.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Идейки....

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo

Идейки....

Здравейте, съжалявам ако има такава тема..но аз нещо не успях да се оправя с търсачката... явно не е за индианци Та така... значи утре правим с гаджето 10 месеца...измислила съм му подарък,подготвила съм му го...нашата история и чувствата ми към него,всичко е 6+. Ама той е сервитьор и е на работа довечера и ще свърши късно. Чудя се как да го изненадам, и как да му дам листа...искам да го накарам да се почувства супер искам да му покажа че значи много много за мен.
    Всякакви идейки приемам!
    Мерси за помощта предварително!!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Хммм , направи се че си забравила за това и цял ден не споменавай нищо , и вечерта го причакай пред тях като се прибира да го изненадаш Ама не отивай в работата му , защото ще е зает и няма да може да ти обърне внимание.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Да това е готино, мерси за идеята...аз се чудех дали да не навия някоя приятелка която не познава и тя да отиде към 12 на работата му и да му го остави....

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Абе отиваш там в ресторанта 1 час преди да му свърши работното време. Правиш се на коравосърдечна и искаш менюто и казваш че след 5 мин да се върне за да поръчаш. И слагаш листа в менюто и като дойде му го даваш и казваш нещо като "Харесвам само 1 ястие, но то не е в менюто /т.е. него той трябва да се сети/ и имате грешка по-добре погледни и я попревете /т.е. да отвори менюто и да види листа и след това когато се видиш с него да те разцелува/"

Дано да съм помогнал с 1 идейка

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Благодаря ти много за идеята, то така или иначе много време не ми остава така че, почвам да се притеснявам.Само единствено се притеснявам да не му направя проблем ако това го направя пред колегите му...и ако шефа му е там....знам ли...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    За какъв лист става въпрос?
    Защо не го дадеш на някой клиент докато той не гледа и не го помолиш да му го даде като дойде да вземе поръчката (хората обичат такива неща и ще го направят 1000%)? И след като си го получи се появяваш ти, целуваш го и му казваш че ще го видиш след работа

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Слънчице,благодаря ти за идеята.На листа съм написала "нашата история" и описвам чувствата си към него.

Град
    Е там...

Re: Идейки....

Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
    Здравейте, съжалявам ако има такава тема..но аз нещо не успях да се оправя с търсачката... явно не е за индианци Та така... значи утре правим с гаджето 10 месеца...измислила съм му подарък,подготвила съм му го...нашата история и чувствата ми към него,всичко е 6+. Ама той е сервитьор и е на работа довечера и ще свърши късно. Чудя се как да го изненадам, и как да му дам листа...искам да го накарам да се почувства супер искам да му покажа че значи много много за мен.
    Всякакви идейки приемам!
    Мерси за помощта предварително!!
    а защо не исчакаш да стане 1 година?

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    За кое по-точно да изчакам,винаги на месец съм му подарявала нещичко,макар и малко.Само 1 път но той беше далеч от мен.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Дайте ми някакви други идеи моля ви...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Накарай някой да отиде в заведението,
    да поръча и като плаща да му го остави
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Мисля към 12, 12 и нещо да отида и да му го дам и да му кажа "Звънни ми като свършиш работа!" и веднага да си тръгна....мислите ли че е добре?

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Ми може да идеш в ресторанта, да хапнеш и като ти донесе сметката да му го дадеш като бакшиш.. Ъъ?
    Или просто да го причакаш да свърши работа, и да се приберете заедно и по пътя някъде да седнете на някоя пейка и да му го дадеш...
    О, да, определено не ми е дошло вдъхновението!

така значи , мисля че не е добра идея на работата ще се претесни може би утиди у тях или кажи че си си забравила нещо просто направи стахотна атмосфера със твои и си средства и сложи листът на леглото върху някакви розички и се появи изведнаж нещо такова или утиди там той да те обслужи да те види ти да му намигнеш и просто да сложеш този лист във менюто и да му прошепнеш тихо ''проче ти го'' само за теб любов моя.
    Понякога поставяш стени около себе си,
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си