- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се обличате ?
Ако не носиш изсухлени дънки широки тениски големи анораци и кецове..си кифла значи...Винаги ме е дразнело тва отношение...винаги тези, които не носят блуза посебе си дънки и токове(примерно) са кифли фешъни и т.н........ама дори да е така какво?!?!? не си човек..сменяш си характера ли кво..?! Адски повърхностно е тва...Първоначално написано от FlashMX
Не гледайте кви са хората около вас, а гледайте как ви се обличаате..ако се харесвате перфектно..и се чуствате готино..оставете и останалите да си бъдат такива каквито искат..защо само упреквате?
Щастието на човека е в малките събития..!
Абсолютно така е и при мен все ми опяват всички: "махни ги тия кецове" "Стига с тия слушалки" "Стига с това черно" иии дрън дрън даже ме подкупва да ми зима женствени дрехиПървоначално написано от merediana
![]()
Music is my life
просто нямат нищо против, само някога ми казват че нося размер за баща ми
иначе аз се нося нещо крастосано между скейтър и РАПЕР![]()
Не,въпреки ,че вкусовете ни са напълно различни.. Аз нося дънки,тя носи панталони или поли, аз обичам цветни дрехи и блузи с надписи или послания ,тя обича по-изчистени блузки ,аз нося кецове и гуменки , тя обича официални обувки ( и задължително с токчета )![]()
Като изключим това нищо не ми е казвала досега![]()
![]()
хах тя мама само с маратонки ходи...затва не ма кара да ходя със по-специално нещо а за дрехите-слагам си много яка дълга блуза+дълги д1нки + гуменки или кецове и чорапи тип "петичка" и мама най-много да ми каже коя блуза ще ми отива с маратонките![]()
хах тя мама само с маратонки ходи...затва не ма кара да ходя със по-специално нещо а за дрехите-слагам си много яка дълга блуза+дълги д1нки + гуменки или кецове и чорапи тип "петичка" и мама най-много да ми каже коя блуза ще ми отива с маратонките..тя почти като мен се облича и зат'ва съм 0К![]()
S maika mi ponqkoga sme na edno mnenie,no ne vinagi!!!![]()
![]()
![]()
za jalost!!!
Мне.Не бих го позволила.Обличам се обикновено,спортно,по свой вкус.С майка ми доста се различаваме,но приемаме вкусовете си,уважава ме се и си даваме съвети за външния вид понякога.
А баща ми хич не обръща внимание,стига да не е твърде разголено.![]()
ами нз нормално не фешънско ама не и някво съвсем изсухлено колкото до майка ми вече знае какви дрехи предпочитам и понякога ми набелязва нещо ако хареса
ами нашите бяха против ниската талия ... ама кой ги слуша .. ве4е не си дават мнението![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
ненавиждат начина по който се обличам... казват че съм депресиран![]()
слабо ме вълнува кой какво мисли за стила ми...
с ръце
попринцип не ми казва как да се обличам, но ми натяква че съм момиче и е нормално да ходя с поли и покли ( ама аз мразя) и си ходя с гащетата![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
И на мен не ми правят забележки за обличането...най-много да ми кажат, че ми е прекалено ниска талията...и това е![]()
ДА бащта ми се кара,че съм мн размъкната на нищо не приличало мама е окей![]()
не си дават мнението освен ако не им го поискам,а ако им го поискам винаги е честно (за това просто са железни-никакво досаждане![]()
)
На мен постоянно ми викат, че нон-стоп съм със слънчеви очила, че никога не нося шапка и, че винаги ми виси края на колана...
ами майка ми ми казва само ако нещо не ми е добре иначе го одобряват : ))
Тварят се на деколтетата ама общо взето проблеми не ми правят![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
не имам си собствен стил още от отдавна никой не ми казва какво да обличам а доколкото наще те харесват стила ми![]()
![]()
наще искат да ми изхвърлят кецовете![]()
майками насила ми купува токове и сякви такива по-женски там..глупусти![]()
майка ми ми забранява да ходя с кецове лятото и аз си ги нося в раницата и се преобувам по улиците![]()
иначе не ми дава да нося къси панталони, щото съм приличала на 'щъркел'но пък иска да ми купи къса пола.... иди я разбери....