.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Предатели?!

Nemoga da razbera shto horata sa tolkova jalki i samo gledat kak da pravqt mrysno.Imah edna priqtelka ot klasa s koqto vse bqhme zaedno,no az usetih 4e e dvuli4na i zapo4nah da q izbqgvam.Taq godina edno momi4e s koeto se poznavame otdavna i uj doide zaradi men v daskaloto za da sme pove4e vreme zaedno izlizahme s neq postoqnno.Izvednaj tq zapo4na da me laje..I razbrah 4e e po4nala da izliza s tova momi4e ot moq klas i edno dr momi4e ot neiniq klas..I sym sigurna 4e az sym osnovnata im tema na razgovori.Sas sigurnost govorqt kvi li ne gluposti za men.. I taka sega ostanah sama bez priqteli.Kofti mi e priznavam si makar samo tuk na tqh s sigurnost ne im puka..Mnogo mi e sku4no naposledyk i v sashtoto vreme sym bqsna 4e me predadoha taka i si se razhojdat nalqvo nadqsno i se kefqt 4e az sam sama..Neznam kvo da pravq ..sas sigurnost zamislqt neshto sreshtu men.. a az nqmam predstava kakvo.. i oshte po lo6oto e 4e te sa 3.. a az sama .. imah nujda da izleq nqkade kvo se slu4va s men ...

*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh
    Az Sym si AZ i ne mi puka za VASS !!!!!

Да не ти пука!Има една от класа дето ме мрази и на сакйпа си беше написала посление за мен и от тогава и правя на пук!Нека те унижат после ти ще го направиш с 100 кратна мощ!

Не им обръщай внимание. По-добре е така отколкото, само да ти се правят на приятелки, а всъщото времо да говорят глупости за теб и т.н. Излизай с други хора, намери си нови приятели и ги зарежи тез момичета.

Мега фен
    игнорирай ги! изобщо, забрави, че съществуват. и ако помислиш малко, ще разбереш, че НЯМА какво тооолкова да ти направят, освен да спретнат някоя и друга интрижка, ама тебе тва кво те грее? така само ще покажат, колко са жалки. намери си няколко човека там, с които да си убиваш времето и да не си постоянно сама, защото ест самотата в даден момент наистина ще ти писне. но си живей с мисълта, че няма чааак тоолкова искрени и истински приятели. ако някой ден намереш такива, чудесно, но не се надявай, защото може и да не се случи и ще останеш разочарована. с две думи- живей си живота без да се съобразяваш с разни двулични пикли и без да се чувстваш зависима от ''приятелите''. в крайна сметка, по- добре сама, отколкото с хора, които във всеки един момент са готови да ти забият нож в гърба.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    По балкана някъде..
    Никой ли вече не чете правилата на форума... Пу БЕ!!.....
    Точка 7!!!! Оххх само ако ми дадат Модераторски права ще видите всички неграмотници и мързеливци които не могат дори правилата да прочетат или по лошия вариант да ги разберат....
    ACϟDC

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Просто ги игнорирай и се опитай да се сближиш с някой друг,за да излизате и да не ти е скучно иначе да не ти пука за тия лигли..заеби ги и толкова :P :P винаги ще има жалки хора..предатели..и т.н и често може да попаднеш на такива..така че недей се ядосва напразно
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    6tom sa postapili taka zna4i ne sa ti bili istinski priqteli po dobre si potarsi nqkoi dr priqtelki uspeh ot men

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си