.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Град
    Petrich
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    Цитирай Първоначално написано от InnocentGreed
    Прочетох го цялото. Наистина интересно.
    А някой може ли да ми препоръча интересни книги по темата /не само за осъзнатите сънища,а за съня като цяло/ или пък да ми каже как се нарича науката занимаваща се с това ?
    Мерси предварително
    Ето ти една, но не съм я чел и не знам дали е интересна --> Съзнaтeлнo сънувaнe - лeчeбнa силa, сaмoпoзнaниe, духoвни прoзрeния
    Steel is my body and fire is my blood.

Град
    на майната си
    Вчера си мислех за 1 момиче и снощи успях да си контролирам съня свързан с нея (или по точно какво правехме ) мнооооо яко
    256 bit crypt -> xelA evol I <-

Град
    На слънцето :>
    При мене пък все случайно става и то за съвсем малко. .

Как го правите бе хора ):
    Как беше тва за лампата тамм .. некви такива .. я разяснете

Цитирай Първоначално написано от illidan_stormrage_bg
    Вчера си мислех за 1 момиче и снощи успях да си контролирам съня свързан с нея (или по точно какво правехме ) мнооооо яко
    това не е че ти си го контролирал а защото много си искал това което си сънувал ... хаха

Град
    където живеят Леприконите
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Все едно... по-хубаво е да не сънуваш(да не помниш сънищата си
    Подобна глупост не бях чувала от доста време.
    Не мога да се съглася, защото както каза sexyyypi4aaa96, именно сънищата са мястото, където можеш да изживееш уникални емоции. Покъртителен страх или огромна радост, няма значение. Обожавам да сънувам.

Имах един познат, който непрекъснато сънуваше кошмари и даже го беше страх да си легне. Него го разбирам, ама иначе не ми звучи супер неадекватно да не обичаш да сънуваш.
    Тука съм на 100% съгласна. Сънищата са нещо невероятно. Изживяваш пълните крайности, съвсем истински емоции и чувства.. и после за добро или за лошо се събуждаш. : ) Всичко е възможно и няма граници.. нещо уникалноооо! Обичам сънищатааааа
    Madness is genius.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от sexyyypi4aaa96
    Видях, че всички пишат, че не е хубаво да сънуваш. При мен е точно обратното - аз много обичам да сънувам. В съня всичко ми се струва реалност и ако преди да заспя си мисля за нещо, което искам да се случи в повечето случаи сънувам как това, което искам се случва. И в продължение на тези няколко часа като чели го изживявам съвсем реално и все едно се случва наистина. Дори и най-невероятни неща да си представям преди да заспя, после ги сънува и изживявам в съня си като реалност. Сънищата са като малка част от сбъдната мечта, все едно се е случило всичко както на теб ти се иска и се наслаждаваш на резултата. А на сутринта се събуждам с "един хубав вкус в устата" и с едно приятно чуство. Какво по-хубаво от това?!
    + Az sy6to sym kato teb!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Бях оставил телевизора включен на Нова Телевизия и сутринта всички явно като са се обаждали и са искали да изгонят Милен Цветков щото сънувах,че съм с Милен Цветков и му помагам щото няма работа или нещо такова
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Цитирай Първоначално написано от pendela
    А случвало ли ви се е да имате "сънна парализа". Искате да викате но не нямате глас, искате да бягате но не можете да се помръднете, или се събуждате в полусънно състояние и се опитвате да се мръднете но не можете
    Дам, особено в разни важни моменти от съня, когато искам да избягам, а замръзвам на едно място. Но ако осъзная, че сънувам, почвам да си повтарям, че мога да летя и с повече воля успявам да литна. Също не мога и да пикая насън.

Иначе понякога имам едно много странно усещане преди да заспя, а именно, че падам от много високо. По-скоро, че една част от мен се е отделила, стигнала е покрива и после пада обратно в тялото ми. о.О Предполагам и на други се е случвало, не знам какво е и как се нарича.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

А случвало ли ви се е да имате "сънна парализа". Искате да викате но не нямате глас, искате да бягате но не можете да се помръднете, или се събуждате в полусънно състояние и се опитвате да се мръднете но не можете
    Дам, особено в разни важни моменти от съня, когато искам да избягам, а замръзвам на едно място. Но ако осъзная, че сънувам, почвам да си повтарям, че мога да летя и с повече воля успявам да литна. Също не мога и да пикая насън.

Иначе понякога имам едно много странно усещане преди да заспя, а именно, че падам от много високо. По-скоро, че една част от мен се е отделила, стигнала е покрива и после пада обратно в тялото ми. о.О Предполагам и на други се е случвало, не знам какво е и как се нарича.
    Оо, тая сънна парализа е супер брутално гадна и обикновено съпътства кошмарите ми - не мога да изкрещя, а искам, не мога да мръдна, действията ми са слаби и т.н.
    Е, случвало се е и да съм "парализирана" без да сънувам кошмар. Например сънувах че шамаря една от класа (за пореден път.. в много от сънищата ми я бия или искам да я бия, а в реалния живот хич не ме дразни.. странно.), но нямам сили да си помръдна ръката, протягам я към нея, замахвам, но все едно нямам никаква сила и нищо не успявам да й направя, освен леко да я закача по косата, а тя от това да ми се усмихне иронично. Супер тъпо.

Бтв аз съм пикала насън, баси гадното дето е. Случвало ми се е 2 пъти - в детската и последно като бях на 13 (е, надявам се да е последно ).. Tрябваше да си се изпикая преди лягане, ама така ме мързеше, и си заспах така.. Сънувах че пикая в обществена тоалетна - докато се усетя и ареее... Баси срама дето беше.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Случва се от време на време : )).
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от jghgh

Оо, тая сънна парализа е супер брутално гадна и обикновено съпътства кошмарите ми - не мога да изкрещя, а искам, не мога да мръдна, действията ми са слаби и т.н.
    Е, случвало се е и да съм "парализирана" без да сънувам кошмар. Например сънувах че шамаря една от класа (за пореден път.. в много от сънищата ми я бия или искам да я бия, а в реалния живот хич не ме дразни.. странно.), но нямам сили да си помръдна ръката, протягам я към нея, замахвам, но все едно нямам никаква сила и нищо не успявам да й направя, освен леко да я закача по косата, а тя от това да ми се усмихне иронично. Супер тъпо.

Бтв аз съм пикала насън, баси гадното дето е. Случвало ми се е 2 пъти - в детската и последно като бях на 13 (е, надявам се да е последно ).. Tрябваше да си се изпикая преди лягане, ама така ме мързеше, и си заспах така.. Сънувах че пикая в обществена тоалетна - докато се усетя и ареее... Баси срама дето беше.
    tva s pikaneto e mnogo gadno
    a pyk az predi kato bqh malak mnogo 4esto mi se slu4va6e kato se sabuda da sym s lice kym vyzglavnicata i se zadu6avam vikam vikam ama to mnogo tiho i nikoi nemoje da me 4ue pak i ne znam za6to ne mojeh da si mradna glavata pone 1 min i seki pyt si misleh 4e 6te se zadu6a i gore dolu posledniq moment si mardah glavata mnogo gadno mi be6e
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Град
    Los Angeles
    хм...Ами да имала съм един случай дето ни бяха водили във Велин град да гледаме някви черепи и една вечер сънувах как е така съм вечерта при черепите има призраци и такива и тогава изведнъж се събудих и викнах майка ми да сппи при мене
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си