- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сложни и важни въпроси...
На 18 съм. Имам няколко въпроса към вас. Преди време с гаджето ми се опитахме да правим секс, той успя да си пъхне само главичката на члена, потече ми кръв, следователно значи ми се е скъсала девствената ципа. Не продължихме с акта след това, защото мен ме заболя. Скоро след това се разделихме. Сега съм с друг, много по-опитен от мен мъж. Чудя се като правим секс с него, дали пак ще има кръв, изобщо възможно ли е? А и друго имам да питам, като правим секс, дали ще ме боли от разтягането на вагината? ако наистина ми се е скъсала девствената ципа, дали ще ме боли пак или ще е по-хубаво, при положение че тази болка вече е преминала?
имам много въпроси, искам да ни е хубаво и на двамата. Той знае, че не съм девствена, но и че нямам почти никакъв опит. Предупредих го, че ще съм голямо дърво сигурно.... Споделете как да процедирам, за да не съм като някакъв пън, а да участвам в акта изцяло?
Ако може и да ми кажете или по-точно разкажете, как става по-точно секса. Как се започва... събличане - ясно... ами после?? как да застана, какво да му кажа, как и къде да го докосна... трябва ли да му правя свирка??
темата ми е сериозна, моля без глупави коментари! Благодаря предварително
Ми ше боли, щом 1-вия път те е боляло много ...
първите 3-4 пъти ще те боли като постепенно болката отихва
За да му е по-интересно ?
Хъх
Яхни го![]()
Между другото любовната игра доста зарежда![]()
Ами приятелката ми я болеше първите няколко пъти . А за акта .. няма какво да му мислиш и да се прави всичко в някаква строга последователност, отпускаш се и толкова .Остави го да те води щом е толкова опитен. А за свирката .. доставя голямо удоволствие ,стига ти да го желаеш истински и да се чувстваш готова де.. все пак секса трябва да носи удоволствие и на двама ви. Така ,че се отпусни и го следвай.![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
е нали вече си правила секс .. хах как може да незнаеш какво се прави.. нямаш ли въображение .. примерно!.. свирка прайш ако ти е кеф.. и искаш и да пак ще те боли.. като правите секс.. при всяка е различно, но едва ли ще изпиташ удоволствие
То първите няколко пъти ще е нормално да те боли, ти само на леко вкарване си изпитала болка и си казала не на продължението, не си мисли че при 2-рия опит нещо ще е по различно. Не се плаши от болката в началото най-вероятно ще я има. Ми да ползвай въображението или се остави в неговите ръце и се отпусни. Не се стягай бъди си ти, не мисли какво ще си помисли на него му е ясно какаво да очаква. За свирка сама си прецени, никой няма да ти се разърди ако не я направиш.
Да пазиш тайна е изкуство, което изисква много лъжи изречени по великолепен начин.
Ако искаш може да ти го нарисуваме - за по-лесноХващаш го ииии на там си знаеш ... или май не знаеш
![]()
Кифленска му работа
Първоначално написано от traka
Ами щом ще ти е 1-ви път и той е нясно с това,в смисъл че нямаш опит,казваш че е опитен,тогава остави го той да действа първите няколко пъти.Относно болката,може да те боли следващите няколко пъти по време на акта,но пък може и да не те,при всеки е индивидуално,ако не е разкъсал напълно девствената ципа,може пак да има малко кръв.Просто се отпусни и се отдай на удоволствието,с течение на времето ще се отпуснеш .
Ти де факто не си правила секс, може да е имало кръв, но аз не мисля, че си изцяло отворена, не знам, може би пак ще има кръв вторият път, но не мога да гарантирам
Но така или иначе ти секс не си правила и сигурно ще те боли първите няколко пъти, нормално е в началото да си дърво, да ти е притеснено и да не можеш да се отпуснеш, но с времето всичко ще си дойде на мястото си![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love