- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Струват ли си? (:
Хъм.. от няколко седмици съм си харесала ей тия кецки http://prikachi.com/files/559183r.jpg , обаче като ги търсех дори и във Варна ги нямаше. Една приятелка , която живее в София, ми каза, че там ги е имало и че стрували към 200лв. .. Таа въпроса ми е дали да й поръчам да ми ги вземe, понеже се прибира за малко другата седмица, дали въобще си струва , щото и за номера не съм сигурна, на някой обувки съм 37, на някой 38..![]()
Кво мислите?![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
за номерата ще ти кажа, че нося 42/3, маратонките ми са 45, сандалите са 37, а джабанките ми са 41![]()
![]()
иначе най-добре ти сама да идеш когато можеш...чак да не си струва не бих казала, но не е желателно да си взимаш кецове без да си ги пробвала..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не бих дала 200 лева за такива кецки,не защото не ми харесват, ами защото приличат на най-обикновените дето насякъде ги им![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
ами знам и аз бих искала лично да си ги купя.. но едва ли скоро ще ходя във София, пък и няма да тръгна заради кецовете чак от ДобричПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Ми не знам,ама смятам,че не са кой знае какво,по-добре си вземи някои стабилни спортни обувки на Адидас.Ама съм забелязала ,4е нещата в България са много скъпи,в Англия може да се намерят за 60 лв.,ама тука гати надценките има,хванала съм се за главата като видях.
Ами ако толкова си навита за тях, защо не?
Но пък ако разгледаш по добре, можеш да намериш подобни или някакви други за по евтина цена.
Иначе не са лоши.
Кецките са хубави,но според мен не си струва понеже едно,че може да си намериш дори и по - хубави за по малко пари,а друго ,че може и да не оцелиш номера ..
Суетата.Моят любим грях.
аха разбирам, но пак повтарям не си струва да даваш толкова много пари за кецове, преди да ги пробваш.. защото 200лв. не са 10 или 20, че да ги прежалиш ей такаПървоначално написано от zWezdichkaaa
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
МИ ЗА 200 ЛЕВА ШЕ СА ОБИКНОВЕНИ КВО ИСКАШ?ПФФФ КАТО ИСКАТЕ НЕЩО МЕГА ЯКО ДАЙ 500 ЛЕВА ПФПървоначално написано от vivteen
![]()
аре изказа се.Момиче не си ги взимай ей така без да си ги пробвалаПървоначално написано от DeadSilenceF
какъв е проблема като са 200лв,щом си ги харесва ебати ..... аз ако ми харесат и 500 ще дам....поне знам че ще си ги нося и няма да се скъсат.А точно за тези лично на мен не ми харесват особено , по-добре огледаи и други модели ... и задължително пробвай преди да си купиш кецове за 200лв![]()
Everyday seven takes of the same old scheme
Seems we're bound by the laws of the same routine
Gotta talk to you now fore we go to sleep
But will we sleep once I tell you its hurting me
http://prize.bg/cvetincence
http://www.jivotno.com/pisencee
E ne vseki ima izli6ni 500leva za kecove,"ebati".Първоначално написано от Weakness
е кфо да ходя вечно с маратонки за 30 лева ли ...тък не говоря че и аз имам излишни 500лв,говоря че ако ми харесат толкова много ще намеря начин да събера пари и да си ги купя.а и това 5оо го казах образно...аз лично имам маратонки за 200 лева и не събирах мн,тъка че ако й харесват толкова да си ги купи
Everyday seven takes of the same old scheme
Seems we're bound by the laws of the same routine
Gotta talk to you now fore we go to sleep
But will we sleep once I tell you its hurting me
http://prize.bg/cvetincence
http://www.jivotno.com/pisencee
Не са лоши кецките, не са от най-евтините, но цената е приемлива, стига да се окажат наистина качествени![]()
Но НЕ си заслужава да си ги взимаш без да си ги мерила, защото така може да се набуташ само с тези 200лв.. по-добре потърси същата марка в Добрич, премери друг модел и би трябвало като са на една марка номерата да съвпадат![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Кецовете са много яки
adiTennis са има ги в Адидас Originals стискам палци да има размер
I Love
Vania
Kabakova
кецовете са 120-130 лева
I Love
Vania
Kabakova
^а така ли, щом са толкова може и да си ги поръчам от София
![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
абе не знам ма ми се струва че твоята приятелка те пързаля.... тея трябва да са около 70-80 макс.... + тфа не ти препоръчвам да си ги вземеш защото нали знаеш някога нещата изглеждат супер яки но на тебе не ти отиват.... а пък и без да ги пробваш е некфо супер гадно не ти го преоръчвам... предлагам ти да исчакаш малко може и в твоя град да дойдат.... БТВ от кой град каза че си ?
Първоначално написано от Darkkiss
От Добрич съм. Тя приятелката ми не ме пързаля със сиг, може да не е разбрала правилно за цената.. пък нз може би ще си купя някакви други от тука или от Варна.![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Еми да,хубави са.
Ако не мислиш че можеш да намериш още по-хубави и по-евтини в твоя град-вземи си тези.
не съм питала дали са грозни или не.. чети малко бреПървоначално написано от varnen4e
![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want