- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Среден успех - край на първи срок?
9 клас - 5,12
тука само отличници има моят е 2,75 и съм 8 клас![]()
![]()
![]()
![]()
10клас - 5.70![]()
Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change
9 клас съм, ПГСАГ - Стара Загора, 5.00 ми е успеха. Ама втория срок тряа да е поне 5.50
![]()
![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
11 клас - точно 5.50 Втория срок повече![]()
To be yourself is all that you can do...
...не е задължително да са зубъри..не всички са олигофрени и мързеливи ,разглезени тъпаци като теб....8 клас с 2 петици и другото шестици...икономическа гимназияПървоначално написано от yahhooo
емиии тъй като съм 8 клас в даскало с интензивно изучаване на чужд език, оценката ми се оформя от 4 предмета - бел, математима, английски и фвс. И така по мат и английски имам 5, а по бел и фвс - 6... значи среден успех - 5.50
12 клас - 5.89имам 5 по химия само - SuX
![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
3.84 в пети клас?
омг...тогава занапред сигурно какво ще е :/
=> 12 клас, 91 НЕГ, 5.70
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
7 клас - 5.66
9 клас - 5.00![]()
8 клас - 4,91![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
12 клас-5,09.
Много зле е този срок,но имаше събития,които много ми се отразиха и то се вижда.Иначе лесно си хващах 5,40 поне.
ем значи на теб нещо ти има явно...Първоначално написано от yahhooo
СОУ - 11 клас - 5,50 , не ми се беше случвало да постигна такъв успех от 6 клас ... :Д
9 клас МГ"Гео Милев" - Плевен - 6.00
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
няма да пиша кое училище,не мисля,че има значение..
тааа 7-ми клас,1-ви срок --> 5.12
2-рия срок определено ще се стегна,поне до 6-ца да стигна![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
11 клас-5.86.Можеше и по-добре,но.....и нма ъова съм доволна.![]()
ами 8-ми класъм в 9ФЕГ,завърших с пълно 6
ФСГ Хасково - 9 клас - 4.92 Cool
5,88((Дееееба и физиката тъпа
))
9клас ГПЧЕ Видин
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Седми клас съм
Първи срок --> 5.40,заради ФВС и Руски език![]()
Втори срок --> ще се стегна повече и дано завърша добре
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥