.
Отговор в тема
Страница 6 от 11 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 268
    не ги ебе как са обличам
    сао мама се дразни че я карам да ми копува кецове през лятото се ма кара да си избирам чехли
    пък аз не обичам мноо чехли щото ги губя малко смешно ама последния път са прибрах с една чехла случва са
    Еуфория от изгрева
    и еуфория от деня,
    еуфория от залеза
    и еуфория от нощта.
    Еуфория от смеха,
    на госпожица Хуана -
    болка от страха,
    глупава забрана...

Като по-малка си имахме големи проблеми, "Защо носиш кецове? Защо не носиш поли?". Майка ми винаги се е обличала много женствено, а аз колкото и да ми харесва как й стоят нейните неща на нейната фигура, това не е моят стил и все не можеше да осъзнае, че съм много по-спортна личност. Вече се отказа да ме разбира, видя, че освен дънки и тениски, друго от мен няма да види, и като разбра, че каквото и да ми купи аз няма шанс да го облека, вече остави всичко в мои ръце.

Фен
    Град
    Варна
    Я и аз да се разпиша Я съм "smart casual"
    Дънки с ризка,или дънки,блузка и сако....такива ми ти неща :P
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Не. С мама имаме даже еднакви дрехи, понякога даже взимам някой блузка, която ми става. НИкога не ми се е карала за дрехи.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Мии не. Майка ми даже се кефи как се обличам и примерно когато съм с дънки и черна тениска и тя си облича няква черна тениска и вика " ауу виж и 2-те сме с черни тениски". Много ме кефи женицата.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

С майка ми имаме еднакъв вкус Много обичам да ходим заедно по магазините Така че, не ми правят никакви проблеми

mm принципно да но понякога има нещо който не ми ги харесва
    * brunettes
    do it better ;] ..

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    обличам се по съвсем си мой начин и никой не ми се бърка в това,макар че сестра ми казва,че било СТРАННО сама избирам това

Град
    Plovdiv
    Еми не защото аз не си зимам обикновени (имам в предвид от пазарите)
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Не!Въобще не ми се месят по този въпрос и много се радвам!
    Ще съжалявам пак че те познавам..
    и като луда цяла ти се давам..
    Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    whateveeeeeeeeer I likeeeeeee

btw, майка ми постоянно си казва мнението, ама не я слушам много. Е, понякога се налага. :\
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    в света на приключенията ..

Re: Как се обличате ?

Цитирай Първоначално написано от iYiWhitePoweriYi
    Родителите казват ли ви нещо за това как се обличате ?
    не
    обличам си се както искам
    и те мислят че съм си окей .........

За обличането ми нямам проблем с наще. И да имаха нещо против стила ми де ,много ме грее - това си е моя работа ,моя живот имам право да си го изживея по моите стандарти. Данък обществено мнение не плащам.

Преди да,вече не!Само ми повтаряха че трябва да изхвърля черните тениски и кецовете и да сложа нещо по-женствено

Град
    София
    Майка ми понякога се опитва да ме контролира, ама аз си бича с кубинките и черните тениски
    |Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|

Нямам никакви проблеми може би защото съм момче, но си се обличам както ми е кеф.

Аз се обли4ам с големи дрехи по то4но свле4ено като рапар
    Интереси:Момичета,Трева,На

Обличам това,което ми харесва и най-хубавото, е че имаме сходни вкусове цялата женска компания от семейството / менкаме си дрешки...абе изобщо имам късмет тука /
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Т'ва кецове е пълна шитня според мене трябва да се забранят и*аси тъпите раути чесно като видя някой скейтърче или някой рапърче дето се мисли за (real hood gangsta) чакам да направи нещо с очите и веднага ще му скоча МЯЗАТ НА ОЛИГОФ*ЕНИ С КЕЦОВЕТЕ !!! инач мене не ма е*е
    Адидас 4лайф
    lonely walker... Лицааааааа..

бай дъ уей понякога мисля ,че сайта е пълен с метълчета рапърчета и емота няма едно свястно изискано момиче ........
    lonely walker... Лицааааааа..

Олеле, днес трябва да ида с високите обувки на у-ще иначе майка ми ми каза, че няма да ми купува повече. Ама ме е срааам. Не знам що - и други ходят така, а и.. по-зле.

Иначее модерно се обличам, но не съм сляп привърженик. Обичам и деловия стил. Не си падм по твърде спортното облекло (анцунг например нося само понякога вкъщи и по физическо, иначе дънки си нося) Майка ми е същата, само че тя няма физическо и само вкъщи може да се яви с анцунг или до магазина... Тя харесва стила ми.

Цитирай Първоначално написано от emin3mchet0
    С майка ми имаме еднакъв вкус Много обичам да ходим заедно по магазините Така че, не ми правят никакви проблеми
    И аз. Даже почти не ходя с приятелки по магазините, като сравня колко ходя с нея. ама и с тях обичам. С мъжки - не! Поне за сега не съм имала приятни спомени.

Попринцип не ми е правила забележка за това как се обличам, ама иначи винаги като ме види винаги си изказва мнението "Мммм, много си хубава!" или пък, "Абе не те харесвам много, що не сложиш нещо друго?" ама последното по-рядко го казва Е, аз й уважавам мнението де, както и тя моето, често ме кара да ходя с нея по-магазините

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от porky
    с бъчва и чувал

Винаги съм се обличала елегантно. Дори и като по-малка съм внасяла женственост в стила си. Спортното облекло е за тренировките ми. Нашите нямат нищо против.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    Попринцип не ми е правила забележка за това как се обличам, ама иначи винаги като ме види винаги си изказва мнението "Мммм, много си хубава!" или пък, "Абе не те харесвам много, що не сложиш нещо друго?" ама последното по-рядко го казва Е, аз й уважавам мнението де, както и тя моето, често ме кара да ходя с нея по-магазините
    +1
    При мен е същото...изказва си си мнението,ама кой ли я слуша И повече излизам с нея от колкото с приятели,но и с тях ми е кеф
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Цитирай Първоначално написано от Hayles
    Нем. Не ми казват нищо обличам се както искам! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си