.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    Fairy town

На какво сте готови?

Бихте ли се подложили на всичко за да бъдете слаби и красив?Бихте ли го направили заради друг? .
    ~Be little fairy~

слаб е коренно различно от красив... не минаха ли тея години с маниите да си кльощава ...
    и не, не бих се променила само заради друг, за мен е важно аз да се харесвам... който не го кефи, прав му път

Re: На какво сте готови?

защо красиви трябва да означава слаба ???????

Ако реша че искам промяна то ще е за мен, а не за някой друг. Важното е аз да се харесвам .

На първо място бих го направила, за да се чувствам удобно в кожата си. Но ако се появи някой, когото харесвам, това би ме мотивирало още повече да отслабна или напълнея.. няма значение. Просто би било един плюс в борбата за по-добър външен вид.

Инак желаланието ми да изглеждам добре не граничи с мания. Примерно бих се подложила на пластична операция, ако имах пари... ама нямам.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен
    Да...

Мега фен Аватара на Infinity
    всеки се чувства добре,когато е във форма и се чувства красив..и да бих се променила ако не си харесвам нещо..а за някой друг,ами зависи кой
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    На първо място бих го направила, за да се чувствам удобно в кожата си. Но ако се появи някой, когото харесвам, това би ме мотивирало още повече да отслабна или напълнея.. няма значение. Просто би било един плюс в борбата за по-добър външен вид.

Инак желаланието ми да изглеждам добре не граничи с мания. Примерно бих се подложила на пластична операция, ако имах пари... ама нямам.
    И аз по същия начин

Град
    Deathland
    Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    Ако реша че искам промяна то ще е за мен, а не за някой друг. Важното е аз да се харесвам .
    Напълно подкрепям
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Супер фен Аватара на Barbie
    Един сладолед съм готова да изям...

Така де - готова съм да полагам разумни усилия, за да се чувствам добре и да се харесвам като се погледна в огледалото. Не съм готова да правя нищо, което вреди на здравето ми (защото като цяло доброто здраве е част от външния вид). Не че не вредя на здравето си по други начини и със самото си натоварено ежедневие... (с нервни кризи, безсънни нощи, нередовно хранене и тн).

Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    +1
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    Горна Оряховица
    "Аз да се харесвам" е малко относително... Харесваш се тогава, когато смяташ, че и в очите на другите изглеждаш добре. Не смятам, че някой спортува, пази диета, прави си прически, грим и т. н. само и единствено заради себе си - всеки обича комплиментите, погледите, които му хвърлят готините момичета/момчета по улицата... Не виждам нищо лошо да искаш да изглеждаш по-добре заради някого - това е просто допълнителен стимул. Нима има нещо лошо в това да се гласиш за среща или да искаш на някое важно за партньора ти събитие да изглеждаш на истина добре, зашеметяващо? Това е уважение и внимание и към партньора, и към себе си.

Ако не се харесвах и имах възмойност да се променя, бих. Но само заради себе си, а не за нечии чужди прищевки. За да се чувстваш красив отвън, трябва да ти идва от вътре

"Когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си