И нека да ви разкажа една приказка:Така...ами решавам аз да отида на дискотекааа..и с една моя приятелка за пръв път искаме да вървим пеша...и така...след малко тя почна да псува един човек...и аз се чудя за кво...а той нашия върви зад нас и "патка" и хич не му пука..!Хванахме си такси...влязохме в дискотеката иии си поръчахме...и какви картинки да видя аз! Малки момиченца на по 12 годинки мятат луди гюбеци на столовете...само и само да спечелят една бутилка водка!После влизам в тоалетната...и гледам подсмърчащи лапета-момичета и момчета...отначало си мислех че плачат...или са болни...ооо НЕ голяма грешка...по едно време едното извади 2-3 хапченца...и аз седя....и гледам...и излязох де! С приятелката решихме да отидем на друга дискотека...и аз си помислих "и без това тази стана доста противна"...жалки пикли и пиклиоФци се друсат, защо?Защото е на мода ли...защото живота им е прекалено труден ли, с разбито сърце ли са...какво по дяволите им се беше случило че да правят това?Напротив..живота им е прекрасен но те са прекалено тъпи тикви и искат да го направят красив с дрога??Ето и едни други индивиди...днес-Мъжете - "дай да си оскубим веждите...да си пуснем дълга косица...дай да махна секи косъм от тялото си, че да заприличам все повече на жена" ми как няма да се отвратя....не съм лесбийка че да искам такъв мъж....но от къде тея комплекси...от къде, на къде ???? Майната им...но ето и друга мазна картинка....малките момиченца...почнаха да разбират поече за някои неща..затова и имат полови контакти на 12..?Да, бе едно кат ми истърси ,че на 13 вече било спало с 10-на...аз напрао гледах кат теле!И си викам "абе путко майчина..ти не знаеш как да си избършеш дупето още...почнала да се чука" Мале ..МАЛЕ!!А и още една група...тази на която живота им е толкова труден...мъчителен..толкова мъка...разбити сърца... Тц ТЦ ...я малко се стегнете ...как така живота ви е гаден..виждам, че имате дрехи на себе си...не сте гладни...не се дрогирате...не водите развратен живот...какво стана!??РАзБИТИ СЪРЦА....плюя ви на слабостта...защото знаете ли че по света..има болни..ама много болни хора...които знят кога ще свърши живота им?Я си представете че знаете кога ще свърши всичко...е това наричам аз нещастни хора...ама в правото си...са...жал ли ви е за тях??Или си казвате на глас "Ужас" а на ум "Добре ,че не съм аз" !!Жалка истина...но е така! Знаете ли...разбити сърца...че вие НЕ сте слепи...глухи...ненормални... знаете ли, че вие сте тук...само с една цел ... да бъдете себе си...защото да бъдеш себе си е достатъчно...Но ..не то вие как да го разбирате...ето оооще една група! ТЕзи нормалните...по насочените...дето оня горе ..така малко им сече...хахах как тези хора да се впишат днес...в тази лайнарщина тука...какви изроди се пръкнаха...какво стана ...с човечните хора...които все още знаят какво е ценност.??Дайте само да се наливаме...да пукаме с шишетата...аа ще кажете "Та нали един живот живеем" "От сън спомен няма" - Правилно...ама мама ти убита...кат изпиеш една бутилка...кво ще запомниш от живота си!Ето това са днес...младите хора...от които бъдещето на БГ зависи!....По пътя се отказахме..да ходим на друга дискотека....нямаше смисъл......Прибрахме се !За нея не знам, но Аз не можах да заспа....

И ето някои неща ,за които се замислих:

Какво е най-важното във вашият живот?Ще кажете семейството, приятелите, любовта и т.н.
Но аз се замислих къде е корена ..??Къде е онова най-важно нещо, което крепи тези връзки!ДА..сетих се! Прошката!Замислете се...без нея не би могло да съществува нищо!? При горещ спор с половинката...ако никой не отстъпи има ли любов?При изневяра ако не простиш, обичаш ли...или даваш път на гордостта си!Да, тя любовта не би съществувала без прошката! Когато излъжеш семейството си..за (най-прост пример) оценките в бележника...за това, че ще ходиш да учиш в някой приятел а вместо това отиваш на дискотека...ако няма прошка би ли съществувало семейството... ако не ти простят и те изгонят за тези дребни неща...това семейство ли е? Ако излъжеш приятел ...дори и благородна лъжа да е...ако я няма прошката би ли имал приятели? Никой от нас не си дава сметка колко много пъти са му проштавали!Сигурно не могат да се проброят! Прошката е най-ценния подарък!