.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: харесвах

Град
    L.A. \ Moscow

харесвах

накратко... харесвах, направиха ме на лайно, търпях.... накрая се отказах от всичко и не ми пука за никой, а тя дори не ми вярва... както и да е. Струва ли си да загърбвам всичко, ако в повечето случаи аз съм бил виновен за караницие?
    Raise your fist!

Град
    Paradise
    След като жена те направи на лайно, по-добре мини на следващата. Няма кой знае какво значение дали ти си започвал караниците, ако си бил провокиран от нещо.
    Просто... Един мъж трябва да има уважението на жената (както и една жена от мъжа) и трябва да си пазите един на друг егото. Ако това го няма, за къде сте тръгнали?

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами,ако ти си бил виновен за всчко си потърси вината.И гледай да не я повтаряш повече .Ами щом тя те е направила на лайно,отказвай се ..продължаваш напред.И както ти казах по горе..не правиш съшата грешка
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    In your dreams..
    Много кофти бе деа..
    Всички са такива ,аз препоръчвам да не казваш чуствата си на никой ,защото само ще ти га наранят и не.. много ги намразих такива хора ..
    Всичко ,което виждам-си ти!
    Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят..

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Да ти кажа на човек като му писне е способен на всичко. Недей си го слага трябва да те разбират и тебе.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Мега фен Аватара на SunSmile
    Всичко и всичко на ма*ната им! И да не ти пука....

А понеже имам съмнения за автора на темата... аз ти вярвам! Само, че не бързам да се предоверявам на никой, защото съм го отнасяла много пъти...
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Явно и двамата много сте се наранявали.Тя те е направила на лайно,а ти си бил виновен за повечето караници.Според мен не трябва да търсиш вината само в нея.Помисли,че за една връзка трябват двама,а не само един ... погооворете и ако има надежда продължете връзката си.Ако не момичета бол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си