- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПЛС кажете вие какво бихте направили на мое място :?
Хора плс хелп иам една приятелка и мисля че напоследак изпитвам към нея нещо повече от приятелски чувства...![]()
Само дето нз как да и го кажа или покажа и нз дали ако и кажа че я харесвам или ако се опитам да я целуна тя няма да се ''уплаши'' и да си развалим приятелството...![]()
Тя ми е може би най-добрата приятелка F и неискам заради някакво надявам се Временно чувство да си развалим приятелството... но пък от друга страна всеки път когато я видя ми иде да я сграбча и да я нацелувам... ПЛС кажете вие кфо бихте направили на мое място
Мерси предварително
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Po-dobre ne si krii chuvstvata.Koito ne risukiva ne pecheli...Btw mai si oburkal razdela v koito da pishesh
I vse pak ne se pritesnqvai.Haide uspeh ...
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Първо си изясни дали е "някакво си временно чувство" или са истински чувства..Първоначално написано от sKa73r4o93
Аз съм в същото положение в момента (: Аз лично му казах и не съжалявам![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Давай смело, защото след време може да съжаляваш и да се питаш ами, ако бях опитал, какво ли щеше да бъде. Ако не се получи, никъде не е казано, че ще си развалите приятелството. Ако тя държи на теб като приятел, дори след разкритието на чувствата ти ще си останете приятели. Пък и знае ли се и тя може да изпитва някакви чувства към тебе![]()
Първоначално написано от ViolentSaint
![]()
+1Първоначално написано от x3eme
![]()
Ем мерси мн то и аз си мислех да и кажа ам исках да чуя още няколко мненияв сряда с компания ше ходиме на кафе май и тя ще е там и мисля тя като си трагва аз да я изпратя се пак да не е пред сички и напрао ше и кажа ииии ше я
па кфото ше става да става
![]()
www.skatepark.bg
Ами,ако ти е толкова добра приятелка,не би трябвало да рискуваш и моментното ти влечение да развали отношенията ви,аз също съм имала влечение към най-добрия ми приятел,ама реших,че няма смисъл да рискувам и с течение на времето всичко отшумя.
az vse o6te sajalqvam i se 4udq kakvo li bi stnalo ako bqh malko po smelaПървоначално написано от ViolentSaint
aide uspeh
![]()
tnx mn 4e kazahte mneniqta si :P :P :P :P ;P
www.skatepark.bg
kaji posle kwo stana ;]Първоначално написано от sKa73r4o93
Мисля в сряда да и кажа и ше пиша кфо е станало :P![]()
![]()
www.skatepark.bg
Съгласна съм... опитай никой не знае какво може да се случи или би се случило в даден момент... Успех!!!Първоначално написано от ViolentSaint
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ахам![]()
www.skatepark.bg
ViolentSaint написа:
Давай смело, защото след време може да съжаляваш и да се питаш ами, ако бях опитал, какво ли щеше да бъде. Ако не се получи, никъде не е казано, че ще си развалите приятелството. Ако тя държи на теб като приятел, дори след разкритието на чувствата ти ще си останете приятели. Пък и знае ли се и тя може да изпитва някакви чувства към тебе
+1
Swett .. bonbon4i!
Това не е ли за раздел " Любов "![]()
Определено не е за тук![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
знам сори без да искам съм я написал тук![]()
www.skatepark.bg
И аз така си помислихПървоначално написано от sKa73r4o93
Не вярвам да е нарочно
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от baby_inloff
![]()
![]()
![]()
www.skatepark.bg
хмм ... само не разбрах кое му е смешното ама карай......Първоначално написано от sKa73r4o93
![]()
![]()
+1Първоначално написано от ViolentSaint
And you can't fight the tears that ain't coming,
Or the moment of truth in your lies.
When everything's made to be broken,
I just want you to know who I am...
nvmПървоначално написано от baby_inloff
www.skatepark.bg