.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Валентин

Валентин

Zdraveite vsi4ki znam 4e nai veroqtno ve4e vi e omruznalo ot takiva forymi v koito vseki vse pita za idei za podaruci no e fakt 4e tva si e malko ili mn problem taka de na men mi e trydni4ko izbiraneto na podaruci osobeno na moqta priqtelka.Neznam smqtam 4e ve4e vsi4ki podarqvat edni i su6tine6ta i malko ili mnogo stava nqkak si banalno s onezi plu6eni surca i ne6ta ot sorta.Iska mi se da i podarq ne6to koeto da ne e tolkova banalno no vse pak da nosi i dyha na sveti valentin Do sega ne mi se e sly4valo da yly4vam sveti valentin i da sum s priqtelka nai 4esto si praznyvam trifon zarezan daite mi nqkakvo savet4e molq vi Smile ili neka vseki izrazi mnenieto si po vuprosa Az li4no smqtam 4e 4ovekne trqbva da 4aka toq sveti valentin za da pokaje na drygiq kolko go obi4a

Град
    в мечтите ти
    Бутилка вино и шоколадови бонбони.
    Просто един по-големичък букет цветя.
    Нещо сребърно.
    Насипани най-различни видове бонбони в красива купа с малка картичка към тях.
    Бельо(ако не сте от твърде кратко време заедно и можеш да улучиш размера).
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Нещо сребърно.
    той каза, че да е нещо специално, и по-различно от обикновенното - т.е. да не е това, което си изброила..

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Нещо сребърно.
    той каза, че да е нещо специално, и по-различно от обикновенното - т.е. да не е това, което си изброила..
    Ами аз за това се сещам...иначе за мен всичко е банално и изкуствено за тоя празник и нямам намерения да правя подаръци и такива щуротии, но това е друга тема.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си