- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се обличате ?
зависи от настроението![]()
Не желае да вижда обърнати кръстове и пентаграми на дрехите ми... Все едно ще тръгна да нося такиваА да, не понася, когато си слагам метал под формата на гривни с шипове
![]()
Майка ми не спира да повтаря, че кръста ми е гол и като и двете сме си вкъщи постоянно ме гони с някакви суичари да се обличамИначе твърди, че мойте дрехи са "парцали" и нон-стоп купувам само боклуци, но пък на мен си ми харесват :P
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
харесват как се обличам. Забележки нямат![]()
аз според настроениетокогато ми е безразлично обличам анцуг, когато ми е тъпо и искам да се скрия- дънки и суичър (не знам защо така) , когато се събудя с мисълта, че ме чака прекрасен ден обличам рокля или пола, някоя готина блуза ии тъй като имам доста аксесоари слагам обички, гпивнички и т.н. правя си прическа ии айде на вън
Наще са доволни, защото избягвам да показвам каквото и да е, най- често нося поло.
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
ми гледам всеки ден да съм различни дрехи ..
предимно суичер дънки и кецове когато е топла а когато е студено - палто клин и ботушки![]()
Забележки от родителите ми никога не съм получавала.
Избирам неутрални цветове,пастелни нюанси.. в общи линии целя да съм по-незабележима през студения период. Единствено лятото се разхождам с нещо по-нестандартно за мен.
Придържам се към спортно-елегантния стил,често избирам дрехи,които напомнят за хип-хоп културата. Златно правило - никакъв грим,никакви екстравагантни дрехи и прически,нищо,което привлича вниманието.
И въпреки огромното старание да съм като черно-бял,невидим образ в цветната тълпа винаги се натъквам на поне двама познати докато изтичам до супера.![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Спортно.
Родителите ми не ми правят проблем за облеклото.
I'm not in love this time,this night...
Не,не ми казват нищо![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Баща ми винаги както и да се облека е изоменМайка ми държи винаги да изглевдам женствено и елегантно :P И аз така си се харесвам..
![]()
наще не ми се бъркат ,а аз лично предпочитам кецове, дънки и суитчери както и сладурски (не кифленски) блузки... ааа проблем са само ултра късите панталонки през лятото![]()
![]()
Взимам дънките кецове някоя блузка и тръгам![]()
![]()
Много обичам така да се обличам.![]()
![]()
![]()
![]()
kakvo drugo mu trqbva na 4ovek![]()
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
емм харесват ме и не са ми правили проблем
Просто аз
не помня дали писах в тая темичка ..
едно време само се ядосваха че се обличам тънко ама като видяха че не се разболявам спряха![]()
иначе за стила ми нищо... нормално ме приемат-- нямам проблеми.
предимно тениска и суитшерт отгоре и дънки или спортно-анцуг![]()
Fashion![]()