- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се обличате ?
майка ми много харесва стила ми на обличане,както и аз нейния
мне .. даже майка ми в последния 1 месец мн ми се кефи![]()
от кецове и равни ботуши .. минах на токове![]()
![]()
![]()
Чантите станаха по големи ии .. абе сещате се.. онияя .. грамадните![]()
![]()
Ии няма вече суичери с изкл. два три ама и те не са спортни![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ewwww станала си мазна кифлааааа ....Първоначално написано от xXxScreamxXx
![]()
ACϟDC
Нищо не ми казват.Тоест майка, баща ми го боли уя как се обличам ..![]()
Проблем има, само като тръгна по магазините, много трудно си намирам нещо,което да ми хареса.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Нем. Не ми казват нищо обличам се както искам! :P
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Преди ми казваше да вмъкна малко цвят в дрехите си (имам само и единствено черни дрехи) но сега спря да ми го натяква...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Окифляване се вика туйПървоначално написано от xXxScreamxXx
:P
както и да е :Ь Майка ми по-скоро се дразни,че не си нося някои неща...иначе няма нищо против как се обличам.
Амии харесват стила ми.....понякога мрънкат за деколтетата ама..![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
ааа прави са хората... Ше ви се изтъркулят циците на вас младите ейПървоначално написано от Biskfitka
![]()
а па аз колко съм стара![]()
Е, с мама сме еднакви и си "mенкаме" дрешкиИначе нямам проблем с нашите в нито един аспект на живота
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Еми преди,когато бях по-малка си бях достаа...хърбавичка честно казано и се мъкнех с широки дрехи(ама ужасно широки-сега съм по-добре) и родителите ми много се влудяваха(това става когато бях на 14-15).Като станах на 15-16 вече започнах да се мъкна с изсухлени дънки и панталони,но пък с тесни потничета и блузки,защото вече имах какво да показвам.Сега още съм си така-само че започнах и шапки да слагам и всички сме доволни![]()
А пък иначе кецове си имам 4 чифта(розови,розови,сини и сини)
![]()
![]()
с бъчва и чувал
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Харесват ми стила на обличане..никога не са ми правели проблем за дрехите..:P
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Да, мислят си, че съм чувствителен към студаи съответно ме карат да се обличам като ескимос, въпреки хилядите ми убеждения, че ми е ГОРЕЩОООО
![]()
Никакви проблеми не ми правят. Не се обличам ' специално ', нося си плетени блузки през зимата и потничета през лятото, панталонки и дънки, както и кецове. Повечето дрехи са ми в черно, това ми е любимият цвят.
Само понякога правят изречения , че дънките ми били плитки , а блузата къса , ама никога не са си налагали мнението![]()
eststveno 4e ne mi kazvat ni6ty,daje mama mi "krade" drehite....a to i az de ama ........obli4am si se normalno,malko smaknato,smisal danki,ednocvetni teniski i pitnici i syi4eri,ot vreeme na vreme i poli nosq ,se pakiaam hybavi kraka za pokazvane
![]()
![]()
Someone,somewhere dreams of your smile
Ами,ако нещо не ми стои добре,определено ми казват по деликатен начин,че въпросната дреха или комбинация от дрехи не е много подходяща.
Е като си почнала я дай снимка и ни да ги видимПървоначално написано от shemetkaa
![]()
Не
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
както ми харесва
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
амии мамчето ми харесва изчанчения стилл амаа понякога се опитваа да ме убедиии чее трябваа да се обличам малко по - офицялно ..
Смисъл че вече е време да зарежа кецовете и да се кача на токовете ..![]()
![]()
Нормалнооо ... сички ме гледат някак странно когато отида в офиса с дънки и кецове .. амаа не мога толкова лесно да се разделя с тях ..![]()
![]()
![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
Имам навика да излизам с майка ми по магазините и до преди 2 години не можехме да излезем на глава с неяВсе не харесваше това,което аз си харесам,но вече всичко се оправи
Вкусовете ни започнаха да си приличат и дори доста често ме изненадва с някоя нова блузка,в която винаги се влюбвам от пръв поглед
![]()
![]()