- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се обличате ?
Ботуши с токове,няколко чифта пак такива обувки,имам само 1 чифт кецове и ги нося рядко.
Имам около 20 якета-различни модели..обожавам ги,особено тънките и кожените!Затова не нося суичъри.
Нося огроомни цайси тип "муха"(както вие ги наричате) - задължително
И прилепнали дънки или къси полички
На майка ми и баща ми им е се тая какво нося,нали е важно на мен да ми харесва.
Майка ми тъкмо преди 5 минутки ми направи комплимент, че имам много добър вкус за дрехиТя харесва стилът ми на обличане, съвпада даже с нейния. Менкаме си почти всичките дрехи . И обувки, когато може. Баща ми няма мнение
Само ни се радва тайно колко сме хубави
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Баща ми само мрънка да съм си била дигала дънките- много били изсулени...![]()
не ми се месят, само когато съм по-разголена се дразнят![]()
черни тениски, кожено яке ... без гащи![]()
![]()
... абе като мина покрай някои след 2 крачки чувам "метааааал" ... изводите за вас
наще го приеха след време (предпочитат ме такава отколкото на ток)
за стила ми на обличане нямат нищо против обаче все ми намилат че съм се обличала мн тънко и все ме карат да си взимам някво яке дори и да е 20 градуса вънка, за което мн им се дразня ама кво да праа![]()
There is a princess in every girl
И при мен е така.майка ми много харесва стила ми на обличане,както и аз нейния![]()
Никакви проблеми не ми правят . .
С майка ми ни съвпада за някои неща вкуса..
Пък и тва са си моите дрехи,аз си ги нося,кво да ми кажат?
както ми харесва
--Лудите, лудите - те да са живи!
Нашите много ми се дразнят на кецовете и на вечно смъкващите се дънкиДоколкото това дали ми казват нещо за стила ми вече не
видяло се е,че няма оправия
![]()
Всекиможеда
напикае
пода...
бъдиПИЧнасеритавана!^^
Дънки, маратонки (никога кецове) .. Блуза или Фланелка .. понякога и ризки .. ама без вратовръзки :P
btw: не носа смъкнати и раздърпани дънки..
[b][color=black]Espa
Както ми е удобно.
++Първоначално написано от KpucmuHa
Според случая или както ми е удобно. Единствените хора, които се бъркат как се обличам са сестра ми и майка ми. Имат добър вкус и ми помагат при избор на дрешка.
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !