- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се обличате ?
не ги ебе как са обличам
сао мама се дразни че я карам да ми копува кецове през лятото се ма кара да си избирам чехли
пък аз не обичам мноо чехли щото ги губя![]()
малко смешно ама последния път са прибрах с една чехла
случва са
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
Като по-малка си имахме големи проблеми, "Защо носиш кецове? Защо не носиш поли?". Майка ми винаги се е обличала много женствено, а аз колкото и да ми харесва как й стоят нейните неща на нейната фигура, това не е моят стил и все не можеше да осъзнае, че съм много по-спортна личност. Вече се отказа да ме разбира, видя, че освен дънки и тениски, друго от мен няма да види, и като разбра, че каквото и да ми купи аз няма шанс да го облека, вече остави всичко в мои ръце.![]()
Я и аз да се разпишаЯ съм "smart casual"
![]()
Дънки с ризка,или дънки,блузка и сако....такива ми ти неща :P
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
Не. С мама имаме даже еднакви дрехи, понякога даже взимам някой блузка, която ми става. НИкога не ми се е карала за дрехи.
Мии не. Майка ми даже се кефи как се обличам и примерно когато съм с дънки и черна тениска и тя си облича няква черна тениска и вика " ауу виж и 2-те сме с черни тениски". Много ме кефи женицата.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
С майка ми имаме еднакъв вкусМного обичам да ходим заедно по магазините
Така че, не ми правят никакви проблеми
![]()
mm принципно да но понякога има нещо който не ми ги харесва![]()
* brunettes
do it better ;] ..
обличам се по съвсем си мой начин и никой не ми се бърка в това,макар че сестра ми казва,че било СТРАННОсама избирам това
![]()
Еми не защото аз не си зимам обикновени (имам в предвид от пазарите)
![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Не!Въобще не ми се месят по този въпрос и много се радвам!![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
whateveeeeeeeeer I likeeeeeee![]()
btw, майка ми постоянно си казва мнението, ама не я слушам много. Е, понякога се налага. :\
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
неПървоначално написано от iYiWhitePoweriYi
обличам си се както искам![]()
и те мислят че съм си окей .........
За обличането ми нямам проблем с наще.И да имаха нещо против стила ми де ,много ме грее - това си е моя работа ,моя живот имам право да си го изживея по моите стандарти. Данък обществено мнение не плащам.
![]()
Преди да,вече не!Само ми повтаряха че трябва да изхвърля черните тениски и кецовете и да сложа нещо по-женствено![]()
Майка ми понякога се опитва да ме контролира, ама аз си бича с кубинките и черните тениски![]()
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
Нямам никакви проблеми може би защото съм момче, но си се обличам както ми е кеф.
Аз се обли4ам с големи дрехи по то4но свле4ено като рапар
Интереси:Момичета,Трева,На
Обличам това,което ми харесва и най-хубавото, е че имаме сходни вкусове цялата женска компания от семейството/ менкаме си дрешки...абе изобщо имам късмет тука
/
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Т'ва кецове е пълна шитня според мене трябва да се забранят и*аси тъпите раути чесно като видя някой скейтърче или някой рапърче дето се мисли за (real hood gangsta) чакам да направи нещо с очите и веднага ще му скоча МЯЗАТ НА ОЛИГОФ*ЕНИ С КЕЦОВЕТЕ !!! инач мене не ма е*е
Адидас 4лайф
lonely walker... Лицааааааа..
бай дъ уей понякога мисля ,че сайта е пълен с метълчета рапърчета и емота няма едно свястно изискано момиче ........
lonely walker... Лицааааааа..
Олеле, днес трябва да ида с високите обувки на у-ще иначе майка ми ми каза, че няма да ми купува повече.Ама ме е срааам. Не знам що - и други ходят така, а и.. по-зле.
Иначее модерно се обличам, но не съм сляп привърженик. Обичам и деловия стил. Не си падм по твърде спортното облекло (анцунг например нося само понякога вкъщи и по физическо, иначе дънки си нося) Майка ми е същата, само че тя няма физическо и само вкъщи може да се яви с анцунг или до магазина... Тя харесва стила ми.
И аз. Даже почти не ходя с приятелки по магазините, като сравня колко ходя с нея. ама и с тях обичам. С мъжки - не!Първоначално написано от emin3mchet0
Поне за сега не съм имала приятни спомени.
Попринцип не ми е правила забележка за това как се обличам, ама иначи винаги като ме види винаги си изказва мнението "Мммм, много си хубава!" или пък, "Абе не те харесвам много, що не сложиш нещо друго?"ама последното по-рядко го казва
Е, аз й уважавам мнението де, както и тя моето, често ме кара да ходя с нея по-магазините
![]()
Първоначално написано от porky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Винаги съм се обличала елегантно. Дори и като по-малка съм внасяла женственост в стила си. Спортното облекло е за тренировките ми.Нашите нямат нищо против.
+1Първоначално написано от fluffka1
При мен е същото...изказва си си мнението,ама кой ли я слушаИ повече излизам с нея от колкото с приятели,но и с тях ми е кеф
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?