- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се обличате ?
С дрехи.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Не ми правят проблеми... харесват начина ми на обличане.
естт че НЕ! :P :P :P :P :P
Ами има такива моменти в които ми казват да захвърля маратонките и кецовете, да се кача на някои по високи обувки ама то нестава такаНапоследък репликите бяха "Облечи някоя рокличка имаш толкова хубави крака"
![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
нее и няма да посмее .. колко пъти съм я хващала да рови из моите дрехи и да си гепва тва онова .. хаха ..
in defense of our dreams...
+1Първоначално написано от FlashMX
![]()
Не ми четат много конско за обличането, защото не съм по разголването обличам се модерно, но не и яко разголено това е тъпо поне за мен, но и да се навличаш като парцал е ОЩЕ по тъпоо абе незнам аз гледам да съм си нормална![]()
Не,специално майка ми много харесва стила ми на обличане ама тя и без това е пекана,не съм имала проблеми за това с нея![]()
"не ти ли писна с тия кецове да се размотаваш?!?!"Първоначално написано от iYiWhitePoweriYi
и отговора е "не.."
Не ми правят проблеми...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Майка ми мрънка само за дрехите, които съм си взела, а съм ги сложила 1-2 пъти.Иначе ми харесва стилът.
Не, ама като си взема някоя черна тениска ми вика "Сякаш други цветове не съществуват за теб!", ама вече го разнообразих малко.
не.. дразни се че когато купува дрехи аз не ги нося,казал съм и че няма да го нося тоя парцал,но тя го взима задължително..грррр
не се изказвай неподготвен,прасе
аз съм на настроения понякога излизам като клошар от нас,друг път се оправям с часове,но нямам определен стилмайка ми понякога ми дава някое съветче,баща ми не знае как се обличам котж излизам и дали вобще се обличам
![]()
Както си ми харесва така се обличам![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
те вече всичко ми забраниха и за всичко проблеми правят...ама за дрехите няма да се разберем вечеписна ми мамка му
Както ми харесва.
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
И на мен майка ми понякога се ядосва,за дето не си нося нови дрехиама така е.. нали трябва все за нещо да те нахока ъхуахуах...
иначе слаба богу не нося токчета,дамски чанти,блузи с диколтета...понякога ми се кара,когато се облека странно.. примерно къса пола..калци..чорапогащник..
и някви високи кецове...мухахах
![]()
мне.. това си е мой избор и решение.. как да се обличам..: ) .. той татко си ме знае.. сестре ми е по така токчета това онова.. мен си ме зарибяват кецовете ..потурите..тениски.. потници..
Майка ми въобще не ми прави проблеми за начина ми на обличане .. А баща ми хич не го интересува ..![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...