Здравейте на всички. Проблемът ми е следният
трябва ми раница за даскало за момиче, не трябва да е много голяма(до 23L-вместимост и не по-малко от 17L) и да изглежда така, че да хваща окото. Цената да е до 80лв. Марката няма голямо значение. Може ли да ми предложите нещо или пък дайте коментри за тези, коита успях да намера http://www.sportdelivery.com/catalog...oducts_id=1699
http://www.sportdelivery.com/catalog...oducts_id=1154
Предварително БЛАГОДАРЯ
От тез, които си постнала ми харесва повече първата.
Иначе раничка подобна на тази можеш да си намериш в Рип Кърл /CCS/, Адидас, Пума, Найк, въобще спортните магазини.(:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
лятото имаше такива в Breakpoint, ако си от София де...
mM za podaruk .. ili iska6 da si vzeme6
Na men mn 6areni mi se struvat ama.. vtorata mi izglejda po-dobre.. NZ li4no mnenie
на мен втората ми харесва повечеиначе наистина ако си от Сф отиди до Рип Кърл там има хубави
![]()
Първата ми харесва като модел, ама голяма шарения![]()
nicolepcd
Трупа на госпижата по математика ли ще носиш в тази раница.Вземи си мешка за 15лв. малко протирива рамената ама върши работа все пак 50г. родните армейци носеха мешки.
Йога и мъдрост
Зависи и от самия човек,но на мен хич не ми допадат![]()
От София съм. Раницата не е за мен, а за сестра ми(по нейна заръка правя това запитване). Къде се намира това "Рип Кърл", за което сана на въпрос?
БЛАГОДАРЯ на всички за отговорите
ПС: Това "Рип Кърл" няма ли някав online каталог, за да видя какви модели имат, защото нямам мн време да сазкарвам по магазините.
В Сити Центъра има Рип Кърл.![]()
в CCS има Рип Кърл, имат и он лайн каталог, но там няма и половината неща които ще намериш в самия магазинПървоначално написано от sexyyypi4aaa96
![]()
А на кой етаж?Първоначално написано от Seducti0n
Само едно ме тревожи да не са много скъпи там и при това имам лош опит с стоките от CCS - миналата година си взех от там една риза за доста солидна сума уж маркова и нали съм си от Свобода и отивам аз на Илиянци след неколко дна и в един забутан китайски бардак я намирам същата за 15 лвНаправо щях да се гръмна
Слизаш с ескалатора надолу.
Споко, там ка качествени нещата.
Той е на 12, бе.
К'ва раниЧКа ще купува за 50+лв?
Имам пари - купувам, нямам - не купувам. Тва си е моя работа. Аз не питам колко пари имам,а къде да намеря раница за сестра ми!Първоначално написано от Blab
![]()
Абе, я не ми се карай, бе, лапе!
"Само едно ме тревожи да не са много скъпи там"
ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ М! У лево!
Пффф.. я бегай ма смешко! Тва че на профила ми пише 96 не значи че съм на 12.Първоначално написано от Blab
ПС: И съм Сигурен че не си на повече от 16 така че недей да спориш с мен![]()
И откъде си сигурен, Секси пич?!Първоначално написано от sexyyypi4aaa96
![]()
Имам спосбностите на ясновидец и гадател едновременноПървоначално написано от IrrieSkyline
![]()
Taка ли?Първоначално написано от sexyyypi4aaa96
На колко години съм?
E... ти пък искаш и без пари даже. Ела на частен сеанс и ще ти кажаПървоначално написано от PiruBloodz
![]()
ПС: Ти не знаеш ли на колко си години, че аз трябва да ти кажа?!
Знам, спокойно.
Но ти май не знаеш колко ти е акъла..