.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Чета, но изказвам мнение и давам съвет. Нещо против?
    Голям съвет...
    За бавнозагряващите, да обесня, че питах дали си струват парите и дали да ги купувам без да съм ги пробвала.. тка че не ме инт дали ти харесват или не.
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Еми не си струват парите, защото са грозни.
    За бавнозагряващите също напиши, че си комплексирана и това, че на някого не му харесват те дразни вътрешно и те прави заядлива. И обидите, които изричаш всъщност идват от това, че не можеш да понесеш някой да не е съгласен с теб.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Еми не си струват парите, защото са грозни.
    За бавнозагряващите също напиши, че си комплексирана и това, че на някого не му харесват те дразни вътрешно и те прави заядлива. И обидите, които изричаш всъщност идват от това, че не можеш да понесеш някой да не е съгласен с теб.

Напротив.. кажи ми как мога да се комплексирам от мнението на някого, който не ме познава. А и не си попаднала на точния човек .. трудно ще ме обичиш. Приемам всякакви критики, но не и без обяснение защо... Тка че перфектно ще ни е и на двете, ако млъкнеш и спреш да осираш темата.
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want

Ще осирам темата колкото искам. И като не се комплексираш защо тогава веднага нападаш, защото не са ми харесали някакви кецове? Ако ти бях написала само че са много хубави нищо нямаше да кажеш, но ти се впрегна, защото казах, че са гадни...
    Опровергай.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ще осирам темата колкото искам. И като не се комплексираш защо тогава веднага нападаш, защото не са ми харесали някакви кецове? Ако ти бях написала само че са много хубави нищо нямаше да кажеш, но ти се впрегна, защото казах, че са гадни...
    Опровергай.

Еми ще опровергая казаното, щот ако беше казала още с първия си пост причината да не ти харесват нямаше нищо да кажa. Тка че сега като си каза 'професионалното' мнение неведнъж, просто млъкни.
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want

Хахаха... да, добре.. а ако бях казала, че ми харесват без да кажа защо сигурно пак щеше да направиш забележка, нали?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

А ѝ човекът, който може да ми каже да млъкна не се е родил още.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

опитите за ирония не ти се отдават
    Пък и както виждаш всеки писал в темата си казва защо му харесват или не и не съм се заяла с никого, дори и тези който не ги харесват, тка че дреме ми кво мислиш.
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want

Радвам се, че ме разбра и че схвана, че не трябва да ти пука, ако някой не е съгласен с теб! Наляла съм ти мозък в главата. Следващият път, когато някой не е на същото мнение като теб или не ти изнася отговора му- не го нападай, защото е безмислено!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Радвам се, че ме разбра и че схвана, че не трябва да ти пука, ако някой не е съгласен с теб! Наляла съм ти мозък в главата. Следващият път, когато някой не е на същото мнение като теб или не ти изнася отговора му- не го нападай, защото е безмислено!

тъпа си... казах че който не ги харесва и си каже Защо, нямам нищо против мнението му. И не е нужно да ми 'наливаш' акъл в главата деба и бавноразвиващата дет си честно..
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want

Може и да съм тъпа. Единственото, което се опитвам да направя в момента е да те дразня и като гледам си доста податлива и доста се връзваш. Обидите от рода на "тъпа си", "бавноразвиваща се си" и т.н. не биха подразнили и дете. Миличка, вземи се в ръце и се опитай да не се връзваш на думите на хората. Заяждането и обидите са безмислена работа. Аз съм над тези неща, опитай се и ти.. Ще ти е по- лесно. Можеш съвсем спокойно да комуникираш и да надделяваш в словесен двубой без тях, но са нужни малко тренировки. Ето учи се от мен... както виждаш аз надделявам в случея. Успех.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Айде не ми се прави на майка.. както искам шш си реагирам, не си мисли че сега ти се нервя, просто ми се спори с такива като тебе. Аз спирам, щото искам да получа мнения по темата м,и а не тва кво мислиш ти и над какво си
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want

Да, но нали знаеш, че желанието да спориш с някого е психологически проблем и най- често отговаря на симптомите на известен комплекс.
    Едва ли ме разбираш, но поговори с някого за проблемът си, защото комплексът за малоценност се развива с времето и може да създаде до опасно поле за свръх аз-ът ти, което най- често води до психологически разтройства и нервни кризи..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

омфг.. шш умра се хиля

абе ти чуваш ли се кво говориш... кви разтройства къв проблем, май ти го имаш тоя проблем, не ми се прави на умна като ми даваш ъкъл тка че си запази селското мнение и спри да ми казваш неща от рода на copy-paste
    Явно си много ограничена за да ме опредеяш само от форума, нито ме познаваш нито нищо тка че не ми се прави на психолог..ясно?
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want

Град
    Е там...
    Да, но нали знаеш, че желанието да спориш с някого е психологически проблем и най- често отговаря на симптомите на известен комплекс.
    Едва ли ме разбираш, но поговори с някого за проблемът си, защото комплексът за малоценност се развива с времето и може да създаде до опасно поле за свръх аз-ът ти, което най- често води до психологически разтройства и нервни кризи..
    тая па тва че си станала с гъза нагоре и момчето дето харесваш ти каза че си супер грозна не значи че трябва да се заяждаш...

а по темата ще предложа примерно да ги пробваш някъде и да си ги поръчаш по ebay ще ти излезнат къде къде по ефтини...

Цитирай Първоначално написано от zWezdichkaaa
    омфг.. шш умра се хиля

абе ти чуваш ли се кво говориш... кви разтройства къв проблем, май ти го имаш тоя проблем, не ми се прави на умна като ми даваш ъкъл тка че си запази селското мнение и спри да ми казваш неща от рода на copy-paste
    Явно си много ограничена за да ме опредеяш само от форума, нито ме познаваш нито нищо тка че не ми се прави на психолог..ясно?
    Като гледам си противоречиш. Първо аз да не те определям само от форума, а ти точно това правиш.
    А и нали спираше... май не си държиш много на думата...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    тая па тва че си станала с гъза нагоре и момчето дето харесваш ти каза че си супер грозна не значи че трябва да се заяждаш...
    Защо пък реши, че съм станала с гъза нагоре? И "момчето дето го харесвам" какво общо има? И кой ти позволи да се намесваш в чужди разговори?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

омфг.. шш умра се хиля

Като гледам си противоречиш. Първо аз да не те определям само от форума, а ти точно това правиш.
    стана ми забавно да ти слушам изгъзиците

иначе Дарккисс то проблема не е толко мн в цената, колкото в това че може да сбъркам номера, така че за сега ще обиколя магазините, пък може и да си харесам други
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want

Кое точно е изгъзица?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Е там...
    омфг.. шш умра се хиля

ем за ebay ми дойде на ум защото повечето продавачи имат срок в който можеш да върнеш продукта но може да зависи и за страните...
    а иначе защо не си направиш шаблон на кракът ти смис в/ъ картон изрезваш прецизно и после го даваш на приятелката си... така като ти ги земе ше са ти тамън и може да ти ги прати по куриер...

стана ми забавно да ти слушам изгъзиците

иначе Дарккисс то проблема не е толко мн в цената, колкото в това че може да сбъркам номера, така че за сега ще обиколя магазините, пък може и да си харесам други

ami na men mi hareswat no 6te te posawetwam za da ne izpada6 w takiwa situacii po dobre ne si hareswai ne6ta ot neta a idi w magazinite wij kakwo predlagat i si wzemi kakvoto ti haresa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си