- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Струват ли си? (:
Голям съвет...Първоначално написано от varnen4e
![]()
За бавнозагряващите, да обесня, че питах дали си струват парите и дали да ги купувам без да съм ги пробвала.. тка че не ме инт дали ти харесват или не.
![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Еми не си струват парите, защото са грозни.![]()
За бавнозагряващите също напиши, че си комплексирана и това, че на някого не му харесват те дразни вътрешно и те прави заядлива. И обидите, които изричаш всъщност идват от това, че не можеш да понесеш някой да не е съгласен с теб.
![]()
Първоначално написано от varnen4e
Напротив.. кажи ми как мога да се комплексирам от мнението на някого, който не ме познава. А и не си попаднала на точния човек .. трудно ще ме обичиш. Приемам всякакви критики, но не и без обяснение защо... Тка че перфектно ще ни е и на двете, ако млъкнеш и спреш да осираш темата.![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Ще осирам темата колкото искам. И като не се комплексираш защо тогава веднага нападаш, защото не са ми харесали някакви кецове? Ако ти бях написала само че са много хубави нищо нямаше да кажеш, но ти се впрегна, защото казах, че са гадни...
Опровергай.![]()
Еми ще опровергая казаното, щот ако беше казала още с първия си пост причината да не ти харесват нямаше нищо да кажa. Тка че сега като си каза 'професионалното' мнение неведнъж, просто млъкни.![]()
![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
опитите за ирония не ти се отдават![]()
Пък и както виждаш всеки писал в темата си казва защо му харесват или не и не съм се заяла с никого, дори и тези който не ги харесват, тка че дреме ми кво мислиш.![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Радвам се, че ме разбра и че схвана, че не трябва да ти пука, ако някой не е съгласен с теб! Наляла съм ти мозък в главата. Следващият път, когато някой не е на същото мнение като теб или не ти изнася отговора му- не го нападай, защото е безмислено!
тъпа си... казах че който не ги харесва и си каже Защо, нямам нищо против мнението му. И не е нужно да ми 'наливаш' акъл в главатадеба и бавноразвиващата дет си честно..
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Може и да съм тъпа. Единственото, което се опитвам да направя в момента е да те дразня и като гледам си доста податлива и доста се връзваш. Обидите от рода на "тъпа си", "бавноразвиваща се си" и т.н. не биха подразнили и дете. Миличка, вземи се в ръце и се опитай да не се връзваш на думите на хората. Заяждането и обидите са безмислена работа. Аз съм над тези неща, опитай се и ти.. Ще ти е по- лесно. Можеш съвсем спокойно да комуникираш и да надделяваш в словесен двубой без тях, но са нужни малко тренировки. Ето учи се от мен... както виждаш аз надделявам в случея. Успех.
![]()
Айде не ми се прави на майка.. както искам шш си реагирам, не си мисли че сега ти се нервя, просто ми се спори с такива като тебе. Аз спирам, щото искам да получа мнения по темата м,и а не тва кво мислиш ти и над какво си![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Да, но нали знаеш, че желанието да спориш с някого е психологически проблем и най- често отговаря на симптомите на известен комплекс.
Едва ли ме разбираш, но поговори с някого за проблемът си, защото комплексът за малоценност се развива с времето и може да създаде до опасно поле за свръх аз-ът ти, което най- често води до психологически разтройства и нервни кризи..
![]()
омфг..шш умра се хиля
абе ти чуваш ли се кво говориш... кви разтройства къв проблем, май ти го имаш тоя проблем, не ми се прави на умна като ми даваш ъкъл тка че си запази селското мнение и спри да ми казваш неща от рода на copy-paste
Явно си много ограничена за да ме опредеяш само от форума, нито ме познаваш нито нищо тка че не ми се прави на психолог..ясно?![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
тая па тва че си станала с гъза нагоре и момчето дето харесваш ти каза че си супер грозна не значи че трябва да се заяждаш...Първоначално написано от varnen4e
а по темата ще предложа примерно да ги пробваш някъде и да си ги поръчаш по ebay ще ти излезнат къде къде по ефтини...
стана ми забавно да ти слушам изгъзицитеПървоначално написано от varnen4e
![]()
иначе Дарккисс то проблема не е толко мн в цената, колкото в това че може да сбъркам номера, така че за сега ще обиколя магазините, пък може и да си харесам други![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Първоначално написано от zWezdichkaaa
ami na men mi hareswat no 6te te posawetwam za da ne izpada6 w takiwa situacii po dobre ne si hareswai ne6ta ot neta a idi w magazinite wij kakwo predlagat i si wzemi kakvoto ti haresa