.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 167
    Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    5, (8 )
    Пет по литература

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Ами засега се очертават 3 петици...по математика (и на толкова се радвам),по география и по биология. Но тъй като има още 3 дни, да не предизвиквам дявола...Ще видим в сряда
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

11 клас съм -> 5,60

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    12 клас НТБГ - 5.78
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Абе от къде ги вадите тия оценки?!? По целия форум е пълно с правописни и граматични грешки,а вие с 6-ци.До колкото си спомням в 9 ФЕГ тия с 6-тите бяха децата на дипломатите,а останалите си седяха с 4 и ревяха,са като смениха директорката (груба грешка) не вярвам нещо чак толкова да се е променило.

Ами аз се очертавам с някъде около 4,95 за срока да се надяваме,че още някой преподавател реши да ме помилва и да изкарам едно 5 поне.
    Йога и мъдрост

5.75 - 12 клас

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Повече от фен
    С около 5...8 клас Професионална Гимназия по Икономика(Перник).

S 4,88 мн се изложих не се старах за което страшно съжелявам!Втория срок ще се старая.Минала година 6-ти клас първия ми срок беше 3,88 а края на годината 5,08.А сега в седми ми влизат оценките само от:Химия,мат,хореография,ан гл,гео,био,Бел,музика,физку тура

Град
    отвъд тилилейските гори....
    5.42 8 клас НПМГ . . .
    Днеска се спасиш от грип, утре те блъсне джип....

Във всеки от нас спи геният и с всеки изминал ден заспива по-дълбоко. : )

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    9 клас.. 5,42 По слабичко тая година, обаче втория срок ще си оправим бакиите
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

12 клас във 2АЕГ - 4.87 (и то, ако няма неприятни изненади).

Мега фен
    още не знам със сигурност ама е някъде 5 или 5.10 да кажем 9 клас съм в езикова.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен
    10 клас - 5,63 ... надявам се втория срок да ми е по-висок успеха ... ама трябва да седна и да уча,а все ме мързи ...
    Обичам те <3 !!!

Град
    морската столица
    5.20-6 клас..щот дасклаите не ма изпитват..и тая по математика на 3 шестици 2 петици и 1 четворка пише 5..btw Хора аз се учудих че тука повечето са от 5 нагоре..Само не го приемаите навътре

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    Абе от къде ги вадите тия оценки?!? По целия форум е пълно с правописни и граматични грешки,а вие с 6-ци.До колкото си спомням в 9 ФЕГ тия с 6-тите бяха децата на дипломатите,а останалите си седяха с 4 и ревяха,са като смениха директорката (груба грешка) не вярвам нещо чак толкова да се е променило.

Ами аз се очертавам с някъде около 4,95 за срока да се надяваме,че още някой преподавател реши да ме помилва и да изкарам едно 5 поне.
    Еми не съм дете на дипломат, но средния успех ми е 5.92.. какво да кажа? Просто си трябва учене, не мисля, че е до връзкарство

7 klas sum-6.00
    94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.

Град
    Монтана
    Аз съм 11 клас във ФСГ Монатана и за сега успехът ми е 6.00 Има още един срок, разбира се, но се надявам и той да завърши добре. Е, високата оценка не винаги е белег за големи познания, но пък е от полза
    "Всеки ден по нас хвърлят камъни, важното е какво строим с тях - мостове или стени."

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ей тука само умни хора
    The Spark

Супер фен Аватара на bEbsI
    5.10 за сега.За повече трябва да се потрудя още малко в последните дни.11клас съм.Училището не е от особено значение,искам да се оплача,че станах половин доктор ебати.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Цитирай Първоначално написано от nikinkaaa
    Девети клас съм и за жалост първия срок съм с 4,80. Не се старах достатъчно и втория срок ще се опитам да се поправя
    Абс.същото само дето моето е по-трагично,защото съм 8-ми клас

em 4 i ne6to 10 klas s1m
    Is everybody going crazy?!?

12 клас-5,70

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Много съм доволна - само 2 петици - по математика и география Другият срок без тях

11 клас, немската в София
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    МързелWorld ^^
    Всичко 6 с изключение на физиката- 5 и литературата- 4 Десети клас съм в ПМГ "Акад.Боян Петканчин" - Хасково.
    Да обичаш малко- няма смисъл. Да обичаш много- няма кого.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си