.
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 268
    Град
    In the middle of Nowhere
    И да ми кажат нещо нищо няма да постигнат,само да се скараме...Майка ми е мрънкала на някои блузи,но аз не я птразявам...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Амии харесват стила ми.....понякога мрънкат за деколтетата ама..
    ааа прави са хората... Ше ви се изтъркулят циците на вас младите ей

а па аз колко съм стара
    Еми да амаа... аз не съм виновна, че ми купуват блузки с огромни деколтета и после мрънкат
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Преди ми казваше да вмъкна малко цвят в дрехите си (имам само и единствено черни дрехи) но сега спря да ми го натяква...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Мне ,само понякога правят изречения , но не си налагат мнението а и никой неможе да ми каже какво да нося нося това което ми харесва !

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    На опаки

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Аз съм със StreetWear и има ограничения от страна на парите.Рядко, но все пак съществува.А за тва колко ми е овиснал панталона и sweetshirt -а само на мен ми пука.

Никога не са ми казвали как да се обличам... и кво да обличам. Но доста често ми натякват за цените на дрехите ми ... хаха за тва са супер против... кат стана един ден ... отивам аз да си копувам маратонки и аз ся вече си знам модела всичко беше на 6 ... флизам в магазина Нике... и гледам маратонките оглеждам мера да видя как ще седят всичко е на 6... и поглеждам през прозореца и кой да видя баща ми и майками хаха и флязоха те аз си платих маратонките 360лв нищо не ми казаха излязохме от магазина пак нищо прибрахме се и почнаха да ми викат ти си луд да дадеш за тия маратонки толкова пари и т.н ... хаха ама кво да се прави

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    На майка ми много и харесва стилът ми на обличане.. и аз харесвам нейния.. не сме имали никога проблеми по отношение на това какво да нося..
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

хич..

мрънкат само,когато видат,че не си нося някои от дрехите,които според тях са хубави x]]
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

сичко си носиме - кецки,дънки(тесни и широки),полички(по-рядко),потници,тенски,блузк и,пуловери,абе всичко.
    майка обича,като съм по-женствена,преди супер много крякаше как съм се обличала..ама й писна.

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    нищо не казват даже с мамито понякога си менкаме дрешки

Супер фен
    Майка ми ми се кефи на стила и често рови из моя гардероб да се облича с мои дрехи или просто ме пита какво да си облече.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    В черно се обличам предимно...
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Майка ми постоянно ми се кара, за това че нося по мъжки дрехи, и че трябвало да бъда по - женствена...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    стила ми е финеуеганс

Град
    Е там...
    обличам се като нормално момче на 18 годинки...

На мен само ми се карат че си купувам дрехи от 2ра употреба.

Епа поШпринцип не ми правят проблем .... Обикновенно съм с кецове (Converse) ... блузки, суитшърти и тесни дънки те тва е най дуброто

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Майка ми не и допада как съчетавам дрехите. Помня,че веднъж когата тъкмо се бях облякла ми каза:"Абе не мога да разбера как нищо с нищо по теб не си отива,а пак е хубаво?!"

За какво са НИ дрехи!ПРОПАГАНДА!Не на дрехите!
    Иначе, как дойде.

Град
    Силистра
    баща ми е много против моя стил на обличане..майка ми вече започна да свиква.. но пак си държи на нейното..да се обличам като ''нормално момиче'' (да поясня..да се обличам с поли,деколтета,токове и подобни..) нещото което мразя..
    Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

Обличам се по начина,който нашите /и особено майка ми/ изобщо не одобряват.

Моите се дразнят, че все ходя с плитки дънки и ми е гол кръста, че ми били големи деколтетата (е за тва само мама ми се заяжда).... преди все се правех преди да изляза нз си какво и те свикнаха, ама напоследък все гледам да съм по-неглиже че нямам и време много сутрин и събота и неделя като се направя да излизам и те си мислят че по мъже ходя...

А иначе ми се кефят как се обличам, щото принципно по-елегантно ми харесва да се нося, ама понякога ако реша да се направя малко по-метълски и си обуя Графитите и някои черни дънки и мешка и баща ми се дразни и не му харесва...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ми аз мятам някоя блуза и дънки к'во толкова има да не харесват? Понякога крада и на мама дрехи. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си