- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Осъзнатите сънища - имате ли ги?
Ето ти една, но не съм я чел и не знам дали е интереснаПървоначално написано от InnchetO
--> Съзнaтeлнo сънувaнe - лeчeбнa силa, сaмoпoзнaниe, духoвни прoзрeния
Steel is my body and fire is my blood.
Вчера си мислех за 1 момиче и снощи успях да си контролирам съня свързан с нея (или по точно какво правехме)
мнооооо яко
256 bit crypt -> xelA evol I <-
При мене пък все случайно става и то за съвсем малко. .![]()
Как го правите бе хора ):
Как беше тва за лампата тамм .. некви такива .. я разяснете![]()
Тука съм на 100% съгласна. Сънищата са нещо невероятно. Изживяваш пълните крайности, съвсем истински емоции и чувства.. и после за добро или за лошо се събуждаш. : ) Всичко е възможно и няма граници.. нещо уникалноооо! Обичам сънищатаааааПървоначално написано от Swinkenhoffer
Madness is genius.
+ Az sy6to sym kato teb!Първоначално написано от sexyyypi4aaa96
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Бях оставил телевизора включен на Нова Телевизия и сутринта всички явно като са се обаждали и са искали да изгонят Милен Цветков щото сънувах,че съм с Милен Цветков и му помагам щото няма работа или нещо такова![]()
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Дам, особено в разни важни моменти от съня, когато искам да избягам, а замръзвам на едно място. Но ако осъзная, че сънувам, почвам да си повтарям, че мога да летя и с повече воля успявам да литна. Също не мога и да пикая насън.Първоначално написано от pendela
Иначе понякога имам едно много странно усещане преди да заспя, а именно, че падам от много високо. По-скоро, че една част от мен се е отделила, стигнала е покрива и после пада обратно в тялото ми. о.О Предполагам и на други се е случвало, не знам какво е и как се нарича.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Оо, тая сънна парализа е супер брутално гадна и обикновено съпътства кошмарите ми - не мога да изкрещя, а искам, не мога да мръдна, действията ми са слаби и т.н.Първоначално написано от Swinkenhoffer
Е, случвало се е и да съм "парализирана" без да сънувам кошмар. Например сънувах че шамаря една от класа (за пореден път.. в много от сънищата ми я бия или искам да я бия, а в реалния живот хич не ме дразни.. странно.), но нямам сили да си помръдна ръката, протягам я към нея, замахвам, но все едно нямам никаква сила и нищо не успявам да й направя, освен леко да я закача по косата, а тя от това да ми се усмихне иронично. Супер тъпо.
Бтв аз съм пикала насън, баси гадното дето е. Случвало ми се е 2 пъти - в детската и последно като бях на 13 (е, надявам се да е последно).. Tрябваше да си се изпикая преди лягане, ама така ме мързеше, и си заспах така.. Сънувах че пикая в обществена тоалетна - докато се усетя и ареее... Баси срама дето беше.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Случва се от време на време : )).
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
tva s pikaneto e mnogo gadnoПървоначално написано от jghgh
![]()
a pyk az predi kato bqh malak mnogo 4esto mi se slu4va6e kato se sabuda da sym s lice kym vyzglavnicata i se zadu6avam vikam vikam ama to mnogo tiho i nikoi nemoje da me 4ue pak i ne znam za6to ne mojeh da si mradna glavata pone 1 min i seki pyt si misleh 4e 6te se zadu6a i gore dolu posledniq moment si mardah glavata mnogo gadno mi be6e
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
хм...Ами да имала съм един случай дето ни бяха водили във Велин град да гледаме някви черепи и една вечер сънувах как е така съм вечерта при черепите има призраци и такива и тогава изведнъж се събудих и викнах майка ми да сппи при мене![]()
![]()
![]()
![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!