- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПРИКАЗКА ЗА ЖИВОТА ДНЕС
Не, аз не исках да кажа това, ако така е прозвучало.Прекалено малка съм, за да казвам кой е безгрешен и кой-не.Съгласна съм с всяка една дума, която си написала, но не и с това, че ги обвиняваш.Била съм като тях.Да, ходила съм по дискотеки и съм "мятала луди гюбеци по столовете", не съм вземала нито алкохол, нито наркотици, но съм се държала адски неприлично за годините си, дори и за годините на които съм сега, защото съм на някакви нищожни 14 годинки и знам колко съм малка.Просто майка ми успя да ме вкара в правия път и сега осъзнавам грешките си, старая се да не ги повтарям, и успявам, късам се от учене, за да мога да изкарам приличен бал и да вляза в хубаво училище, защото мисля, че средата е най-важна.С две думи промених се, дори скъсах с доста от приятелите си, защото виждах накъде отиват.Щом аз успях да се откъсна, значи всеки може да го направи и по-добре да се опитваме да наливаме акъл, вместо да ги съдим.Мое мнение.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...