има сайтове за тениски може да му поръчаш тениска с твоя снимка или ваша обща..

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Топка

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от term0t0
    Задай конкретен въпрос и ще ти отговоря.просто не мога да се сетя какво по-точно да кажа
    Ами харесва ли хулиганските среди..?

Какви хулигански среди бе пич,той е шемета на училището.Попринцип първото наказание в даскалото е забележка,а той направо на предупреждение за изгонване скочи btw идеята ти за тениска с наша снимка е добра.но той няма да я сложи

Град
    морската столица
    Откъде си сигурна че няма да е носи

Просто знам.Може да си я окачи в стаята или нещо такова,но няма да я сложи...Как ти звучи идеята за сребърна гривна? не е романтично,но ще се зарадва.Ако все пак измислиш нещо с което да го очаровам пиши..има доста време до св.валентин Блдагодаря ти много

Град
    морската столица
    Не е лошо

Просто знам.Може да си я окачи в стаята или нещо такова,но няма да я сложи...Как ти звучи идеята за сребърна гривна? не е романтично,но ще се зарадва.Ако все пак измислиш нещо с което да го очаровам пиши..има доста време до св.валентин Блдагодаря ти много
    А не може....ли да е гривничКа на любимия мУу отБор?
    ...сълзите ми се борят сега с гордостта,но очите ми са сухи и проклинат любовта...

Град
    Е там...
    Всеки харесва различно.... Ако не знаеш какво просто го питаи направо..

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ами може едни бутонки,фанелка на отбора.Подари му книга за футбола отнякъде,или направи снимка на теб с автограф на любимия му футболист (тука малко фотошоп ).Подари му гащета.Може и някаква статуйка на футболист.И още куп неща..

П.С.-Само се чуда какво толкова Ви затруднява да изберете подарък и то все за празниците.Правете подаръци всеки път,когато можете за да изненадате любимия човек.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Оригинална фанелка на любимия футболист. Всеки път като се сети за любимия футболист, ще го свързва с теб. Тоест няма да те забрави под никакви обстоятелства, дори и след време.

Град
    Монтана
    Мм според мене квото и да му подариш винаги ша сезарадва... Ммм поне аз така

Град
    В сърцата на хората.
    Тоя ден е за двама ви...Една незабравима нощ..

белезници с пухче.. и да си ги ползвате после със здраве .. поне аз мисля тва да си подаря на мен

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Подари му нещо,което иска свързано с футбола...Вече написаха това,което аз щях да напиша..топка...Защо пък не купиш билети за мач и,не отидете заедно?!... Хубава идея е според мен.

Благодаря на всички за съветите,но не искам да е нещо такова.След празника ще има рожден ден и тогава ще му подаря нещо свързано с футбола,а сега искам нещо..някак по-нежно и мило...нещо което да е стилно,а в същото време да казва "обичам те" Някой не се ли сеща за нещо такова

Град
    морската столица
    Аз ти казах за тениската

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си