.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    kak stava da synuva6 s otvoreni o4i i az iskam da probvam
    Не помня как го постигнах, но на 8-9-10 бях за лудницата, само се психирах, веднъж ей така си седнах на стола, отворих очи и си мислих за сили на съзнанието и взех че сънувах.. попремигах няколко пъти от страха и така..

Тцтц, какви откровения. Баси шантавото лапе бях!

Сигурно ще се получи ако се втренчиш някъде и се вкараш яко в някъв филм. Сила на съзнанието...
    na men mi se e slu4valo ne6to podobno ama ne znam kak mu sa vika sedqh si na divana i po endo vreme po4naha da vlizat nqkvi hora i da mi sqdat na stola i gledah se edno nqkvo spa takova zamagleno i kato staneh i iz4ezvaha ne moga da si go obesna ama be6e mnogo qko
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Супер фен
    Град
    Своге
    Даммм,и леля ми спи с отворени очи Вуйчо ми е разказвал като са се оженили(още в началото) колко пъти си е изкарвал акъла с нея и кви мисли са мъ минавали
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

jghgh кефиш ме ахаха

и аз си контролирам съня помня повечето което сънувам понякога много лошо се стряскам. Последното сънувах, че падам от стъпала ( o_O ) и подскочих изтръпнах целия

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    някъде бях че най-сигурния начин да разбереш дали сънуваш при такъв тип сън е да натиснеш ключ на лампа и ако лампата не светне, значи сънуваш

Нееее, това е от един филм, анимационен пълнометражен, супер хахо, не си спомням как се казваше, ама там го имаше, много е як, някой ако се сети как се казва, еййй!

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    Враца
    Хъх.. искам и аз да си контролирам съняя... Сигурно ее..баси якото.. На мен често ми се случва тъкмо да задрема и да се стресна.. Подскачам цялата на леглото.. Все едно.. съм се стреснала мноо яко.. Ъъ.. друго.. по-рано като се събудя сутрин (през ваканциите е било, щото го упражнявах до към 11.00-12.00 на обяд ) и съм сънувала нещо, ама имам чувството, че ми се е прекъвнал съня и си заспивам да си го досънувам.. И така няколко пъти.. И даже си помисля кфо искам да стане по - натам и то г/д ставаше така..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    L.A. \ Moscow
    почти всичко контролирам
    Raise your fist!

Супер, значи вече си имаме група на знаещите и можещите. Ама мисълта ми беше дали ползвате някакви техники с който да се проверявате в съня дали сънувате?

Аз преди ползвах часовника. Това е супер класическа техника. Ако имате електронен часовник (този на телефона примерно) може да го поглеждате пред 15мин и да го скривате, после пак го поглеждайте. Важно е цифрите да са нормални и реални. Ако изградите този навик в реални си живот то вие ще го пренесете и сънищата. Там обаче резултата е различен, електронните часовници там изкарват невъзможни данни, разни чертички, цифри които не с нормални часове и т.н. Това е сигнал и веднага осъзнаваш съня

Аз така веднъж сънувах че съм с брада, дълга коса и почва да ми пада и изпаднах в ужас, и се гледам в огледалото и викам ааа не това е сън. ОК, събуждам се и съм си на леглото, надигам се и гледам часовника пред мен с разни шантави цифри... викам си това е сън и прас, пак съм на леглото, събуждам се и брат ми влиза в стаята... тоя път вярно бях събуден но докато не проверих дали не е сън не посмях нищо да направя. Щото много често се мятам от разни сгради на сън за кеф

А случвало ли ви се е да имате "сънна парализа". Искате да викате но не нямате глас, искате да бягате но не можете да се помръднете, или се събуждате в полусънно състояние и се опитвате да се мръднете но не можете

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Нееее, това е от един филм, анимационен пълнометражен, супер хахо, не си спомням как се казваше, ама там го имаше, много е як, някой ако се сети как се казва, еййй!
    WakingLife е филма, има го в замунда...един от най добрите филми евър ^^
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Фен
    Град
    Plovdiv
    az sam osaznaval mn pati che sanuvam , no i da iskam nemoga da se sabudq

Редовно ми се случва. В по-добрите моменти дори си направлявам съня.
    Иначе не знам как става... може би силно подсъзнание, което ме вкарва в някакво състояние между сън и реалност, без да искам просто.

За сметка на това имам толкова реалистични сънища понякога, че ме заболява сърцето от ужас. Яко си е.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Аз веднаж се усетих.. и като почнаха едни забавни сънища
    The Spark

Eми... веднъж сънувах едно момиче и в съня си я целунах и като се сабудих осъзнах, че яхаресвам Веднъж сънува, че правим секс с гаджето и на сутринта бях мн уплашен да не е бременна

Да, осъзннат сън беше този, който сънувах тази нощ след като си легнах след четене из форумите на teenproblem. Сънувах как бягаме из някакъв мол, CCS примерно и беше страшно навсякъде по коридорите беше пълно с някакви откачени представители на различни прослойки на обществото. На един етаж имаше някакви растафари, които свиреха на тарамбуки, а на друг имаше група скинари, кубинки, тиранти - сичко от до и пееха "Дойчланд, дойчланд" като химн и имаше нацистки свастики навсякъде, както на знамена, така и татуирани по тях. На един друг етаж пък имаше религиозни фанатици, брадати, приличащи на теториси и стреляха с картечници. Това, което беше осъзнато е, че съня участваха някои от участниците в разделите философия и религия и политика. Разпознавах ги из между терористите, скинарите и Боб Марльовците (групичката с тарамбуките и растите)

Мега фен Аватара на Blab
    Според майка ми съм в постоянно алфа-ниво, което най-вероятно е така. Линията м/у "съня" и "събуждането" ми е, как да кажа, пунктирана.
    Все едно... по-хубаво е да не сънуваш(да не помниш сънищата си

Град
    На слънцето :>
    Аа това със сънната парализа е от-вра-ти-тел-ноо
    Или пък .. да кажем гледам надолу .. и искам да вдигна погледм, но сякаш не мога да си отворя очите.. тогава се събуждам. Много е кофти цялата тая работа ..

И това за подскачането на сън също е много гадно .. ти не точно спиш ами .. заспиваш така да се каже и да кажем падаш от някъде и се събуждаш стресиран и опитвайки се да се хванеш за нещо само и само да не паднеш .. или също мене често ми се случва да искам да ритна нещо и да се събудя ритайки по леглото .. като малка ми се е случвало и да сънувам, че много ми се пикае и да отивам в кенефа почвам да пикая и се събуждам напикана забавно е аа един път сънувах, че съм си заклещила крака и съм много уплашена и като се събудих видях, че някак съм го заклещила верно .. абе странна работа са тва сънищата

аа я някой да пообесни малко повече номерата за "осъзнаване" .. така де това за часовникаа или лампата

Град
    У нас Си (=
    Да, ама няма да разказвам, защото е гаден.

Видях, че всички пишат, че не е хубаво да сънуваш. При мен е точно обратното - аз много обичам да сънувам. В съня всичко ми се струва реалност и ако преди да заспя си мисля за нещо, което искам да се случи в повечето случаи сънувам как това, което искам се случва. И в продължение на тези няколко часа като чели го изживявам съвсем реално и все едно се случва наистина. Дори и най-невероятни неща да си представям преди да заспя, после ги сънува и изживявам в съня си като реалност. Сънищата са като малка част от сбъдната мечта, все едно се е случило всичко както на теб ти се иска и се наслаждаваш на резултата. А на сутринта се събуждам с "един хубав вкус в устата" и с едно приятно чуство. Какво по-хубаво от това?!

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Все едно... по-хубаво е да не сънуваш(да не помниш сънищата си
    Подобна глупост не бях чувала от доста време.
    Не мога да се съглася, защото както каза sexyyypi4aaa96, именно сънищата са мястото, където можеш да изживееш уникални емоции. Покъртителен страх или огромна радост, няма значение. Обожавам да сънувам.

Имах един познат, който непрекъснато сънуваше кошмари и даже го беше страх да си легне. Него го разбирам, ама иначе не ми звучи супер неадекватно да не обичаш да сънуваш.

Мега фен Аватара на Blab
    Тая па, нали съм инфантил, бе, те си сънуват ежедневно, нощно не им е нужно, сещ'ш се.;

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от InnocentGreed
    Прочетох го цялото. Наистина интересно.
    А някой може ли да ми препоръча интересни книги по темата /не само за осъзнатите сънища,а за съня като цяло/ или пък да ми каже как се нарича науката занимаваща се с това ?
    Мерси предварително

Тая па, нали съм инфантил, бе, те си сънуват ежедневно, нощно не им е нужно, сещ'ш се.;
    Яките хора извличаме максималното от денонощието, забавлявайки се и нощем по практичен начин. Не важиш.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Яките хора извличаме максималното от денонощието, забавлявайки се и нощем по практичен начин. Не важиш.
    В следващия си живот ще бъда куче, тога'а ш' си гУворим.;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си