- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се обличате ?
И да ми кажат нещо нищо няма да постигнат,само да се скараме...Майка ми е мрънкала на някои блузи,но аз не я птразявам...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Еми да амаа...Първоначално написано от Punisherrr
аз не съм виновна, че ми купуват блузки с огромни деколтета и после мрънкат
![]()
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Първоначално написано от Jumbie483
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Мне ,само понякога правят изречения , но не си налагат мнението а и никой неможе да ми каже какво да носянося това което ми харесва !
![]()
На опаки![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Както ми харесва :P
Аз съм със StreetWear и има ограничения от страна на парите.Рядко, но все пак съществува.А за тва колко ми е овиснал панталона и sweetshirt -а само на мен ми пука.
Никога не са ми казвали как да се обличам... и кво да обличам. Но доста често ми натякват за цените на дрехите ми ... хаха за тва са супер против... кат стана един ден ... отивам аз да си копувам маратонки и аз ся вече си знам модела всичко беше на 6 ... флизам в магазина Нике... и гледам маратонките оглеждам мера да видя как ще седят всичко е на 6... и поглеждам през прозореца и кой да видя баща ми и майками хаха и флязоха те аз си платих маратонките 360лв нищо не ми казаха излязохме от магазина пак нищо прибрахме се и почнаха да ми викат ти си луд да дадеш за тия маратонки толкова пари и т.н ... хаха ама кво да се прави![]()
хич..
мрънкат само,когато видат,че не си нося някои от дрехите,които според тях са хубави x]]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
сичко си носиме - кецки,дънки(тесни и широки),полички(по-рядко),потници,тенски,блузк и,пуловери,абе всичко.
майка обича,като съм по-женствена,преди супер много крякаше как съм се обличала..ама й писна.![]()
нищо не казват даже с мамито понякога си менкаме дрешки![]()
В черно се обличам предимно...
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Майка ми постоянно ми се кара, за това че нося по мъжки дрехи, и че трябвало да бъда по - женствена...
обличам се като нормално момче на 18 годинки...
На мен само ми се карат че си купувам дрехи от 2ра употреба.![]()
Епа поШпринципне ми правят проблем .... Обикновенно съм с кецове (Converse)
... блузки, суитшърти и тесни дънки те тва е най дуброто
![]()
Майка ми не и допада как съчетавам дрехите.Помня,че веднъж когата тъкмо се бях облякла ми каза:"Абе не мога да разбера как нищо с нищо по теб не си отива,а пак е хубаво?!"
![]()
баща ми е много против моя стил на обличане..майка ми вече започна да свиква..но пак си държи на нейното..да се обличам като ''нормално момиче'' (да поясня..да се обличам с поли,деколтета,токове и подобни..) нещото което мразя..
![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Обличам се по начина,който нашите /и особено майка ми/ изобщо не одобряват.![]()
Моите се дразнят, че все ходя с плитки дънки и ми е гол кръста, че ми били големи деколтетата (е за тва само мама ми се заяжда).... преди все се правех преди да изляза нз си какво и те свикнаха, ама напоследък все гледам да съм по-неглиже че нямам и време много сутрин и събота и неделя като се направя да излизам и те си мислят че по мъже ходя...![]()
А иначе ми се кефят как се обличам, щото принципно по-елегантно ми харесва да се нося, ама понякога ако реша да се направя малко по-метълски и си обуя Графитите и някои черни дънки и мешка и баща ми се дразни и не му харесва...![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ми аз мятам някоя блуза и дънки к'во толкова има да не харесват?Понякога крада и на мама дрехи. :P