.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Струват ли си? (:

Хъм.. от няколко седмици съм си харесала ей тия кецки http://prikachi.com/files/559183r.jpg , обаче като ги търсех дори и във Варна ги нямаше. Една приятелка , която живее в София, ми каза, че там ги е имало и че стрували към 200лв. .. Таа въпроса ми е дали да й поръчам да ми ги вземe, понеже се прибира за малко другата седмица, дали въобще си струва , щото и за номера не съм сигурна, на някой обувки съм 37, на някой 38..
    Кво мислите?
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

за номерата ще ти кажа, че нося 42/3, маратонките ми са 45, сандалите са 37, а джабанките ми са 41
    иначе най-добре ти сама да идеш когато можеш...чак да не си струва не бих казала, но не е желателно да си взимаш кецове без да си ги пробвала..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Не бих дала 200 лева за такива кецки,не защото не ми харесват, ами защото приличат на най-обикновените дето насякъде ги им
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    за номерата ще ти кажа, че нося 42/3, маратонките ми са 45, сандалите са 37, а джабанките ми са 41
    иначе най-добре ти сама да идеш когато можеш...чак да не си струва не бих казала, но не е желателно да си взимаш кецове без да си ги пробвала..
    ами знам и аз бих искала лично да си ги купя.. но едва ли скоро ще ходя във София, пък и няма да тръгна заради кецовете чак от Добрич
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want

Град
    Wonderland
    Ми не знам,ама смятам,че не са кой знае какво,по-добре си вземи някои стабилни спортни обувки на Адидас.Ама съм забелязала ,4е нещата в България са много скъпи,в Англия може да се намерят за 60 лв.,ама тука гати надценките има,хванала съм се за главата като видях.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ами ако толкова си навита за тях, защо не?
    Но пък ако разгледаш по добре, можеш да намериш подобни или някакви други за по евтина цена.
    Иначе не са лоши.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Кецките са хубави,но според мен не си струва понеже едно,че може да си намериш дори и по - хубави за по малко пари,а друго ,че може и да не оцелиш номера ..
    Суетата.Моят любим грях.

Цитирай Първоначално написано от zWezdichkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    ами знам и аз бих искала лично да си ги купя.. но едва ли скоро ще ходя във София, пък и няма да тръгна заради кецовете чак от Добрич
    аха разбирам, но пак повтарям не си струва да даваш толкова много пари за кецове, преди да ги пробваш.. защото 200лв. не са 10 или 20, че да ги прежалиш ей така
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от vivteen
    Не бих дала 200 лева за такива кецки,не защото не ми харесват, ами защото приличат на най-обикновените дето насякъде ги им
    МИ ЗА 200 ЛЕВА ШЕ СА ОБИКНОВЕНИ КВО ИСКАШ?ПФФФ КАТО ИСКАТЕ НЕЩО МЕГА ЯКО ДАЙ 500 ЛЕВА ПФ

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DeadSilenceF
    Цитирай Първоначално написано от vivteen
    МИ ЗА 200 ЛЕВА ШЕ СА ОБИКНОВЕНИ КВО ИСКАШ?ПФФФ КАТО ИСКАТЕ НЕЩО МЕГА ЯКО ДАЙ 500 ЛЕВА ПФ
    аре изказа се.Момиче не си ги взимай ей така без да си ги пробвала

какъв е проблема като са 200лв,щом си ги харесва ебати ..... аз ако ми харесат и 500 ще дам....поне знам че ще си ги нося и няма да се скъсат.А точно за тези лично на мен не ми харесват особено , по-добре огледаи и други модели ... и задължително пробвай преди да си купиш кецове за 200лв
    Everyday seven takes of the same old scheme
    Seems we're bound by the laws of the same routine
    Gotta talk to you now fore we go to sleep
    But will we sleep once I tell you its hurting me
    http://prize.bg/cvetincence
    http://www.jivotno.com/pisencee

Цитирай Първоначално написано от Weakness
    какъв е проблема като са 200лв,щом си ги харесва ебати ..... аз ако ми харесат и 500 ще дам....поне знам че ще си ги нося и няма да се скъсат.А точно за тези лично на мен не ми харесват особено , по-добре огледаи и други модели ... и задължително пробвай преди да си купиш кецове за 200лв
    E ne vseki ima izli6ni 500leva za kecove,"ebati".

Град
    Wonderland
    Както казах не струват повече от 20 паунда.

е кфо да ходя вечно с маратонки за 30 лева ли ...тък не говоря че и аз имам излишни 500лв,говоря че ако ми харесат толкова много ще намеря начин да събера пари и да си ги купя.а и това 5оо го казах образно...аз лично имам маратонки за 200 лева и не събирах мн,тъка че ако й харесват толкова да си ги купи
    Everyday seven takes of the same old scheme
    Seems we're bound by the laws of the same routine
    Gotta talk to you now fore we go to sleep
    But will we sleep once I tell you its hurting me
    http://prize.bg/cvetincence
    http://www.jivotno.com/pisencee

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не са лоши кецките, не са от най-евтините, но цената е приемлива, стига да се окажат наистина качествени
    Но НЕ си заслужава да си ги взимаш без да си ги мерила, защото така може да се набуташ само с тези 200лв.. по-добре потърси същата марка в Добрич, премери друг модел и би трябвало като са на една марка номерата да съвпадат
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Враца
    Ами.. може да помолиш приятелката ти да се разбере с продавача, ако не ти станат да ги върне за друг номер.. ако е възможно де.. Иначе са хубави..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Кецовете са много яки
    adiTennis са има ги в Адидас Originals стискам палци да има размер
    I Love
    Vania
    Kabakova

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    кецовете са 120-130 лева
    I Love
    Vania
    Kabakova

^а така ли , щом са толкова може и да си ги поръчам от София
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want

Град
    Е там...
    абе не знам ма ми се струва че твоята приятелка те пързаля.... тея трябва да са около 70-80 макс.... + тфа не ти препоръчвам да си ги вземеш защото нали знаеш някога нещата изглеждат супер яки но на тебе не ти отиват.... а пък и без да ги пробваш е некфо супер гадно не ти го преоръчвам... предлагам ти да исчакаш малко може и в твоя град да дойдат.... БТВ от кой град каза че си ?

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    абе не знам ма ми се струва че твоята приятелка те пързаля.... тея трябва да са около 70-80 макс.... + тфа не ти препоръчвам да си ги вземеш защото нали знаеш някога нещата изглеждат супер яки но на тебе не ти отиват.... а пък и без да ги пробваш е некфо супер гадно не ти го преоръчвам... предлагам ти да исчакаш малко може и в твоя град да дойдат.... БТВ от кой град каза че си ?

От Добрич съм. Тя приятелката ми не ме пързаля със сиг, може да не е разбрала правилно за цената.. пък нз може би ще си купя някакви други от тука или от Варна.
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want

Re: Струват ли си? (:

Хъм.. от няколко седмици съм си харесала ей тия кецки http://prikachi.com/files/559183r.jpg , обаче като ги търсех дори и във Варна ги нямаше. Една приятелка , която живее в София, ми каза, че там ги е имало и че стрували към 200лв. .. Таа въпроса ми е дали да й поръчам да ми ги вземe, понеже се прибира за малко другата седмица, дали въобще си струва , щото и за номера не съм сигурна, на някой обувки съм 37, на някой 38..
    Кво мислите?
    Недей.. грозни са.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Еми да,хубави са.
    Ако не мислиш че можеш да намериш още по-хубави и по-евтини в твоя град-вземи си тези.

Re: Струват ли си? (:

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Кво мислите?
    Недей.. грозни са.
    не съм питала дали са грозни или не.. чети малко бре
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want

Чета, но изказвам мнение и давам съвет. Нещо против?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си