.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Град
    Там,където най-малко очакваш....

Проблем със скайп :(

Значи направо към проблема .. принципно като ми е включен компютъра съм на отпочиващ или инкогнито ... ии ако има значение - винаги преди да се отпиша го слагам на инкогнито ..
    Иии от няколко дни мн хора ми казват че съм налиния .. преинсталирах го ноо... продължава .. Съвети ?!?

Мерси предврително
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна

Re: Проблем със скайп :(

Цитирай Първоначално написано от xXxScreamxXx
    Значи направо към проблема .. принципно като ми е включен компютъра съм на отпочиващ или инкогнито ... ии ако има значение - винаги преди да се отпиша го слагам на инкогнито ..
    Иии от няколко дни мн хора ми казват че съм налиния .. преинсталирах го ноо... продължава .. Съвети ?!?

Мерси предврително
    съвет ми е да махнеш това при липса на активност да се слага в недостъпен или отсъстващ, защото може да бъгва скайпа така и да те сменя като си активен/неактивен да става нещо, което да бъгва статуса ти. Може да не ти се сменя статуса в сървъра на инкогнито, защото излизаш прекалено бързо и като влезеш пише икогнито, но сървъра им е натоварен, за да може на момента да ти смени статуса . А като пишеш ЛС става бързо, защото не се използва сървъра им, а директна връзка се прави.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Мерсииииииии
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

пробвай с 4та версия

4 та Верси я много добра нов дизайн ПО голяма снимка на аварта на skype сучко е супер по добро качество на звука

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си